Reklama

Reklama

The Boy Behind the Door

Trailer

Poté, co Bobbyho (Lonnie Chavis) a jeho nejlepšího přítele Kevina (Ezra Dewey) unesli a odvezli do cizího domu uprostřed ničeho, se Bobbymu podaří utéct. Při útěku Bobby uslyší Kevinovo volání o pomoc a uvědomí si, že nemůže opustit svého přítele. (JasonCZ)

Recenze (28)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Dvaja chlapci sú unesení a jednému z nich sa podarí utiecť. Svojho kamaráta tam, ale nechce nechať a tak sa mu pokúsi pomôcť. A tak začína boj o ich životy.  Skoro hned od začiatku má film iritoval svojou hlúposťou a niekedy až tuposťou. Je tu veľa klišéovitosti a aj predvídateľnosti. Lebo som vedel nielen to, ako film bude pokračovať, ale aj ako skončí. Tá hlavná detská hviezdička mi bola nesympatická a to čo dovádzal tam, mi prišlo celkom úsmevne, len pozorovať ho bol zážitok. Je tu veľa nejasností, ktoré film neskutočne zabíjajú. Lebo ten, kto aspoň trocha uvažuje, musí vidieť, že film po logickej stránke bol celkom mimo. Nebavilo ma to. Vrážd je malo a postavám som nefandil, tak mi bolo celkom jedno, ako to s nimi celé dopadne. Slabé 2* a aj to je veľa nato, že tu nebolo, ani jedno pozitívum. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Jem rád, že v horroru tentokrát nebyla žádná lesba, ale ten hloupoučký Černoušek mne vytáčel. A pak se diví, že chcete ty parchanty mlátit od rána do večera... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Hlavním důvodem, proč jsem se nakonec rozhodl udělit jen dvě hvězdy, je bezpochyby začátek. Úvod natolik nudný, že se mi tím podařilo prokousat až na druhý pokus. Viděl jsem to celé tak trochu černě a to nejen kvůli hlavní postavě, která mne nesmírně vytáčela. Nebyl jím samozřejmě nikdo jiný, než přihlouplý mladík tmavé pleti, který si nahodile chodil po domě svých únosců a následně s nimi sváděl i souboje. Přestože mu bylo pouhých 11 let, již dokázal popřít nejeden fyzikální zákon a nahradit ho vlastní verzí. Ostatně nelogičnosti jsou druhý důvod proč jsem se rozhodl pro horší hodnocení, neboť se film celkem slušně rozjede s příchodem policisty a kdybych si odmyslel nějaké ty hlouposti, klidně to mohlo vyjít i na 4*. Jakožto celek bohužel jen 45%. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Minimalistické, miestami (alebo skôr neustále?) dejovo prihlúple, no zato hádam aj dostatočne napínavé ako guma v trenkách. Nesklamaný .. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V podstatě film o síle kamarádství. Musím říct, že tenhle klučina měl "větší koule" než většina postav jiných hororech/thrillerech. A jelikož se zde jednalo o dva kluky(většinu stopáže jen jeden), kteří čelí dospělým dá se pochopit i nějaký to jejich nelogický chování. Co mi ale hlava nebere jak Bobby dokázal tak rychle odtáhnout tu mrtvolu a ještě vypucovat zaneřáděnou kuchyni od krve. Ale to jsou takový menší nepodstatný detaily. Jinak jde o celkem napínavej kousek kterej si určitě aspoň ty 3hvězd zaslouží. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je třeba ocenit nervní atmosféru. Má to jednoduchou a přímou zápletku. Mnoho originality nebo gore v této hře na kočku a myš ale nečekejte. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Prostě jen bezduchý “horor” o páru, který unese dva chlapce, z nichž jeden uteče, toulá se po domě, občas na únosce narazí, někdy dojde na honičky, jindy se prolije nějaká krev, místy trocha napětí a jednou se objeví i nová postava. Obrovským mínusem jsou nezajímavé postavy, ke kterým si divák nestihne vytvořit větší pouto, a tak veškeré napětí vyšumí do ztracena, jelikož je mu vlastně v hloubi duše jedno, co se s klukama stane. Kamera je šikovná, vizuál průměrný, krve i atmosféry je poskromnu, chování postav je někdy šíleně hloupé a ve výsledku to není až tak obrovský průser, ale rozhodně ani nikterak dobrý filmový zážitek. Mdlé, tuctové, nevýrazné, bez jakékoli pointy a pozítří si na film nevzpomenu. Rád bych řekl, že si tvůrci po letošním neúspěchu The Djinn vylepšili reputaci, ale bohužel nevidím důvod, proč bych filmu v hodnocení přilepšil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Co filmu nemůžu upřít je atmosféra, technická stránka věci a dva momenty s prsty v hlavních rolích, při kterých se člověk otřese. Jenže co je to platné, když se postavy chovají naprosto idiotsky. Copak děti, u těch by se to ještě sneslo, ale záporáci jsou do jednoho zralí na Darwinovu cenu. Díky tomu je okatější i ta pěkná řádká klišé, které tvůrci položili. Za mě jednoznačně vedla scénka, -SPOILER- ve které se jeden z padouchů už už sápe na malého chlapce, když v tom uklouzne flákne se hlavou o roh kuchyňské linky. To jsem se musel smát. A podobných momentů je tady spousta. I proto nevypotím ani průměr. 40% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Žádné zbytečné okecávání, film přejde po pár úvodních minutách rovnou do akce a je to slušný napínák. S jedním ale: nevím sice, jak běžně uvažuje zhruba 10-letý americký fakan, ale myslím si, že úplně každého hned instinktivně napadne, že úkolem číslo jedna, když už teda popřu zákony fyziky a skolim protivníka nějakým zázrakem k zemi, je vždycky záhodno jej i v první řadě odzbrojit (osobně bych mu ještě preventivně vrazil kudlu do krku, ale tak budiž no). Ta kvanta sebevražedných nelogičností docela kazí celkový dojem z jinak velice slušného thrilleru. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Jaj toľko logických nezmyslov v jednom filme som už dlho nevidel a to sa väčšinou nad logikou nepozastavujem ale keď ma ženská postrelí a očividne ma chce zabiť tak snáď sa neuspokojím s odrezaním prstu ale tu suku zabijem. Ja chápem že je to decko ale ide mu o život tak ju snáď aspoň omráčim ale to je len 1 scéna z desiatok podobných. Taktiež ma pobavila scéna s ručnou brzdou a skokom z idúceho auta. Tak snáď po x odohratých videohrách pozná ten chalanisko kde je brzda.....no nič .....technicky fajn (hlavne kamera), aj atmosféra by bola nebyť absolútne idiotského chovania hlavných postáv. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na začátku sledujeme dva kluky co někdo unese jednoho zavře do kufru auta a jednoho někam do místnosti. Ten z toho kufru uteče a snaží se zachránit i toho druhého. V rámci žánru nadprůměrný thriller hraje tam tak 6 herců tak, že i herecky v pohodě . 80 procent díky za titulky Titulkomat. ()

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Malý Reyko Koranteng bojuje o život jako drak a film má pro mně jasné poselství o pravém přátelství. Napínavé to bylo, potěšil mně nejeden zvrat, ale je fakt, že kdyby ubrali na stopáži, asi by bylo méně otrávených diváků. Nicméně soustavně ponurá atmosféra se mi líbila a časem se možná ještě přikloním ke čtvrté hvězdě. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Ach jo, to zase bylo místy utrpení. Prvních cca 45 minut jsou neskutečně nudný muka, kdy vlastně jenom pozorujete, jak se malej černoušek snaží dostat z jakési zavřený místnosti svýho kámoše. Jakmile nastoupil na scénu policista a do akce vstoupila ještě paní sekera tak se to trošku rozjelo, ale žádná sláva to opravdu není. Scénář je ubohej,  všechny postavy se chovají naprosto kreténsky. Tohle je opravdu žhavý aspirant na nejidiotštější horor roku. ()

Meteorista odpad!

všechny recenze uživatele

Mno, když vás naštve jedna nelogičnost, a to vážně velkýho rozměru, hned v prvních 10 minutách filmu, řeknete si, že když by teda byla jenom jediná, tak byste to i dali. Co k tomu říct, tady v komentářích to zaznívá – těch nelogičností v chování postav je ve filmu co 5 minut jedna po celou stopáž filmu. A jak se tady zmiňuje atmosféra, tak ta bohužel nic nezachrání. Nerad to dělám, ale todle je naprostá žumpa. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení.... Napínavé hned od začátku..... Sice pár nesmyslů tam bylo..... Ale hlavní záporak z True Blood překvapil... ()

faraoon odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě nikdy v mém filmovém životě jsem neviděl takové přepětí nelogičností a chyb ve scénáři, že jsem to v 52 minutě znechuceně vzdal bez nároku na finále. A je to škoda. Být vcelku dobrý námět scénáristů uchopen jiným tvůrcem, spíše radnějším nežli bezradným, který nepodceňuje alespoň základní inteligenční výbavu diváka mohl to být bombónek tohoto žánru. ()

Reklama

Reklama