Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sobí přátelé si žijí v poklidu a snaží se živit cestovním ruchem, což se jim příliš nedaří. Robbie tvrdí, že viděl Vikinga, ale to mu nikdo nevěří, protože podle legendy se všichni poté, co porobili všechny národy a nebylo s kým bojovat, pobili navzájem. Blitzn je pro dobré chování puštěn z vězení a chce všechny přesvědčit, že je nyní úplně jiný, polepšený. Může se takový záporák skutečně napravit? To zjistíte v už druhém dílu příhod soba s vytrénovaným čenichem. (pekas)

(více)

Recenze (9)

ZIASystems 

všechny recenze uživatele

Robbie the Reindeer - Legend of the Lost Tribe. Už v pořadí druhý krátký film s postavičkou připitomělého soba Robbieho trochu trpí tím, ze se v mnohych scénkách na svého předchůdce odkazuje, ale i tak je obsahuje mimořádnou dávku britského humoru. Tento díl u nás běžel v televizi o Vánocích 2003 a u těch co ho viděli se setkal většinou s úspěchem. Pro ty kdo mají možnost, doporučuji sehnat starší Hooves of Fire. Snímek vytvořilo studio Aardman známé například postavičkami Wallace & Gromita ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Podle kolektivního hodnocení tady bych myslel, že jde o další Simpsony nebo Wallace a Gromitta. Jenže nejde. Tohle není ani tak propracovaný, ani tak humorný nebo zábavný ani jako jedno z těch dvou děl. Spíš je to jen velká nuda a to, že jsem tuhle část viděl podruhý můžu připsat jedině tomu, že jsem měl hlad jak vlk a držet vidličku mi bylo přednější, než přepínat programy. Potřetí to ale už riskovat nebudu. Ve skutečnosti tu totiž není vůbec nic, čemu bych se zasmál. Humoru měřeno pinzetou (tomu zábavnýmu humoru) a děj doslova o ničem. O ničem. ()

Reklama

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Pokračování příběhu soba Robbieho. Všichni vedou spokojený život a živí se z turistického ruchu. To se ale změní Robbieho objevem a následně jedním nepříjemným návratem... Sice jsem filmy viděl v obráceném pořádí a tento tedy jako první, ale souhlasím s ZIASystems, že první díl Hooves of Fire je lepší (BTW rovněž běželo o Vánocích v TV). Ale i tak - velmi vtipné a zábavné. ()

frydus 

všechny recenze uživatele

Prancer je úplny kráľ ! ... v prdeli v divočine - "Donner: mam nejaky podpalovac - Robbie: a ja skladaci panev - Prancer: a ja zas gramofon, disco kouly, pristroj na vyrobu mlhy, ehhh pocital som ze tady v divocine nebude nocny zivot, tak som pribalil mobilny discoteku, jupi disko trancer to je nutnost ! " :D ()

Machrovic 

všechny recenze uživatele

SPOILEROIDNÍ HLÁŠKY, KTERÉ SE MI PODAŘILO ZACHYTIT: To je ale mizerné zábradlí! // Bože ta větev praská! - Tak se nekoukej a foť! // My jsme klienti. Zachraňovat lidi je vaše práce. // Tak Blitzne vyhrál jsi cenu o nejhodnějšího mukla. Pustíme tě o padesát let dříve. // (poté co si Starý Rolnička uřízl paroh a zatopil jím) Ty jsi tak starý a moudrý! // Zatímco já si nikdy neodpustím, vím, že vy jste mě už odpustili. // Je to čisté panovačné zlo. // Doopravdy jsem Dlouhoušatý Jack, mistr převleků. // Jestli ti táta nekoupí popcorn, tak tě nemá rád. // Protáhnu se tiše mezi stromy jako ninja. // Vydáme se hledat Vikingy! // Došli mi chipsy. Nepatřím sem. V horách bez chipsů nepřežiju. // Ó je celý odřený. Dáme mu náplast. // To je dobrý, mluv normálně. // Udělám z vás ze všech roboty. // Moc. Jedná z věcí v životě, která je lepší než toust! // Už nejsme bojovníci. Jsme zbabělci. // Chudák statečný sob. - Někdo by s tím měl něco konečně udělat. - Třeba to někdo udělá. // Skoro bych brečel nad tou krásou. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama