Reklama

Reklama

Lovci příšer

  • USA Monster Hunters
Trailer

V roce 1947 lidstvo zjistilo, že v galaxii nejsme sami.  V následujících desetiletích byly objeveny desítky mimozemských druhů, které mohou dorazit k Zemi. Některé jsou přátelské, jiné ne. Spojené státy založily Jednotku mimozemské obrany, která s nimi komunikuje, spolupracuje a v případě nutnosti eliminuje. Mohou být mocní spojenci, nebo děsivá hrozba. Když přichází v míru, dají o sobě vědět, ale když přistanou potají, může to být nebezpečné a to se právě stalo. Mimozemská kosmická loď havaruje v kalifornské poušti. Mimozemská vězeňská loď je plná zločineckých a nepřátelských mimozemšťanů. Kvůli havárii se vězni mohou osvobodit ze svých cel a nyní zaútočit na Zemi, která si vyžádala první oběti mezi lidmi. Lidé z Jednotky mimozemské obrany mají jeden z nejdůležitějších úkolů v kariéře. Pokud do setmění neodrazí útok, podle protokolu by musela být zahájena Operace Helion – termojaderná hlavice odpálená z družice, když mimozemská hrozba překoná jejich schopnosti ji zastavit. Výbuch by srovnal celou oblast se zemí. Obětí by byly stovky tisíc. Tým ze speciální jednotky, který vede seržant Shepher s nasazením vlastních životů bojují proti očividné přesile. Stella Fairchildová, která byla do jednotky právě dosazena, aby se zaučila a poté nahradila dosluhujícího Sheparda, věří, že tak daleko to nezajde. Je to ale horší, než si představovali. Kromě vězeňské lodi, se objevila i mateřská loď, která začíná útočit. Plukovník Mayweather, hlavní šéf Jednotky mimozemské obrany, se rozhodl spustit Operaci Helion... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto jsem těžce nedával. Film, který by svým dějem, zvlášť ve finále, kdy jede na vlně Dne nezávislosti, měl být alespoň v rámci možností epický, je ve skutečnosti obsazen asi sedmi herci. Jako vážně!!! To je tak hrozně laciné céčko, že to ani nejde popsat, což je v kombinaci s obsazeným Tomem Sizemorem naprostý brutál. Jako mě ho bylo neskutečně líto, jak tam celou stopáž seděl za stolem v nejspíš půjčeném školním kabinetu, který měl jako představovat nějaké militantní sídlo a tvářil se u toho takovým způsobem, jako by se šíleně trápil a chtěl to mít už rychle za sebou, ale nemyslím to ironicky, jako fakt to na něm jde vidět! Potí se, slzí mu oči a vůbec nevidíte nějakého militantního generála, vidíte zcela jasně Toma, který přišel na jeden natáčecí den, sedl si do vypůjčeného kabinetu a bez nějakého zájmu odříkal všechny repliky, aby mohl zaplatit inkaso. To, že vám nad hlavou na obloze bouchne atomovka a jste úplně v pohodě, už je jen malá třešnička na dortu. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

A Asylum je späť, a ako ináč, s novým mockbusterom. Tentokrát stačilo k očákavanému hitu tandemu Paul Anderson-Mila Jojovich pridať jedno S, a následne už len upiecť sci-fi paškvil, ktorý nenáročnému divákovi ponúka nízkokalorickú akciu, podvyživené špeciálne efekty a nízkotučné herecké osadenstvo (pravda, až na chudáka Toma Sizemora, toho dať na polhodinku do rúk maskéra a bol by najpodarenejším monštrom celého filmu). Všetky ingrediencie sa premiešali s úryvkami z Predátora, Dňa nezávislosti a Mužov v čiernom, a samozrejme s množstvom štandartne nezáživného Azyláckeho tárania, aby vznikol výsledný produkt bez vône a chutí... Samozrejme, všetko je o financiách, tie treba síce pri každom natáčaní, ale akčné sci-fi tých bubáčikov zožerie podstatne viac ako nejaká romantická komédia či slasher. Asylum, žiaľ (alebo našťastie?), ani zďaleka nekope prvú hollywoodsku ligu a tak sa niet čo čudovať, že šmejdu z vesmíru v počte 3 kusy čelí špeciálny tím asi tak len v dvojnásobnej presile (ale vcelku parádne génrovo vyvážený), vyzbrojený smiešnym arzenálom. Úloha Sizemora je zdegenervaná na sedenie v kancelárii a vydávanie priblblých rozkazov, až na konci sa dostane do priamej interakcie s preživšou časťou jednotky ( aj keď je očividné, že sa pri natáčaní vôbec nestretli). A tak čo tu vlastne môže diváka pobaviť? Jedná dobrá hláška od T.S., účasť v súťaží v počítaní frekvencie vyslovenia mená Bob a zistenie, že v Asyláckych filmoch je už nepísaným pravidlom fakt, že byť niečim zožraný ešte nič neznamená... ()

Reklama

Vojta-x odpad!

všechny recenze uživatele

Film se mi moc líbil. Vzhledem k tomu, že nebyl ani dlouhý (koukal jsem až do konce celkem 4 minuty) to hodnotím kladně. Rád bych zároveň požádal režiséra, aby mi posla ty prášky co bere. Je to kavlita ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Odpověď studia Asylum na film Monster Hunter a nejspíše i Predátor Evoluce . Na Zemi havaruje mimozemská loď co převážela vězně ti utečou a zabijou tam jakéhosi maníka. Je povolaná jednotka pro boj s mimozemšťany (zhruba 10 lidí opravdu je veliká ) a ti to jdou vyšetřit. Mimozemšťané vypadají příšerně, členové jednotky, která je úplně neschopná tam chodí v rouškách a střílejí z laserové zbraně vypadá to podobně jako v filmu Breach s Willisem. Opravdová lahůdka , ale přijde na konec kdy nám režisér ukáže jak chytit do antigravitační rukavice atomovku a nasměrovat ji do mimozemské lodě co na tom, že pokud stály všichni pod ní tak by je to zabilo nebo minimálně ozářilo. 40 procent ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama