Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kazu (Kate Hudson) je bývalá alkoholička, která se živý prodejem drog. Po smrti babičky se jí život otočí vzhůru nohama. Najednou se nemusí starat jen o sebe, ale i o svou sestru Music (Maddie Ziegler) trpící autismem. I když má ve svém životě obrovskou podporu v podobě přitažlivého souseda Eba (Leslie Odom Jr.) a mrzutého majitele bytu George (Hector Elizondo), je pro Zu čím dál těžší starat se o svojí střízlivost a svou sestru. (Streeper)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (6)

Botič 

všechny recenze uživatele

Sia si chtěla natočil film v duchu videoklipů z Chandelier éry s Maddie Ziegler v hlavní roli a dostává za to čočku ze všech směrů a za svá umělecká rozhodnutí se pomalu musí omlouvat kudy chodí. Tohle není jednoduché téma, ale ta silně negativní kritika mi nepřijde zasloužená. Spíš si říkám, jak je tahle doba více svazující, než osvobozující. Cancel culture by mohla v roce 2021 přestat existovat. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som myslel že všadeprítomná kritika "Prečo hlavnú hrdinku nehralo dievča so skutočným autizmom" je iba politického charakteru a snahe o zabezpečení pracovných miest pre ľudí s postihnutím - a už som bol pripravený Siu obhajovať. Už v prvých minútach filmu mi však bolo jasné, že to nie je iba o tom - Ziegler je milá a naozaj sa snaží brať svoju rolu vážne, no vo výsledku i tak pôsobí, akoby si z autistov skôr robila srandu. Po castingovej stránke teda išlo o skutočný prešľap, nehovoriac o tom že aj samotný príbeh aj s muzikálovými vsuvkami je iba pestrofarebná, gýčová žbrnda. Celkovo zo Sii-nej strany ide o nevkusný, gýčový cringe, aj keď pravdepodobne s dobrým úmyslom. Nový Rain man sa nekoná. Kate Hudson dobrá. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Sia. Výborná zpěvačka a autorka. A nyní i filmařka. Drama Music zaštítila jak scenáristicky, tak režijně a jde o muzikál o autistickém děvčeti, kterak hudba dokáže vše pochroumané v lidském životě spravit a zachránit. Kate Hudson má nejeden škraloup z minulosti a měla jiné plány než se starat o svou nevlastní sestru. Tu ztvárnila pravidelná umělecká spolupracovnice zpěvačky Maddie Ziegler. Pravidelně uniká do fantazií, které známe z autorčiných klipů. Právě těmi válcovala konkurenci, pravidelně platily za silný příval emocí a nápadů. Tady úplně nestrhnou. Stejně jako samotný film, který má naprosto průměrný (a navíc dlouhý) příběh aneb nemocná sestra se stává jakýmsi prostředkem k osobnímu růstu. Nejsem odborník na autismus, ale zobrazení lidí se stále se opakujícími vzorci chování a narušenými komunikačními schopnostmi mnohé zvedlo ze židle. Hlubší poselství jsem nečekal, fajn hudbu a herecké výkony ano. Dostal jsem od všeho jen hrst. Dvě až tři hvězdy. ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Niekto by sa mal venovať radšej spevu, ako kaziť svoju reputáciu zlou prácou so svojím filmovým výtvorom. Sií to ale nevyčítam, pretože chcela ľuďom predstaviť svoj názor, i keď o to nikto nežiadal a dopadlo to tak hrozne. Zieglerka nech sa herectvu vyhýba oblúkom, ako tanečnici a speváčkinej maskotke sa jej bude dariť aj naďalej. Videl som však aj horšie prepadáky. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že se úplně odkloním od zdejšího hodnocení, protože se mi to líbilo. Četla jsem na film spoustu kritizujících článků a spoustu negativním názorů, takže jsem čekala něco děsného, ale není tomu tak. Musíte si uvědomit, že to točila Sia a když si vezmete její videoklipy, tak musíte vědět do čeho jdete. Film mě moc bavil. Celý příběh je prostříhaný různými hudebními čísly, které si představuje postava Music a díky tomu to nenudí. Bez těch hudebních čísel by to nemělo žádný potenciál, zajímavost a jiskru. Mrzí mě, že příběhová linka adoptovaného Asiata bydlícího naproti přes ulici nebyla dostatečně rozvinutá a rychle ukončená. Herecké výkony obstojné, písně ušly a na první filmoví počin Sii to nebylo vůbec špatné. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Music vévodí letošním Zlatým malinám

Music vévodí letošním Zlatým malinám

24.04.2021

Proběhl 41. ročník vyhlašování anticen Zlaté maliny (Razzies), které jsou každoročním oceněním pro ty nejhorší filmy a tvůrčí výkony uplynulého roku. Ač si největší počet nominací vysloužily snímky… (více)

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

Reklama

Reklama