Reklama

Reklama

Zbožňovaný

  • Česko Božský děda (pracovní název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Uznávaný a všemi oblíbený pediatr Zdeněk (Jiří Bartoška) jde do důchodu. Celý život byl vyhlášeným lékařem nemocnice a nyní se těší na zasloužený odpočinek. Ještě víc se však těší jeho rodina – manželka Olga (Zuzana Kronerová), která se už nemůže dočkat až o něj bude pečovat, stejně tak jako jeho dcera Zuzana, jejíž manželství s Karlem (Jiří Langmajer) se nedávno rozpadlo. Nejvíc nadšená je však Zdeňkova vnučka Aneta (Martina Czyžová), která dědu vždy považovala za svůj velký vzor a píše o něm seminárku do školy. Jenže Zdeněk není tak dokonalý, jak se zdá. Má jedno velké tajemství. Už téměř 40 let udržuje milenecký poměr s ortopedkou Danou (Ivana Chýlková). A Dana samozřejmě očekává, že na ni Zdeněk teď bude mít konečně víc času. Na Zdeňka tak čekají pěkně horké chvilky a rozhodně ne bezstarostná pohoda, kterou si plánoval... (Bioscop)

(více)

Diskuze

Edge_666

Edge_666 (hodnocení, recenze)

"Hejá, piču už jste viděli?"
"Mockrát."
To sundalo tu poslední jednu hvězdu, co jsem tomu chtěl dát.
NA rovinu? Nedívejte se na to. Je strašné, kam klesli Bartoška a Chýlková.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Sorry jako, ale tři hvězdy se tu dávají naprostejm kravinám, takže tohle si čtyři (necelý) zaslouží. A je to lepší než Přes prsty (2019), ne že o třídu horší. Hřebíčková jako obvykle z celýho ansámblu nejhorší, ale pro mě to zachraňujou Langoš, Kronerová i ten skvělej Kozub. Bohužel je nutný přiznat - a měl by si to přiznat i Kolečko - že Teorie tygra je jen jedna a podruhý už se ji natočit nepovede. On bude prostě ten Bajgar přece jen o malý kolečko lepší, řekl bych.

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Ale podle hodnocení to bude minimálně nejlepší film roku, možná film tisíciletí. Pokud to všechno nejsou Kolečkovo fejkové profily :o)

Uživatel Jarin69 smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama