Reklama

Reklama

Andělé v Americe


Perestrojka: Míň než nic (E05)

(epizoda)
  • USA Perestroika: Beyond Nelly

VOD (1)

Obsahy(1)

Louis si domluví schůzku s Priorem; Joe navštíví Roye v nemocnici a dostane nevítané otcovské požehnání; Prior zatáhne Belize do soudní budovy na nečekané setkání s úředníkem a později naváže přátelství s Hannah. (HBO Max)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Nesnáším tuhle zemi. Je to jen snůška velkých myšlenek a příběhů, umírajících lidí a lidí jako jsi ty. Pojď se mnou do nemocnice a ukážu ti Ameriku. Smrtelně nemocnou, šílenou a krutou.“ Linie postav se postupně propojují. Pacinův výstup v nemocnici je skvostný. „Bývalí“ milenci Prior a Louis se potkávají v parku, zatímco Prior vytýká svému ex, že v New Yorku jsou tisíce gayů s AIDS, o které se stará jejich přítel a prožívají to celé společně. Louis se zároveň dozvídá, pro koho právník Joe pracuje – pro symbol všeho zla. Harper se zdá staví na vlastní nohy („Syn jí zavolal, že je homosexuál, a co udělala? Prodala dům. A mně říká, že jsem blázen.“). Vrzání divadelních prken je patrné. Platí to, co jsem psal dříve: Andělé se rozhodně nesledují snadno. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomhle díle na mě bylo příliš mnoho andělů, a příliš mnoho žvanení o osobních problémech. Táhle to hlavně výborná Mary-Louise Parker a její vyšinutá domácí linka, no a  v závěru taky její tělo. ()

Reklama

Reklama