Reklama

Reklama

Manu a Matěj na cestě z Říma na ostrov Capri

(seriál)
Česko, 2020, 4 h 20 min (Minutáž: 26 min)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Zpěvák Matěj Ruppert s kuchařem Emanuelem Ridim během pokračování svých kulinářských cest zůstávají v Itálii. Z Říma se ale vypraví až na oblíbené letovisko císařů Augusta a Tiberia – ostrov Capri. V deseti dílech budou objevovat jednotlivé regiony a jejich kulinářská specifika. To vše budou konfrontovat s kuchyňskými tradicemi české kotliny. Emanuele Ridi divákům představí výtečné restaurace a kavárny, ale zároveň je seznámí s lidmi, kteří mají blízko ke gastronomii. Matěj Ruppert dodá pořadu svůj osobitý humor a rád se zhostí role hlavního ochutnávače. Společně navštíví města jako Ostia, Zagarolo, Genzano di Roma, Nemi, Palestrina, Lanuvio, Latino, San Felice Circeo, Caserta, Pozzuoli, Procida, Ischia, Neapol, Gragnano, Vico Equense, Sorrento, Anacapri. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

lake-lake 

všechny recenze uživatele

pořad sleduji jen koutkem oka; Emanuele je fajn, je to čistokrevný Ital, takže je chvílemi zapálený, chvílemi dojatý, chvílemi pyšný, chvílemi roztomilý, chvílemi capo di tutti capi, ale stále opravdový, upřímný, přátelský; Matěj je buran s vizáží německého currywurst specialisty, neumí komunikovat s lidmi - když mu jeho kolega tlumočí, čumí na kolegu, nikoliv na toho, kdo mu něco sděluje; neumí držet příbor (na to jsou Italové zvlášť citliví), a celkově neumí stolovat, což je v Itálii faux pas, mluví s plnou pusou, cpe se jak nezavřený; člověk by řekl, že to jediné, v čem by mohl vynikat, je zpěv, ale on se při veřejném zpěvu stydí jako panna a zrudne jak před mrtvicí. a k tomu ten trapný MB PP... ()

Seal269 

všechny recenze uživatele

Prezentovaná jídla vypadala naprosto super. Jediné co mě na pořadu štvalo, byla neustále cpaná podprahová reklama na Mercedes. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tam, kde skončili v roce 2018, pokračují dál po západním pobřeží Itálie. A tentokrát jsem se úplně těšil na každý další díl. Možná i proto, že to dávali v roce podzimní korona-karantény 2020 a to se nemohlo nikam. 9/10 ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama