Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Russovi už bude čtyřicet, je úspěšný, má peníze a jako osobní poradce radí lidem, jak mají vypadat a jak se chovat, aby i oni pronikli na společenskou špičku. Jinak je to protivný, nesnášenlivý a věčně zaneprázdněný muž, kterého kromě jiného trápí opakující se vidiny, ve kterých na něj nalétává červený dvouplošník. Jednoho večera se setká s malým obtloustlým chlapcem Rustym a před dveřmi svého domu najde malé červené letadélko, které měl jako kluk. Oba si postupně uvědomí, že jsou jedna a tatáž osoba. Chlapec je zklamán tím, co z něj vyrostlo a Russ odmítá vzpomínky na dětství, které s úspěchem potlačil. Přesto si uvědomí, co ho jako kluka trápilo. Neuměl se prát. Přestože se dospělý Russ a jeho dětské já nesnášejí, pomalu nacházejí společnou řeč a začínají se měnit. Russ dostane nápad, jak dostat sám sebe zpět do minulosti. Projedou tunelem, který je vrátí do roku 1968 právě v době velké přestávky, kdy má dojít k incidentu s  rváčem Vincem. Tentokrát si Rusty sice s ním poradí, ale dospělý Russ pochopí, že ten opravdový problém, který ve své mysli tak úspěšně potlačil, teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Recenze (134)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $69,691,949Tržby Celosvetovo $110,317,580║ Jon Turteltaub a jeho povrchná réžia kazia ako tak podarený námet, ten nám chce povedať aké zlo na seba šijeme keď na silu v sebe potláčame svoju detskú minulosť. A toho nešťastníka čo by rád zabudol to čo mal ako malí spratok najradšej hrá Bruce Willis a ten je v úlohe zatrpklého zbohatlíka podarený ale okolie a ostatné postavy navôkol mu nedovolia viac vyniknúť vrátane jeho malého 8-ročného ja. /65%/ ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Celkově zklamání, Bruce Willis umí sice zahrát i v komedii, ale tohle bylo takové nemastné, neslané. Pokusy pohladit po duši a zahrát na city nefungovalo a působilo to na mě prkeně, bylo tam to co by u takového druhu filmu být mělo, ale nic navíc. Film na jedno kouknutí, na který do hodiny zapomenete. ()

Reklama

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie se zajímavým nápadem - setkání se sebou samotným, ovšem co by malým chlapce. U tohoto filmu jsem se vážně skvěle bavil a přemýšlel, jestli bych i já svému menšímu já mohl do očí říci, že všechny dětské sny jsem uskutečnil. Přiznám se, že moc nerozumím tak nízkému hodnocení ostatních. ()

Dextwer 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si bohužel o tom mám myslet. Vypadá to, že Bruce Willis ani nečetl scénář, protože mi přijde neuvěřitelné, že herecká hvězda jeho formátu se sníží k takovému blivajzu. Těžko hledám pozitiva. Moje hodnocení by bylo asi odpad, nebýt sympaťáka Bruce Willise v hlavní roli. Zajímavosti: * Spencer Breslin získal v roce 2011 za roli Rustyho cenu mladého umělce v kategorii nejlepší výkon v celovečerním filmu - umělec do deseti let. Moje hodnocení: 20% ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na slušně zbarvený dětský opruz, takže nic pro mě. Jenže s toho se film pomalu dostával a konečné scény už mě dokázali dojmout. Rukopis Jona Turteltauba se žádným stylem nezapře, jeho filmy mají veselí a velice hravý nádech, tento je jednou z ukázek. Bruce Willis pěkně tahá film, i když občas se mi zdálo, že malinko přehrává. Ke konci jsem si začal říkat, jaké by to bylo potkat své mladší já, po sléze i to starší, jak domluvit tomu mladšímu, aby se choval a jak se toho staršího optat jak na tom budu. Námět filmu je tedy velice zajímavý, zejména vztah hlavní postavy k sobě kdysi je krásný, tedy až ke konci, když projde tou typicky filmovou přeměnou. - 7/10 - ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Spencer Breslin získal v roce 2011 za roli Rustyho cenu mladého umělce v kategorii nejlepší výkon v celovečerním filmu - umělec do deseti let. (Terva)
  • Daniel von Bargen, který ve filmu hraje otce Bruce Willise, je ve skutečnosti jenom o pět starší než on. (HappySmile)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama