Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina George Boyajiana, žijící v malém americkém městečku New Chatham, neslaví Vánoce už od roku 1991, kdy ve válce v Perském zálivu padl jejich syn John. Letos se ale George rozhodne, že se jeho rodina k oslavám svátků zase vrátí, a přeje si, aby je prožívali jako dřív s Johnem. Z půdy snese všechny ozdoby a těší se, že do jejich domova zase vejde radost. Stane se tak způsobem, který nikdo z jeho rodiny nečekal, když cestou pro vánoční stromek vezme do svého vozu mladého stopaře Matthewa a pozve záhadného neznámého na svátky k nim domů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Hezký předvánoční film, který je trošku jiný, než všechny ostatní s podobnou tematikou.Sice dost klisovite a sentimentalni, ale s davkou "neceho", co nuti k hlubokemu zamysleni, jak se clovek chova k ostatnim. Jeste ted, kdyz si po roce vzpomentu na tenhle hodinu a pul dlouhy snimek, je mi smutno. ()

Hird 

všechny recenze uživatele

Námět není špatný, zpracování je na první pohled pěkné, mohl by to být hezký, nenáročný film s vánoční tématikou a trochou zamyšlení... Chybí mu jen málo - střih.... Některé scény jsou naprosto neuvěřitelně špatně pospojované, co se návaznosti záběrů týče mi připomněly filmy Eda Wooda. Přitom jinak mi střih nijak zvláštní nepřišel, jednotlivé úseky jsou natočené pěkně, škoda že nikoho nenapadlo udělat je tak aby navazovaly... ()

Reklama

Reklama