Reklama

Reklama

The Hire: Star

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Komedie
USA, 2001, 7 min

Režie:

Guy Ritchie

Scénář:

Guy Ritchie, Joe Sweet

Hrají:

Clive Owen, Madonna

Obsahy(1)

Záhadný řidič přijímá úkol převést povýšenou zpěvačku, která chce za každou cenu uniknout svým bodyguardům. Slavná rocková hvězda však není z ledajakého těsta a je zvyklá na královské zacházení. Není tedy divu, že když její řeči překročí únosnou míru, rozhodne se řidič konat. (Kali4)

Recenze (255)

Cival 

všechny recenze uživatele

Má to náboj, nápad, pointu a Owen hraje líp než kdekoliv jinde. Jen ta Madonna prostě není dobrá herečka a na zadním sedadle by mohla poletovat míň. 3 a 1/2*. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Úvod navozuje dojem, že Guy Ritchie kromě reklamy na BMW točil zároveň reklamu na svoji tehdejší ženu. Ale není tomu tak, namísto toho dal spolu s ostatními zúčastněnými vzniknout povedené komedii a dal Cliveu Owenovi možnost uniknout na chvíli z pózy chlapáka s kamenným výrazem - a jak je vidět, Mr. Driver si to fakt užil:) Madonna přehnaně poletující po interiéru stříbrného bavora je jen nutnou rekvizitou, hlavní roli mají už zmíněný vychechtaný Owen, jeho auto a Song 2 od Blur. A Richard Wagner samozřejmě:) 80% jako když vyšije. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie si konečně splnil svůj sen - natočit film, ve kterém nechá pořádně zmydlit svou milovanou manželku, která byla na účast v tomto filmečku natolik "pyšná", že se její jméno ani neobjevilo v titulcích. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie se striktně (během těchto pěti minut možná až příliš) drží svého velmi osobitého nadsazeného stylu jak po formální, tak i obsahové stránce, dělá si srandu z vlastní manželky a za doprovodu kapely Blur a jejich Song2, jenž na chvíli přeruší legendární Jízda valkýr Richarda Wagnera, nechává nádherné BMW létat po silnici v takovém fofru, až vám po skončení dojde, že by jste si to mohli vlastně pustit ještě jednou, protože nejen ta závěrečná pointa stojí opravdu za to. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak tato epizodka u mě bezkonkurenčně vyhrála. Nechci to tvrdit nijak výrazným způsobem, ale Madonna si tu jízdu autem minimálně zasloužila a co je hlavní Guy Ritchie do celého příběhu přidal výbornou muziku a hlavně vtip, který mi po celou dobu sledování těchto filmečků chyběl. Jednoduše, paráda. --- 95 % --- ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejvtipnější záležitost ze všech dílů Hire. Madonna má moji úctu, protože se nebála zahrát "samu sebe" možná v trochu jiném a odpornějším provedení, do kterého Guy Ritchie přidal svůj úžasný humor. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tak tady z toho "guyritchieovost" přímo čiší Clive Owen dělá super skopičiny Madonna je setřená jak nikde jinde a navíc je tam namakanej bodyguard a hrajou tam Blur a Wagner, co víc si divák může přát? ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Celkem zklamání. Ritchie okatě propaguje Madonnu jejím parodováním a vůbec zakomponoval do těch sedmi minut příliš ztřeštěností a to mi prostě nesedí. Ale Cliveova šílená grimasa, když pustí volant - tomu říkám nezapomenutelná mimika. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie, ktorý nikdy nebol mojou šálkou anglického čaju, do svojho krátkometrážneho počinu z reklamnej série HIRE namontoval, ako inak, manželku Madonnu, to by nebol on. Aspoňže si z nej urobil srandu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je narez. Asi nejlepsi hudba ze vsech dilu Hire. Madonna, ktera tu hraje nafoukanou hvezdu a pohada se se svyma manazerama nakonec prekeca Owena, aby ji odvez. Tak dlouho do neho husti, ze jede jak debil az se nastve hezky na to dupne a Madonna poslednich 5 minut filmu jen lita po sedadlech. Do toho vseho Owen dela skvely xichty + vybornej zaver. Jeden z nejlepsich dilu. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// rozhodně nejlepší ze série Hire, Guy Ritchie je v těchto dobře zasponzorovaných kraťasech přeborník ()

movie 

všechny recenze uživatele

Madonna je tady zatraceně nepříjemná. A to jak ji Clive Owen při svoji pekelný jízdě omlátí o stěny svojho naleštěného BMW nemá chybu ! ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Vlastně dost jednoduchej a nijak vyjímečnej kraťas. Pravda, taky mě zaujal Owen nedržící za jízdy volant, jenže celkově ta jízda byla příliš dlouhá a jednotvárná. Předchozí pasáž, kdy se Mady chová jako princeznička mi nepřišla ani nijak moc hraná (prostě další den s Madonnou v posteli). Dá se to vidět na Youtube, ale klidně bych se bez toho obešel. Ty hvězdy za... Já vlastně ani nevím, už jsem to vypustil z hlavy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Úvodní minutová poklona Madonně nestojí za moc, ale je zakončená skvěle padnoucí urážkou. Následný rozhovor s arogantní zpěvačkou již začíná mít grády, které ještě vystupňuje reklamní adrenalinová jízda stříbrného BMW M5. A "ladné" vystoupení počůrané superstar z vozu je natolik zábavné, že si troufnu napsat, že mnoho lepších koncovek po světě v BMW nejezdí. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Tak tahle jízda byla adrenalin až na kost. Clive Owen je tady jednoduše "božan" a Guy Ritchie to své ex-manželce natřel se vším všudy. Nejlepší díl série. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie si asi řekl "Když ji miluješ, není co řešit", a tak svou milou ženušku posadil na zadní sedadlo sexy BMW a za parádního hudebního doprovodu ji v rychlé a zběsilé akci nechal mlátit sebou na zadním sedadle tak dlouho, dokud se z toho nepochcala :) Úderné a svěží... 8/10 ()

Reklama

Reklama