Reklama

Reklama

Byl jednou jeden sněhulák

  • USA Once Upon a Snowman
Animovaný / Krátkometrážní / Dobrodružný / Rodinný / Fantasy
USA, 2020, 8 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Krátký animovaný film od Walt Disney Animation Studios, jenž vypráví o původu sněhuláka Olafa, nevinného, leč všímavého milovníka léta, který zahřál u srdce diváky v Oskarem® ověnčeném snímku Ledové království z roku 2013 a v jeho kritiky oceňovaném pokračování z roku 2019. Krátký film mapuje Olafovy první krůčky záhy poté, co sněhulák přijde na svět a hledá sebe sama v zasněžených horách království Arendelle. (Disney+)

(více)

Recenze (8)

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* tenhle animovaný bonus k populárnímu Ledovému království potěší nejvíc jeho fanoušky. Ten já nejsem a ani jinak zvlášť jsem se nebavil. Tudíž výsledek jsou jen neškodné dvě hvězdičky. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Zbožňuju kraťasy, které se odehrávají na pozadí filmu a dovysvětlují pár věcí bokem. Once Upon a Snowman je perfektním výsledkem takového snažení. Netrvá to ani osm minut, takže to máte hned za sebou, a Josh Gad nezklamal; smála jsem se co chvíli, je to správně praštěné, jak to s Olafem většinou bývá. Animace skvělá, těch sedm minut je fakt nabitých. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Ono to normálne že dohromady dáva perfektný zmysel! Milé. Neni to ani tak humorné ako skôr šikovne poprepájané s dejom prvého Frozen, než sa Olaf stretol s Annou a spol. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Naprosto typická krátkometrážní klasika - snímeček doplňující děj prvního Ledového království. Vtipné, chytré a hlavně animačně stejně dobré jako film. A to je co říct. Hudba: Ilan Eshkeri ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama