Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Recenze (210)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5/10). Nebudu zastírat, že jsem si film pustil z velké části kvůli Emmě. Ale i Luke byl překvapivě sympaťák se skvělým australským přízvukem. Chvílemi jsem si říkal, že je to snad i brácha Chrise Hemswortha a nebo jeho levnější kopie, ale postupem času si mě oba s Emmou získali a až na pár do cringe situací (platic teta), to byl docela dobře investovaný čas s Netflixem. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jedno šťastie že Emka ešte nie je tak proflákla a ešte sa objavuje v relatívne pozeratelných filmoch. Toto je príjemná, romantická a dokonca aj komédia, kde je silny úvod, mrtvy stred, všetky možné klišé, z ktorých si scenáristi v dialógoch robia sranda a happyend. Objektívne dve ale jednu dám za ústrednú dvojku, ktorej to ladilo. 3 z 5 ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

V posledních letech už nekoukám na hollywoodské komedie ani romantiku příliš často a tohle bylo po docela dlouhé době, nicméně jsem rád, že tyhle filmy vynechávám a asi je budu vynechávat i do budoucna, protože jsem z Holidate trochu znechucen. Ne ani tak z kvality samotné filmařiny, to ne, rozhodně se to docela příjemně sleduje a nemůžu říct, že bych se vyloženě nudil, neb je to prostě obyčejná rodinná pohodovka, ale přijde mi poněkud smutná ta nulová snaha o byť jen špetku originality v jakémkoliv směru. Holidate je i přes námět s potenciálem naprostá definice klišé romcomu od hnusně vyumělkovaného vizuálu, přes nudné vedlejší postavy, předvídatelné zvraty až po nesmírně trapný závěr. Kdyby to aspoň bylo vtipné, což i přes zoufalou snahu o neustálé hlášky fakt není. Pokud vám nevadí stokrát to samé, tak směle do toho, neb katastrofa to vyloženě není, ale pokud už jste viděli pár desítek amerických romantických filmů, tak není důvod to vidět, nic nového vás tu nečeká. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Asi je to tím , že jsem už dlouho neviděl romantickou komedii (poslední byla tuším Ženská Pomsta) , ale mě to sedlo. Svobodná ženská se seznámí s svobodným chlapem a domluví se, že spolu budou chodit na svátky mezitím se, ale do sebe zamilují. Má to sympatické postavy hlavní herečka je pěkná (chlapy nehodnotím nejsem teplý Kovy) a chemie funguje je zde sice jedna fekální scéna, ale neukážou ji tak, že plus. Body dole pouze za patetický konec vzpomněl jsem si na Zamilovaného Profesora 2. ()

asirtes 

všechny recenze uživatele

Spomedzi romcomov ostatných rokov jednoznačne nadpriemer. Myslím, že je celkom v pohode, keď sa takto točia romantické komédie. Umiernená dávka romantiky, značná dávka solídneho vzťahového humoru, odľahčená atmoška, sem tam nejaké to (zaručené) klišé, ale nikde to "žrádlo" z hrnca tak úplne nevykypí von. Whitesell to zvládol. S nutnou dávkou vkusu. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Byla jsem až překvapená jak "na pohodu" tento film byl... Za mě dobrá Emma Roberts a předvídatelný závěr. Pardon. Já nemám ráda hepáče a ve výsledku mi bylo jedno jak to dopadne :D ale bavilo mě to :) Průměr. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Svátky vánoční se blíží a s tím je tradičně spjato sledování vánočních pozlátek, které rozjemní napjatou situaci. Na Vánocích je nejlepší to jak se blíží, to je ten most wonderful time of the year jak se zpívá, a tento čas je potřeba si vychutnat ve společnosti přesně takovýchto filmů. Pěkný pár. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Emma Roberts je úžasná ve všem v čem jsem jí kdy viděl a tato romantická komedie není vyjjímkou. Přesto však ani ona mě nedokázala přimět, abych si typickou průměrnou romantickou komedii užil. Sváteční rande sice nejí špatné, ale nijak se neliší od jiných. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Zo sviatočných rande sa môže zrodiť krásny cit. Herecké obsadenie: K filmom s podobným ťahom na bránu je nutné mať mega sympatickú ústrednú dvojicu. V tomto smere sa to filmu podarilo. Prevedenie: Predvianočný čas praje romantickým filmom s vianočnou tematikou. Ak k tomu pridáme chytľavý humor je to väčšinou rana do čierneho. Pocity: Smial som sa tam kde to odo mňa film chcel a tŕpol som tam kde to bolo nutné. Pridaná hodnota: Film vo svojej podstate je dokonalým reprezentantom svojho žánru. Škoda len že podobných počinov sú u nás už mraky. 83% ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Překvapivě stravitelná vánoční komedie. I když se neodehrává jenom o vánocích, ale taky o všech jiných svátcích. Je to předvídatelné a hloupé jako každá druhá romantická komedie, ale bavilo mě to. A to hlavně kvůli ústřední dvojici. Obě postavy si získaly moje sympatie hned od začátku. Škoda že ke konci už film trochu ztrácí dech. Jinak je to fajn oddychovka, která nepřekvapí ani neurazí. 5/10. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné až běda, ale i díky sympatické Emmě Roberts vlastně nejen únosné, ale i mile vtipné. Jo. Fakt se na to dalo koukat. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemný ústřední pár. Funguje jim to, jsou fajn, milí a přirození. Na tom se dá už leccos stavět. Tady je i pár vtipů, romantika, určitě to lepší z podobných filmů. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo příjemné spestření pandemické opičí doby..."Už by sis konečně někoho měla najít, aby tě mohl doprovázet na chemoterapie, máme to v rodině"....................moje hodnocení = 6 z 10. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to Netflix romantická komédia to celkom ujde. Verím tomu, že pre určitú skupinu obyvateľstva to je dokonalý film. Ja som si už zvykol, že u takýchto komédií sa proste nezasmejem, väčšinou to má iba komický dej. Nebavilo ma to po celý čas, niečo bolo zbytočné, ale celkovo, ako film s nevinným nápadom to beriem. Nad tou úprimnosťou som sa občas aj pousmial. 6/10 (Videné 9.11.2020, Originálne znenie) ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Vtipnejsi nez by clovek ocekaval, romantika samozrejme nechybi. Jen pozor na sledovani s detmi, je tam hodne sexualnich narazek atd... :) ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie moc nemusím, ale tohle se mi líbilo. Není to nic originálního, ale je to svižné, vtipné, romantické a má to sympatické herce. 7/10 ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušná až dobrá nová romantická komédia, ktorá nezaváňa toľkým stereotypom ako ostatné slaďárny. Luke Bracey je sympaťák, Emma Robberts je k nakusnutiu, má to skvelé fórky, má to aj nejaké tie emócie a na to, že je to Netflix počin, tak fakt že viac ako len dobrý film. Odporúčam. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Tuctová zápletka originálně pojatá s neskutečně sympatickou dvojicí v hlavních rolích - E. Roberts a L. Bracey. Ústřední dvojka je opravdu hlavním plusem celé komedie. Film mne bavil a to je hlavní Jedinou vadou na kráse...a to doslova...je K. Chenoweth s botoxovou tváří vysloužilé prostitutky. ()

Reklama

Reklama