Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o německém vynálezci, který se v Americe pokouší dostihnout zloděje svého převratného trabanta. Gunther Schmidt je vynálezce z bývalého východního Německa, který se rozhodne na svém Trabantu 601 dopravit se na světový sraz vynálezců v Hollywoodu. Chce tu předvést se svým Trabbi, který se mu podařil předělat na závodní vozidlo. Šťastně dorazí do USA, ale v Los Angeles mu někdo jeho milované autíčko ukrade. Gunther se ho však nemíní vzdát, a tak ho hledá ze všech sil. V takovém velkém městě, kde se cítí jako ryba na suchu, to však není jednoduché. Pronásleduje ho jeden problém za druhým... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Z nudy jsem sledoval tenhle sradovni snimek, u ktereho jsem se zrovna nesmal. Obsadit trabanta bylo zajimave a myslim povedene, coz je tak jedina vec. Trochu mi vadil cesky daber Potmesil, ktery daboval vsechno, krome hlavniho hrdiny nosače, co tankuje super. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Trabant v hlavnej úlohe amerického filmu. A toto je asi jediná zábavná vec na tomto filme. Obsadiť Doma DeLuisa do hlavnej zápornej postavy bolo fatálnou chybou. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Trabant v jedné z hlavních rolí měl velký potenciál, ale herci kolem něho vás moc nerozesmějí. Tak je to jen taková průměrná dobrodružná komedie. Kamera: Flavio Martínez Labiano ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pre mna tak na urovni filmu Blazniva Dovolena v Evrope s Chevy Chasem. Nuda, plane tempo a ziadne herecke vykony - typicke atributy filmu : 20 % ()

heroin88 

všechny recenze uživatele

Blaznivá komédia so superrýchlym trabantom, ktorý jazdí na zeleninu. Gotschalk vo svojej typickej úlohe tentokrát ešte hrajúci super nintendo ()

Reklama

Reklama