Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lizzie se nepovedla maturita, ale smůla se na ni lepí i nadále. Už se nemůže dočkat, až vypadne z Ameriky a hlavně od domýšlivé spolužačky Kate. Jede s kamarády na prázdniny do Říma. Jenže Kate se chystá na stejnou cestu, a co je horší, obě budou muset sdílet pokoj. Situaci alespoň trochu zachraňuje její nejlepší kamarád Gordo, který hned první den vezme Lizzie na velkou vyhlídkovou cestu po městě končící u slavné fontány di Trevi, která údajně plní přání. A právě tady se Lizzie setká s hvězdou italské pop music Paolem Valisarim, jenž ji omylem považuje za svou partnerku, populární zpěvačku Isabellu Parichi, která jako by jí z oka vypadla. Netrvá dlouho a Lizzie prosí Gorda, aby jí pomohl vymyslet způsob, jak uniknout bdělému oku jejich vychovatelky, aby mohla jít na rande s Paolem. Ten ji vezme na projížďku kolem Říma a požádá ji, aby s ním vystoupila místo Isabelly na slavnostním předávání hudebních cen. Lizzie po krátkém váhání souhlasí a vzápětí je vržena do víru života italských celebrit. (TV Nova)

(více)

Recenze (126)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když jsem se rozmýšlel, zda se mám na tenhle film dívat nebo ne, skočil jsem se kouknout na csfd a zdejší negativní hodnocení mě přesvědčilo, že to nebude až tak špatný film a tak jsem zaprakoval u bedny a jal se prožívat Italský prázdniny. Jasně je to kýč jak bič a kdyby mě bylo 11 a byl bych holka asi bych byl z filmu unešenej na max, ale není chyba filmu, že jsem úplně někdo jinej. Od začátku mě ten italskej krasaveček byl sympatickej jak fusakle po tůře na v Tatrách. Je škoda, že mu scénaristé nepřipravili nějaký pořádný utrpení. Jinak klasika, láska, mládí, hloupost, slunce a 93 minut života v prdeli. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem STRAŠNÉ! Tak příšerné kýče plné milionkrát provařených klišé a frází se bohužel objevují stále častěji. O Hilary Duff se nedá napsat pozitivní zhola nic, je to typická "syntetická" Američanka se vším, co k tomu patří. Hrát umí asi stejně dobře, jako umím já svahilsky, tzn. vůbec. Úplně mě natahuje, když vidím Hilary, jak s "roztomilým" kukučem perzekuovaného diblíka nastupuje na pódium, aby vzápětí vyjevila, že její hrdinka je rozená zpěvačka (to bylo už podruhé, co jsem to s ní absolvoval! - poprvé v Nikdy to nevzdávej). A ten romantický ohňostroj na závěr, no to bylo jen pro otrlé. Příště si snad radši pustím nějaké porno, v něm se leckdy najdou duchaplnější kousky. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17miliónovTržby USA $42,734,455Tržby Celosvetovo $55,534,455║ Nepozerateľné. /5%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Cliff Eidelman: 1. Why Not ,2. The Tide Is High (Get the Feeling) ,3. All Around the World ,4. What Dreams Are Made Of [Ballad Version] ,5. Shining Star ,6. Volare ,7. Open Your Eyes (To Love) ,8. You Make Me Feel Like a Star [Lizzie Mix] ,9. Supermodel ,10. What Dreams Are Made Of ,11. On an Evening in Roma (Sott'er Celo de Roma) ,12. Girl in the Band ,13. Orchestral Suite (From the Lizzie McGuire Movie) ,14. Why Not [McMix] , ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Budeš radši věřit klukovi, kterého znáš celý život, nebo klukovi, který ti tvrdí, že záříš jako slunce?" Princeznou být nemohu, princem jsem nikdy být nechtěl, zpívat neumím a slávu nepovažuju za nic důležitého, takže evidentně nejsem cílovým divákem Italských prázdnin. Nicméně mám rád Itálii, na to, že jsem býval mladý, si taky ještě trochu pamatuju, a tak jsem své oko nechal na Lizzie spočinout. A odborně k tomu uvádím, že se to dalo přežít, ale ty její "zábavné" pády mi trošku pily krev. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jako malá holka jsem tento film milovala! a to doslova. Písnička Hey Now mě provázela snad 2 roky. Není divu, když je Hilary Duff tak krásná. Která holčička si nepřála být jako ona? Navíc je to romantický a přesně to sedne do života zamilované puberťačky (pokud se puberťačka nestylizuje do drsné holky). Jistě že to není film pro každého, ale svoji skupiny si vždy najde:-) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Takže to si takhle zase jednou procházím program HBO a v duchu nadávám na jeden neznámý shit za druhým (následek dvoukanálového vysílání), když připadnu na titul Italské prázdniny. Ani za tisíc let, řeknu si, ale když pak při surfování kanály náhodou zachytím začátek filmu, co nezjistím? Že za nicneříkajícím českým distribučním názvem (za který by měl někdo vyletět) se ve skutečnosti skrývá celovečerák podle televizního seriálu Lizzie McGuirre!!!!! Vy co se neorientujete v americké televizní produkci pro náctileté se nejdřív zastyďte, pak se zamyslete nad tím, co je v životě opravdu důležité, pak se podle toho zařiďte a mezitím vězte, že jde o dílko na úrovni nenáviděného seriálu S-Club Seven, až nato, že kolektivní zpěvný hrdina se smrskl do jediné zuřivě přehrávající blonďaté puberťačky jménem Hilary Duff, která tímto odstartovala závratnou hereckou kariéru na velkém plátně (Agent Cody Banks, Dvanáct do tuctu, Moderní popelka). Až uvidíte její proslavený "vykulený" výraz, který je schopná nasadit až desetkrát během deseti vteřin, tak se zastydíte (dnes už podruhé), že jste se kdy otírali o herecký projev Sylvestera Stallona. A proč že jsem tak zajásal, když jsem zjistil, že jde o The Lizzie McGuirre Film (obzvlášť když jsem nikdy neviděl ani jeden díl seriálu)? Já... vlastně ani nevím. Asi proto, že všechno je lepší než film (ať už by byl o čemkoli) jménem Italské prázdniny. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Italské prázdniny nejsou prázdniny v Římě, i když se tam odehrávají. Je milé, že se natáčí filmy pro tak specifickou cílovou skupinu, jakou jsou pubertální oligofrenici. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skutočne niečo otrasné. Deväťdesiat minútová exhibícia pubertálnej bárbiny Hilary Duff. Jej herecký prejav je na tom asi tak ako jej zmysel pre sebakritiku. Čiže absolutná nula. Naivný príbeh plachej Američanky, ktorá sa v Ríme spozná s mladým, krásnym popovým spevákom a zažije vytúžené dobrodružstvo ma ani troška nezaujal. Dlho som sa premáhal, aby som to nehodil do odpadu. No možno pre malé dvanásť ročné školáčky to môže byť dobrý filmík. * ()

burina odpad!

všechny recenze uživatele

Tento "film" si ani nezasluzi komentar, taky bol zly. A Hilary, prosim, nesnaz sa byt hereckou, nemas na to. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Strašný kousek, zápletka je mírně řečeno přiblblá a samotné zpracování hodno filmu pro naivní, neposkvrněné, uměle dokonalé a intelektuálně nepříliš vyvinuté americké dětičky, čímž ostatně Italské prázdniny mají asi být, takže vlastně nakonec nic proti ničemu, ale jestli je vám víc než třináct, tak nedoporučuju. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +Hilary Duff a Brendan Kelly, hudba, velké finále, pěkná Itálie a některé scény -křečovití, trapní a dementní herci, slabé postavy/// Opravdu vím proč mám rád tuhle holku. Narozdíl od jiných hereček jsou její filmy hudebně laděné a to vždy přidá na zážitku. To ovšem tentokrát nezabrání výslednému dojmu, který jen mírně nadprůměrný, hodně to totiž kazí herci. A vskutku první hodina je úplně mimo mísu./// Celkem 57%/// ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Aaaaaaaaaaaaaaaaa, ne, prosím už dost! Závěrečná píseň z tohoto monstr díla má takovou sílu a je tak neskutečně vlezlá, že nepomahá výplach alkoholem, poslech MERZBOW, ani klid na lůžku. Možná amputace, ale to jsem zatím nezkoušel. A výraz "překvapená pyča" tvář Hilary Duff neopustí celý film. Ona se vůbec dost diví. Já vlastně taky. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Na prázdniny do Itálie a se sympatickou Hillary Duff. Hillary už od tohoto filmu přece jen dospěla, a tak už ji asi v podobných rolích neuvidíme, zvláště když se stala zasloužilou matkou. V Itálii se zamiluje do zpěváka Paola, který si jí splete se svojí bývalou přítelkyní, které se nápadně podobá, ale nemyslí to s ní upřímně. A tak je film určen především teen publiku, které chce vidět hvězdu pop music také v nějakém filmu. A tahle komedie je taková správně praštěná, svým vyzněním mile naivní a v zásadě jsem se bavil až nečekaně dobře. Zase žádné zázraky jsem neočekával, ale film úplně bez nápadů není a je schopně natočený. Pokud si nekladete velké nároky na zábavu z podobných komedií pramenící, je Hillary Duff jako Lizzie poměrně spolehlivou průvodkyní po Itálii. 60% ()

Legas odpad!

všechny recenze uživatele

Zkuste se na film podívat v autobuse plném nezletilých mažoretek. Hned pochopíte, kde tento film má svoje publikum. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Rána kladivem do čela by způsobila menší bolest než tento skvost. Prakticky není o čem psát. Neskutečně blbé a trapné snad v každém záběru. Vlastně je mi trapně i za sebe, ale musím přiznat, že jsem se překonal a zhlédl to až do konce. Nevím, zda je příjemnější drtit své genitálie ve svěráku, nebo si najmout někoho ze Sušic, aby mi vrážel celou noc rozžhavené sirky pod nehty. Zase jsem jednou posunul svůj práh bolesti. Kam se hrabe Rambo.. 5% ()

Reklama

Reklama