Reklama

Reklama

Uzaki-čan wa asobitai!

(seriál)
  • Japonsko 宇崎ちゃんは遊びたい! (více)
Trailer 3

Série(2) / Epizody(25)

  • Season 1 (2020) - 12 epizod

  • ω (2022) - 13 epizod

Recenze (3)

poleno 

všechny recenze uživatele

Bylo to docela fajn. Nečekejte přelomový příběh nebo... vlastně nečekejte ŽÁDNÝ příběh. To, co tohle anime táhne, jsou dva hlavní protagonisté a jejich svérázné konverzování. Uzaki a Sakurai jsou jediné postavy, které jsou dobře využity. Všichni ostatní jsou jakýmisi pozorovateli, kteří se dosti výrazně vyžívají v jejich vyvíjejícím se "vztahu." Animace a vizuály jsou dobré, rozhodně nadprůměrné. Co mě ale zaujalo nejvíc, nejsou kupodivu vnady Uzaki-chan, jak by se mohlo zdát. Víc než to, mě zaujal dabérský výkon v originále, především dabéři Uzaki a Sakuraie byli výborní. Na oddych fajn, nic hlubokého v tom nehledejte. Lepší průměr /silné 3*/ 65%/ ()

Modular 

všechny recenze uživatele

Víte, co mě štve ještě víc, než špatně napsaný isekai? Špatný slice of life. Je totiž tolik způsobů, jak žánr slice of life pojmout, ale naprostá většina tohoto žánru se zaobírá jednoduchým konceptem "kluk potká na střední/vysoké holku s gigantickýma kozama a začne s ní po několika sériích chodit". Popravdě, i u tohohle se docela dokážu zabavit, pokud se aspoň trochu snažili s příběhem a situacema. No, to se u Uzaki úplně říct nedá. Naprosto typické scénáře (hlavní postava je nemocná, takže se o ní hlavní love interest musí postarat/oslava nového roku v Japonsku/první brigáda/apod.) okořeněné nanejvýš stalkující kamarádkou (která je pravděpodobně to nejzábavnější a nejoriginálnější, co tu je). Ano, animace je docela hezká, pokročilá animace poprsí se prostě zapřít nedá, ale jinak tento seriál nedokáže nabídnout vůbec nic jiného, jen prostě čekáte, až to utrpení skončí. Párkrát jsem se zasmál, to ano, ale tyhle 5 vteřinové momenty smíchu přehltí zbytek epizody, kdy konstantě kontroluji čas, jestli už skončí tahle epizoda. No nic. Pokud chcete sledovat slice of life, doporučím vám cokoliv jiného, klidně i tu blbou Nagatoro, ale tohle se vám opravdu nevyplatí. 5/10. ()

Puxina 

všechny recenze uživatele

Trošku mi tenhle seriál přišel jako prequel k seriálu My Senpai Is Annoying, kde je charakter Kazuma, který vypadá úplně stejně jako Sakurai s velmi podobnými zájmy a také zájmem o velké věci. Protože poprsí maličké Hany Uzaki, vzhledem k její výšce, je opravdu obří. Seriál je sice zábavný, ale zato hodně natahovaný. Klidně se mohli vlézt do 12-13. dílů. Jsou zde povedené vtipy a narážky, ale nedosahuje to kvalit jiných podobných seriálů. Na druhou stranu jsou tady hodně povedené vedlejší charaktery. Co mě děsilo, byla ta šílená psychotická kočka, která měla výraz jako Jim Carrey s vypulenýma očima jako Steve Buscemi. To bylo fakt eeeeh bleh! Jinak bych spíš ocenil vidět story, kdy si hrdinové dají pusu a něco se i děje. Takhle se jen čeká a nic. ()

Reklama

Reklama