Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antropolog Ethan Powell byl váženým vědcem a uznávaným odborníkem patřícím k nejlepším ve svém oboru. Dlouhou dobu žil v džungli mezi horskými gorilami. Při jejich obraně před lovci dva z nich zabil a tři další zranil. Od té doby je Powell ve vězení a nemluví. Jeho případ zaujme ambiciózního psychiatra Thea Cauldera. Ten zpočátku bere Powellovu záležitost jako příležitost upozornit na sebe v profesních kruzích, ale složitost případu a jeho lidské aspekty nakonec učiní i pro Thea z případu osobní záležitost. Pomáhá Powellovi najít cestu zpět do normálního života a najít jeho smysl v rodině. Antropolog zase otevírá Caulderovi oči zaslepené blahobytem civilizace a po čase ho ve vyprávění zavede do afrického horského pralesa mezi gorily, s nimiž dva roky žil. (TV Nova)

(více)

Diskuze

janulienka

janulienka (hodnocení, recenze)

Já úplně nechápu, jak tomuhle filmu může vůbec někdo dát jenom jednu hvězdičku...podle mě byl úplně úžasný, dost na mně zapůsobil...

WereDeKron

WereDeKron (hodnocení, recenze)

Celkem zajímavý scénař,střih průměrný...Ale chvílemi se zdá že celý film táhne jen přítomnost pana Hopkinse.Já bych holt ale nechal gorily Sigourney a Haniballa Hopkinsovi.

Reklama

Reklama