Reklama

Reklama

The Hire: Star

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Komedie
USA, 2001, 7 min

Režie:

Guy Ritchie

Scénář:

Guy Ritchie, Joe Sweet

Hrají:

Clive Owen, Madonna

Obsahy(1)

Záhadný řidič přijímá úkol převést povýšenou zpěvačku, která chce za každou cenu uniknout svým bodyguardům. Slavná rocková hvězda však není z ledajakého těsta a je zvyklá na královské zacházení. Není tedy divu, že když její řeči překročí únosnou míru, rozhodne se řidič konat. (Kali4)

Recenze (255)

Billy.3 

všechny recenze uživatele

Namyšlená Madona, která po všech řve, pořád si na něco stěžuje a skvělý Owen. Tenhle krátkometrážní film se prostě musí vidět - to jak Madona lítá na zadním sedadle je prostě skvělé. Má to vtip, má to spád a má to skvělý závěr. To vše navíc za doprovodu snad nejůžasnější hudby, která se zde mohla dát. Prostě WOOOOOOOHOOOOOO ()

cajda77 

všechny recenze uživatele

Je mi docela líto, že mé pozornosti unikl cyklus osmi krátkých snímků The Hire, v hlavní roli Clive Owen a BMW. Nebudu tajit, jak celý projekt vznikl, prostě jako propagace vozů BMW, ovšem těžko poznáte, že jde o reklamu, navíc pokud máte navíc rádi rychlá auta a BMW, pouze vás výsledek potěší. Na každém dílu se podílel jiný ze špičkových světových režisérů, takže výsledek jistě stojí za to. Očekávejte dostatek akce, ale asi nic jiného ... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Úvod navozuje dojem, že Guy Ritchie kromě reklamy na BMW točil zároveň reklamu na svoji tehdejší ženu. Ale není tomu tak, namísto toho dal spolu s ostatními zúčastněnými vzniknout povedené komedii a dal Cliveu Owenovi možnost uniknout na chvíli z pózy chlapáka s kamenným výrazem - a jak je vidět, Mr. Driver si to fakt užil:) Madonna přehnaně poletující po interiéru stříbrného bavora je jen nutnou rekvizitou, hlavní roli mají už zmíněný vychechtaný Owen, jeho auto a Song 2 od Blur. A Richard Wagner samozřejmě:) 80% jako když vyšije. ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Že tento chlapík natočí reklamu by som naozaj nepovedal, no opäť raz prekvapil. Alebo nie? Ako je už zvykom, cítiť v tom silný Ritchieho rukopis - je to pomerne vtipné, narozdiel od ostatných dielov tejto minisérie bavorskej automobilky. Taktiež dobré po hudobnej stránke (Blur, Richard Wagner). Clive Owen prekvapivo fajn, osobne ho moc nemusím ale tu mi vôbec nevadil, práve naopak. To sa nedá povedať o Madonne, ktorá hrá typicky naivne, že lepšie by to snáď zvládla aj náhodná komparzistka. Ona proste nie je herečka, nemá na to vlohy (čo ostatne v tomto prípade ani nejak extra nevadilo, práve naopak). Oceňujem však, že sa na to vôbec dala a nechala sa tak trochu zhovadiť :-) Čiže na propagáciu je to celkom fajn, osvieži to. Svoj účel to splnilo. ()

Zajímavosti (2)

  • Jméno Madonna není v celém klipu ani v závěrečných titulcích záměrně zmíněno, nicméně ve scéně, kdy Star "vystupuje" z auta, je za davem novinářů vidět transparent "Madonna rocks!". (kenny.h)
  • Vozidlo, které v tomto díle řídí Clive Owen, je BMW M5. (Listeroman)

Reklama

Reklama