Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pohledný Tomas Papi Fuentes (Eduardo Verastegui) pracuje v reklamní agentuře a je doopravdy bezhlavě zamilovaný do tří nádherných dívek ve třech městech. Dokonalá Patricia (Jaci Velasquez) je v New Yorku, půvabná Lorena (Roselyn Sanchez) v Chicagu a rozkošná Cici (Sofia Vergara) v Miami. Když všechny tři přijedou do L.A. překvapit Papiho, situace není vážná, ale přímo kritická! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

MMR 

všechny recenze uživatele

To jsem si jednou vzal s sebou notebook, šel do koupelny, připravil, pustil tento film, a v klidu si vlezl do vany. A díval se na tenhle film. Celou dobu jsem se náramně bavil, smál, moc se mi to líbilo. Pak celý natěšený to sem du ohodnotit a následuje šok. 24 %? No wáu, opravdu tak staršně málo? A proč? 290.nejhorší film? Japato? Tak jsem se vzpamatoval z toho šoku a napařil tomu plný počet, přesně tolik, kolik jsem měl v plánu. ()

bouncer odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil bych, že špatná telenovela může vzniknout i v délce jednoho filmu...ale bohužel je to tak. Odpad s velkým ! ()

jajinka 

všechny recenze uživatele

Jen další strašná americká laciná rádoby komedie... Pokud chcete opravdu vypnout a nevnímat celý svět a vlastně ani ten film, tak doporučuji.... Jinak pro "fajnšmekry" utrpení... ()

Derek 

všechny recenze uživatele

velmi nevtipna komedia, ktora potesi maximalne tak oci muzskeho obecenstva vdaka dvojici krasok sofii vergary a roselyny sanchez. nie je to uplne bez "vtipneho" humoru, celkom ma pobavila zamena na sutazi miss, ale zvysok vtipov nema daleko ku kvalite na ktoru sme zvyknuty od filmov zdenka trosku... ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Zábava sa vytráca, akonáhle vyjde najavo, že jediným trikom, ktorý film ponúka, sú zábery žien, ktoré bojujú a spájajú sa so svojou spoločnou láskou k peknému, ale necharizmatickému chlapovi. 4/10 ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Tomas Fuentes (Papi) to má hodně těžký. Rád by měl dívku chytrou, krásnou i milou, ale jelikož se mu takovou nedaří najít, tak si pro jistotu najde hnedka tři. A základním pravidlem takového vztahu je, že se navzájem nesmějí poznat. Ale to se Tomasovi vymkne z rukou, navíc se do toho zamíchaj dva zlodějíčci, agentka fbi, soutěž Miss, hromada peněz, a sranda může začít. Nebo ne? Chvilkama jsem se docela bavil, chvilkama nudil (víc nudil než bavil), většina vtípků vyznívala naprázdno nebo trapně. Alespoň holkám to moc slušelo :) ()

mandlova odpad!

všechny recenze uživatele

bože! Trapnost nad trapnost...to že včera večer nebylo v TV nic jiného a nechtělo se mi zapínat PC kvůli nějakému jinému filmu, řekla jsem si, že zkusím Primáckou večerní komedii... dojem telenovely byl opravdu dokonalý - až nevolno... ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je borec k pohledání chodit zároveň s takovýma kočkami smekám klobouk. Dávám dvě hvězdičky jen kvůli Roselyn Sanchez jinak by to byla jen jedna hvězda. Byla to hrozná blbost, ale na zabití 90 minut času proč ne. ()

Týnidlo odpad!

všechny recenze uživatele

Je to strašně dávno, co jsem to náhodou viděla a i přes ty všechny roky, co utekly, si živě pamatuji, co, za nesmírnou zhovadilost to bylo! A to je co říct, protože já tyhle věci radši velmi rychle zapomínám.. ()

2060 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu ta nejhorší nevtipná komedie jakou jsem za poslední dobu viděl. Jedna za snahu a za celkem pěkný holky. Jinak hrůza. ()

Reklama

Reklama