Reklama

Reklama

VOD (1)

Helenka, studentka textilní průmyslovky, si vymyslí ideálního muže, kterého jí závidí všechny kamarádky. Snivá a zamindrákovaná Helenka se brání svým komplexům vymyšleným milencem, její realističtější přítelkyně Zuzka by sice také dala přednost vysněnému Patrikovi, ale nakonec bude patrně šťastna s méně ideálním Honzou, a sebevědomá vulgární nymfomanka Sylva jako motýl přelétá od jednoho milence k druhému, aby nakonec jako jediná čekala na vysněného Patrika. (TV JOJ)

(více)

Recenze (111)

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Jakýsi pokus o komedii ze současnosti ( 80 léta ) která se zaměřuje na mládež. No mám být objektivní tak tedy zůstalo pouze u pokusu. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Jak by dopadlo hodnocení filmu dnes, to si počkám do nějaké reprízy (a stejně ho asi měnit nebudu). Ale koukali jsme na to kdysi na intru a docela jsme se bavili. Zajímavé je, že dodnes z toho mám podobný pocit jako z amerických teenagerovských komedií, které k nám začaly proudit o dekádu později. Sice to nebyly skvosty, ale za tu cestu ke světovosti si to zaslouží ocenit :-) ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

"To je vůl, proč to má na kazetě, když na to může jít do kina." Film, u kterého pochopím jakékoliv hodnocení. Mě moc nebavil a ani jsem ho neviděl celý. Ovšem pro mládežníky osmdesátých let v Československu může být hodně kultovní. Skvělá beatová muzika, do toho nymfomanka, která když má ukázat ucho, tak ukáže prdel. Holky jsou hezké, ale hrozné krávy, a jako celek je to prostě divné. ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Film jsem si ráda pouštěla na spaní, patřil k mým oblíbeným, když mi bylo okolo 14-ti. Vždycky jsem z něj měla ale takový zvláštní pocit, jakoby spoustu scén vystřihli a ty scény tam chybí. Nikdy jsem moc nechápala, proč se všechny holky baví se Sylvou, když je to taková nanyna a nadávají na ni. Ale budiž. Nebýt skvělé dvojice Pleštilová-Pomeje, asi bych ty tři hvězdy nedala. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Nějak mi unikl smysl a děj, ale nevadilo mi to. Občas jsem se skutečně bavil. Ale vadily mi ty pazvuky ve filmu, pravděpodobně mělo jít o hudbu. Myslím, že jako takové osvěženíčko na nedělní niccnedělání... 201110027926/8152+++++Člověk by hned přidal těm hezkejm holkám dvacítku, ale zase ta neskutečně hnusná „hudba“… Ale možnou koukat vícekrát. 20171212 ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Me to u zehleni nejak nerusilo. A bylo zajimave videt, ze narozdil od takoveho Zounara - Pomeje nebyl vzdy koule slizu! Extra plus za Prazsky Vyber! ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Typické socialistické retropeklo, které má smysl vidět pouze jednou, ze studijních důvodů. Trochu statistiky: odhalené kozy: 0x. Odhalený zadek: 2x (z toho jednou Rodenův). Odhalené péro: 1x. A šunkovar. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Typický produkt konce osmdesátých let, kdy se točily kvalitou dost nízké filmy. Buď se v nich sex objevoval nebo řešil. Zde vidíme tu druhou možnost. Parta puberťaček touží po vysněném muži a tak ho hledají u své kamarádky, která si ho ale pro změnu vymyslela. Otázkou je, co je horší. Scénář, zvolené téma nebo herecké výkony. Jedno horší než druhé. A protože se to celé postupně začne omílat dokola, zbude už jen nuda a nuda a zase nuda... ()

subic 

všechny recenze uživatele

Rok 1988, Pražský výběr je povolený, může opět hrát a může dělat i hudbu k filmům. I k blátivým filmům. ()

DooFooS 

všechny recenze uživatele

Zase taková tragédie to není. Zajímavé jsou také kostýmy, na kterých je vidět, co tenkrát bylo opravdu v kurzu :-) ()

sharka.68 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda Pleštikové,druhá Kvasničkové a třetí Patrikovi .-) , jo našívání cedulek s cizí značkou na doma ušité hadříky, a pak , kdo to ty šikmooké naučil :-) , pak si z toho pamatuju ještě šunkovar a vynášení silonových punčocháčů přímo na těle - chytli je ve vrátnici :-) /a kradli je chlapi/...vydá to Bonton, to zas bude cena okolo 300 korun...no,tak v kině jsem na tom byla kdysi 3x a stálo to dohromady necelou pajsku...(se školou, s partou, na rande ) ()

pOne 

všechny recenze uživatele

Crazy teenegerská komedie, na které je sice sakra patrný zub času, která se nevyvaruje laciností, nicméně v určitých fázích dokáže celkem pobavit. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Hodně muziky, příběh trochu dementní i scénář. Potěší jen pěkné ženy, zejména Mirka Pleštilová nebo i Monika Kvasničková, ani Vondrová není špatná, pak Pomeje, Roden, Matásek, ale to nezachrání velmi slabý děj. Hodnocení: 35 % ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím proč, ale já to prostě dodíval a vůbec to nebylo špatný. Pro chlapa se bylo na co koukat, mělo to ten look konce 80 let. Zběsilej střih s kamerou která mě dost brala. Jirka Pomeje jako cajk. Hudba pro každého jest, ač bych čekal i lepší fláky. Příběh je sice takovej jalovej. Každopádně mám doma šunkovar a použil jednou. Na víkendový odpočinkový film proč ne. ()

Reklama

Reklama