Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kazu (Kate Hudson) je bývalá alkoholička, která se živý prodejem drog. Po smrti babičky se jí život otočí vzhůru nohama. Najednou se nemusí starat jen o sebe, ale i o svou sestru Music (Maddie Ziegler) trpící autismem. I když má ve svém životě obrovskou podporu v podobě přitažlivého souseda Eba (Leslie Odom Jr.) a mrzutého majitele bytu George (Hector Elizondo), je pro Zu čím dál těžší starat se o svojí střízlivost a svou sestru. (Streeper)

(více)

Diskuze

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Skutočnosť, že tento film dopadol horšie ako "Corona Zombies" je pre mňa fascinujúce. Pretože nemyslím si, že nekvalitou existuje niečo horšie ako "Corona Zombies".

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Zlaté maliny za nejhorší filmy rozdány

 

Nejhorší herečka ve vedlejší roli

Maddie Ziegler, Music

 

Nejhorší režisér

 Sia, Music 

 

😂 😂 😂 

simon12345

simon12345 (hodnocení, recenze)

Vôbec to nie je zlý film! Ku kontroverzií ohľadom autizmu sa vyjadrovať nebudem, lebo o tom nič neviem, ale po filmovej stránke sa jedná o priemerný film, ktorý obsahuje dobré hudobné klipy. Kate Hudson tu hrá naozaj dobre. Podľa mňa je to stále omnoho lepšie ako napríklad afektovaný The Prom. 5.5/10

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Vyzera to na ulet s ktorym si bezny recenzent nevie rady.

A co sa tyka IMDB, tak vsetko vysvetluje koment: Didn't cast an autistic actress 1/10.

Toto je ten typ filmu na ktory si musi divak, ktoreho aspon trochu zaujme trailer, urobit nazor sam.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Nominace na Zlatý globus - nejlepší komedie/muzikál

RT 20%

IMDB 3,5/10

 

no nwm

Pointer

Pointer (hodnocení, recenze)

Lacike

Prave, ja som podla tych histerickych reakcii cakal trailer typu Simple Jack a nie toto xD ... kazdopadne dufam, ze Sia film dokonci v nezmenenej podobe a nepodlahne tlaku zopar uskriekanych lavicakov. Ono pozadovat aby autistu vo filme hral vylucne autista v skutocnosti moze naozaj iba mentalny ... autista xD

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Ajo. Ale takový ty "pravý" autisti ten film stejně nikdy neuvidí, ne? Takže cajk:) Ale co s filmama z dřívějška, kde jsou autisti? Spálit na hranici? Nebo vymazat Hoffmana z Rainmana?

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Je to muzikal o autistickom dievcati, ktore hra neautisticka herecka spôsobom v ktorom prezentuje ten najobohratejsi stereotyp o tazkom pripade autistu, ktory je nonstop vysmiaty a ma nejaku superschopnost. A to vsetkych autistov uraza. Pretoze je velke spektrum autizmu a mnoho z nich celkom normalne funguje medzi nami zlymi neautistami. :)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Související novinky

Music vévodí letošním Zlatým malinám

Music vévodí letošním Zlatým malinám

24.04.2021

Proběhl 41. ročník vyhlašování anticen Zlaté maliny (Razzies), které jsou každoročním oceněním pro ty nejhorší filmy a tvůrčí výkony uplynulého roku. Ač si největší počet nominací vysloužily snímky… (více)

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

Reklama

Reklama