Reklama

Reklama

Záhada v Saint-Tropez

  • Slovensko Záhada v Saint-Tropez (více)
Trailer 3

Sedmdesátá léta 20. století jsou plná radosti a štěstí. Miliardář Claude Tranchant (Benoît Poelvoorde) a jeho manželka Éliane (Virginie Hocq) žijí na vrcholku společenského žebříčku, jejich vilu navštěvuje špička politiky a showbyznysu. Když má jejich blízký přítel autonehodu v barončině autě, jsou v šoku, protože se zjistilo, že brzdy byly proříznuty. Tranchant má obavy, že někdo usiluje o život Éliane, a tak zavolá svému blízkému příteli Jacquesu Chiracovi. Ten pověří komisaře Lefranca (Gérard Depardieu), aby vybral nejlepšího z nejlepších pařížských detektivů, který vraha vypátrá. Volba dílem osudu padne na nejnemotornějšího, roztržitého, naprosto katastrofálního detektiva Jeana Boulina (Christian Clavier). Ten se s příslovečnou vervou, hodnou přímo nesmrtelného komisaře Clouseaua vrhne do práce… (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (37)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Má to nejspíš být Růžový Panter alá Boulin, který má svoje metody k vyšetřování případů. Rozhodně by to mohla být větší švanda, než ve skutečnosti je. Člověk se tak pousměje nebo úplně vynechá, protože to vtipný fakt není. Ona ta vyšetřovací část vlastně není vůbec špatná a ta jediná docela film drží v tempu, který bude ten dotyčný pachatel. Bohužel ke konci už to přestává bavit a přichází nuda. Herecky je to narvaný pozlátko, kde i komisař Lefrance v podání Depardieu dá vzpomenout na slávu francouzských komedií. Vcelku můžu říct, že i český dabing se povedl, ale film díky stopáži rychle zmizí, ale úplně zábavný není a jako taková jednohubka, když nevíte do čeho píchnout. 55% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 4/10 Prostředí 5/10/// PLUS: Clavier s Depardieu opět pospolu, při natáčení určitě "staří přátelé" se zde ve svých rolích špičkují, nechtěně napadají a zesměšňují, je tu cítit jakoby stopa Růžového pantera (myšleno stylem), některé "zdařilé" kousky hlavního inspektora mě upřímně pobavili MÍNUS: bohužel víc fórků vyjde naprázdno nebo jsem se u nich vůbec nenasmál, vedlejší postavy jsou spíš protivné karikatury, navíc jedno z největších lákadel (město Saint-Tropez) jsem si vůbec neužil, ani jsme do něj pořádně nenakoukli, případně jsem ho vůbec nepoznával, ale chápu 70tá léta v moderním městě neuděláte./// Shrnutí: Mohla to být klidně prima komedie, jako za starých časů. Snaha tvůrcům nevyšla ani z poloviny a jako komedie je to taky poměrně slabé a často vlastně nezáživné a jako krimi ve stylu "Poirota" to také vůbec nefunguje./// Celkem 44%/// ()

Reklama

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Dej to nemalo. Nečakal som síce nejakú komplexnú kriminálku, ale aspoň nejakú jednoduchú zápletku to mohlo mať. Miesto toho sú tu divne pozliepané scény, ktoré by mali byť vtipné, ale moc sa im to nedarí. A rozuzlenie? Scenáristi nevedeli, ako von, tak priniesli rozuzlenie, aké priniesli. Ale zase, aby som im nekrivdil, bolo celkom úsmevné. Len škoda, že odhalenie vraha a motívu nedávalo vôbec žiadnu logiku. Najpozitívnejšie tak môžem hodnotiť úvodne titulky, pár vtipných momentov a scénu, keď tá mladá dievčina skáče nahá do bazénu, lebo si nechce omočiť plavky. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Hraje zde můj nejoblíbenější francouzský herec Christian Clavier, ale děj filmu je postaven na tom, že jeho postava detektiva je ňouma, který všechno zkazí. To je však tak okatě ukazováno, až je to trapné. Kostra příběhu by nebyla špatná, ale kazí ji to právě trapné momenty, které se tváří jako komediální. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Absolutne nechapem komentare,ktore tu momentalne citam,no mam pocit,ze som videl iny film,skvela blazniva komedia a la France so sarmantnym,vtipnym a zabavnym Christianom Clavierom,ktory opat nesklamal a dokazuje,ze je vyborny komik a Saint-Tropez mi pripomenulo mojho oblubenca Louisa de Funesa,ktory doteraz aspon pre mna patri medzi spicku komedialneho zanru...:-) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Film bol francúzskymi médiami zvozený pod zem, čo malo tiež za následok, že film sa stal prepadákom a zarobil si na seba len asi 10% svojich nákladov. (Arsenal83)
  • Natáčení začalo 9. září 2019 a trvalo 9 týdnů. Točilo se v belgické provincii Valonský Brabant (na okraji Bruselu) a v zálivu Saint-Tropez (Saint-Tropez, Cavalaire-sur-Mer, Ramatuelle, Gassin). (bianci)
  • Natáčania sa zúčastnili dvaja nemeckí špici Plume a Lily pod vedením belgického trénera zvierat Gaëtana Doppagne, ktorý sa podieľal na viac ako 200 filmoch. (Arsenal83)

Reklama

Reklama