Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je to právě rok, co Varus utrpěl porážku, a v Germánii se usazuje nový generál Římanů. Ari se chce stát králem všem kmenů, ale do cesty se mu postaví těžký soupeř. (Netflix)

Recenze (28)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sérii si pamatuju po těch dvou letech spíš tak matně, hlavně charaktery už se mi z hlavy dost vypařili, takže v tomto ohledu jsem byl i lehce zmaten. Každopádně jsem si dokázal vybavit, že některé postavy jsou v této řadě nové, a opět to tak nějak vypadá, že Římani byli vlastně absolutní trotlové, kteří celé impérium vybudovali jen tak náhodou, a že stačilo pár Barbarů, aby dokázali zbourat celý Řím (Tak co, ono vlastně se tak o pár staletí později stalo no...). Druhá řada přidává na všech moderních klišé ohledně diverzity postav ve směru ras, feminismu a orientace, a pochopitelně to jako ve většině případů působí dost na pěst a naprosto uměle. Pokud vám ale stačí se zabavit u nízkorozpočtové akce, tak budete spokojeni, zvláště poslední díl je v tomto ohledu vydařený, a nabídne několik chuťových scén. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria seriálu Barbarians si udržala svoj štandard. Oceňujem, že tvorcovia sa neuchýlili k bežnému neduhu pokračovaní a nesnažili sa aby všetkého bolo viac a aby všetko bolo bombastickejšie a monumentálnejšie. Namiesto toho sú tu oveľa viac prepletené vzťahy a množstvo zaujímavých a nečakaných zvratov. Platí tiež to čo som napísal o prvej sérii - Folkwin a Thuselda sú oveľa zaujímavejší ako Ari. Rozumiem, prečo má druhá séria v niektorých prípadoch tak výrazne iné (nižšie) hodnotenia ale pozastavovať sa nad tým, že si niekto myslí, že LGBTI+ ľudia sú iba móda posledných rokov, je stratou času. 70% Netflix ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada seriálu, o němž jsme si nikdo nemysleli, že se o pokračování kdy rozroste, zcela oprávněně skáče mezi modrými a červenými čísly, přeci jen se i přes drtivou snahu nemůže vyrovnat svému předchůdci. Netuším, jak moc se stále čerpá z historických reálií či zda si Netflix už úplně vymýšlí jen kvůli snaze vytěžit ze značky maximum, v průběhu druhé řady se ale objeví už jen poskrovnu momentů, které by navodily alespoň některé silné emoce předloňského sledování. Cliffhanger slibuje, že se ani teď ještě nekončí, tak uvidíme, jak se tvůrci (ne)zlepší za další dva roky. [viděno na Netflixu] ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„ŘÍM JE JAKO DIVOKÁ ŠELMA, KTEROU MUSÍME ZNIČIT“…  Snaha o sjednocení kmenů a porazit Římany. Nechybí tajná láska, zrada, nalezenej syn… Nese se to v podobným duchu jako 1. série, takže je to nevyrovnaný a když už si myslím, že to bude pecka, hoděj mě zpátky do klidu. Každopádně si to na nic nehraje. Seriál bez větších ambicí, kterýmu stačí trocha tý špíny a příběh plnej zrádců a krve.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nic než Řím!  2.) U nás doma je to samej zrádce.  ///  Thx za titule „Kateřina Gabrielová“.                 PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 3 epizódach balím kufre. Od druhej série som očakával ďaleko väčšiu dinamiku. Bohužiaľ tá sa nedostavila nie len z pohľadu fajtov, ale ani samotného vývoja príbehu, ktorý je miestami rovnako nezáživný a monotónny, ako v prípade niekoľkých epizód prvej série. Čo však musím doceniť, je rozhodne “všetko okolo”. Seriál pôsobí po vizuálnej stránke naozaj veľmi vierohodne. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama