Reklama

Reklama

537 hlasů

  • USA 537 Votes
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vzrušující celovečerní dokumentární film 537 hlasů podrobně zkoumá, jak mezinárodní spor o opatrovnictví tehdy šestiletého Eliana Gonzaleze vyvolal roku 2000 v okrsku Miami-Dade politické vřavy, které významně ovlivnily výsledek prezidentských voleb. Po volebním dni označil stát Florida jako vítěze s rozdílem pouhých 537 hlasů republikána George Bushe. Dokument humorným a hravým způsobem odhaluje nové poznatky i klíčové hráče, kteří přispěli ke zmatku v dotyčném floridském okrese, včetně rozhovorů se zasvěcenci a významnými politickými činiteli té doby jako jsou Roger Stone, předseda Demokratické strany v okrese Miami-Dade Joe Geller a floridský předseda Republikánské strany Al Cárdenas. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zábavně pojatý rozbor zákulisí voleb 2000, proslulé kauzy přepočítávání hlasů na Floridě, role tamních nasraných kubánců a zákeřných politických hráčů typu Roger Stone. Co by, kdyby... "The election was lost in many different places, but it was stolen in Miami." ♪♫ ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(40/2022) / Úžasne vyskladaný a zostrihaný dokument pri ktorom nie je ani minútu nuda. Kontext prezidentských volieb 2000 je tu opísaný cez udalosť malého utečenca, hispánsku komunitu na Floride a neskutočných politických udalostí pri prepočítavaní hlasov. Inak klasický republikáni, im nemožno veriť ani nos medzi očami, čo potvrdili aj voľby predchádzajúce. (9/10) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama