Reklama

Reklama

Abe Applebaum se v dětství proslavil jako nadějný detektiv, který v městečku Willowbrook řešil banální záhady a drobné zločiny. Když mu bylo dvanáct let, zmizela jeho dobrá kamarádka Gracie, kterou nenašel ani on, ani policie, což v něm zanechalo hluboké trauma. Abe je nyní dvaatřicetiletý muž (Adam Brody), který vede detektivní agenturu navzdory obavám své rodiny a posměškům kolegů, že nikdy nedospěl. Snaží se s tím vyrovnat a svou frustraci z neúspěšné kariéry utápí v alkoholu a drogách. Jednoho dne ho osloví osiřelá středoškolačka Caroline, aby vyšetřil brutální vraždu jejího přítele. Nezkušený Abe v tom vidí jedinečnou příležitost, jak se osvědčit, a případu se ujme... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh detektíva a riešenie prípadu je zachytená bez väčších komplikácii, ale v závere to nemá také vyvrcholenie, ktoré by bolo vhodné. Adam Brody v roli detektíva Abea je dobrý, ale nie tak výrazný akým by mal byť. Sophie Nélisse ho solídne dopĺňa v roli vedľajšej postavy. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

hodne depresivni film. zasmala jsem se tak asi dvakrat; za komedii bych snimek tedy neoznacila. — nevim, jestli se takova pochmurna atmosfera do filmu hodila - nechapejte me spatne, miluji temnou atmosferu v detektivnich filmech; tady mi to ale moc nesedelo. — skoda, ze nevyskrtli nejake sceny ze smutneho zivota hlavniho hrdiny ze scenare a vice nezapracovali na pribehu/pripadu. take malo vyuzili postavu zaporaka/psychopata; ten herec to zahral opravdu skvele. || - “𝙸’𝚖 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚢𝚘𝚞.” - “𝙽𝚘𝚋𝚘𝚍𝚢 𝚒𝚜.” 🔎🩸 ()

Reklama

cubiczech 

všechny recenze uživatele

Tyjo, ze začátku to bylo takový blbý a vlastně docela ujetý. Jenže ujetý to nebylo dost ale blbý vlastně taky úplně ne. Poslední třetina to přepne do končin které jsem fakt nečekal. (nemůžu asi ani moc říct na Adama Brodyho, naštěstí jsem ho neměl okoukanýho z tý tuny seriálů a tak byl docela ok. Dokonce jsem zapomněl že byl v Promising Young Woman kterou jsem viděl nedávno... jo a ty 4 jsou tak nějak s odřenejma...) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Brodyho som nemal obzvlášť rád ani v O.C. California a tu si to u mňa nevyžehlil. Proste si myslím, že to nie je dobrý herec a svojím permanentne mdlým výrazom to len potvrdzuje. A tá mdlosť sa premietla aj do celého príbehu, ktorému chýba čo i len štipka akcie. Proste sa len vyšetruje, prebehnú nejaké dialógy a takto sa to strieda bez toho, aby nastal nejaký náznak zmeny tempa. Teatrálny záver jednej z postáv ma len utvrdil v tom, že ide o nedomyslené dielo. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Špičková (de)konstrukce neo-noirové mystery detektivky zkušeně klame celým svým tělem. Oproti prvotnímu zdání luxusně dávkovaný suchý humor nejvyšší kvality s černě depresivním podtónem celého filmu není jeho jedinou devizou, ale jen střípkem celé skládanky, která spolu s dokonalým scénářem, střihem, režií, soundtrackem a výkonem Adama Brodyho vytváří naprosto dokonalý snímek, kterému nelze nic vytknout. Nic. The Kid Detective je emociální rollercoaster, který rozesměje, chytne a nepustí.. a tu a tam své cílové publikum řízne s brutálně nonšalantní lehkostí přímo do živého. Tupým rezavým nožem. 10/10 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama