Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ginny je pořád oblíbenější, ale množí se i otázky o tom, co je vlastně zač. Paul si vyrazí s Georgií a pak zjistí, že má v politice novou konkurenci. (Netflix)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z příjemně jízlivé série se stává trochu povrchní materiál. Lehce nám to spadlo ke klábosení o životě, prvních láskách a dospívání. Uvidíme, jak moc to naruší výsledný tvar. Vyplouvají další (po)drobnosti z Georgiiny barvité minulosti, na scéně se totiž objeví nečekaná návštěva – sestra, se kterou se dekádu neviděla. Problémy dělá i potvora Cynthia, která chce být protikandidátkou starosty Paula. Ostatně tihle sousedé dokáží být obecně hrozní, protože ulice musí být na Halloween dostatečně děsivá. A Georgia s výzdobou zaspala. A možná i Ginny, která tak nějak stále neví, kam patří. Postupně na ni začíná platit cejch nevděčného parchanta, který se tváří nejublíženěji z celého Wellsbury. Talentovaná Sara Waisglass coby Maxine naopak válí. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tematem jsou spolecenske problemy soucasne Ameriky,kde probiha kulturni valka jako pred sto lety (nerovnost mensin apod.) Take o sebezranovani mladych lidi. V tomto serial zaroven selhava, protoze to konkretneji nepojmenovava. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama