Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná, sympatická, a přece osamělá prodavačka lístků chicagské nadzemky Lucy Moderatzová platonicky miluje neznámého muže, který si u ní každé ráno kupuje lístek. Sní o tom, že si jí jednoho dne všimne. Jenže místo toho si ona náhodou všimne, jak se dostane do střetu se dvěma chuligány a je sražen do kolejiště. Protože se právě blíží vlak, Lucy neváhá, vrhne se k bezvědomému a stáhne ho z kolejí, čímž mu zachrání život. Teprve v nemocnici se dozví, že jde o právníka Petera Callaghana. Dřív než stačí odejít, nahrne se do pokoje jeho svérázná rodina a všichni ji považují za Peterovu snoubenku. Zaskočená dívka, okouzlená srdečným přijetím, nedokáže v první chvíli říct pravdu, a než se k tomu později odhodlá, zjistí ji rodinný přítel a Petrův kmotr Saul. Lucy mu sice vysvětlí původ omylu, on ji však přesvědčí, aby rodině nic neříkala. Její existence jim prý pomáhá snášet Petrův stav. Jediný, kdo tuší, že něco není v pořádku, je Peterův bratr Jack, kterému se Lucy velmi líbí. Také jí je Jack sympatický, a tak není divu, že se do něj zamiluje. Když se zdá, že zamotanější už to být nemůže, Peter se probere z kómatu. (TV Nova)

(více)

Recenze (184)

lareinna 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé, podľa môjho názoru určite výnimočnejšie aspoň v tom, že dokážem povedať o čom tento film bol aj po rokoch, kdežto o mnohých iných štandardných romantických komédiách sa to povedať nedá. Veľmi pekné. ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Romantická vianočná komédia - no bŕŕŕŕŕ. V svete filmu poznám naozaj len málo desivejších slovných spojení. Všetko má však svoju výnimku (potvrdzujúcu pravidlo) a v spomínanom žánri je to u mňa práve táto snímka. Neuveriteľne sympatická (no hlúpe roly si vyberajúca) Sandra Bullock ako nenápadná Lucy prežíva Vianoce, o akých už ani nesnívala. A o jej srdce medzitým "bojujú" Peter Gallagher a Bill Pullman alias bratia jack a Peter, členovia roztomilo zvláštnej rodinky, ktorá už Lucy stihla prijať ako nevestu ... i keď jej údajný ženích leží v kóme a Lucy ho pozná len z videnia. Nie, nechcem sa tváriť, že vás zápletka okúzli. Nie, ani koniec vás zrejme neprekvapí. Ale áno, trvám na štyroch hviezdičkách. Za všetko to milé, rozkošné, vtipné. A takého je v tomto filme veruže hojne. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, kdy ona předstírá, že je jeho snoubenka a přitom se zamiluje do jeho bratra, naprosto předvídatelná komedie, od které nejde čekat nic jiného, než zasmání. Nad dějem nemusíte uvažovat, už po pár minutách zjistíte, jak se celý film vlastně vyvine, snímek se mi líbil, měl několik nedokonalostí a slabých okamžiků, ale musím napsat, že na pohodlný večer u televize stačí. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Nereálná pohádka pro dospělejší a dospělé, tedy některé. Snad klasicky dobrá Sandra Bullock může za to, že se na to koukat dá. Pěkné je i prostředí Chicaga a hudba, ale příběh je ničím nevybočující, nepřekvapující klasika. Každopádně co se romantické komedie týče, je to jistě nadprůměr. Taktéž lidi co se řekněme v podobných filmech najdou, budou spokojeni. Já raději jiné... když už město a vztahovka, tak například Polanski. Ještě nutno dodat, že Peterova rodina byla opravdu něco šíleného, to už mi přišel "normálnější" Joe Jr. 55% ()

alenka 

všechny recenze uživatele

opet vtipne dojemne. jen bych nechtela byt v kuzi gallaghera. nejen ze jeho role nebyla zrovna velka, tak to oboci bych neprekousla ;+o) ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Velmi pohodový vánoční film s jednoduchým obsahem. Žena se zamiluje do jednoho muže, kterého potkává na vlakovém nádraží. Jednoho dne muže přepadnou a on spadne na koleje, nedaleko je slyšet přijíždějící vlak a žena se vydá mužovi na pomoc. Po té co mu zachrání život se vydává za jeho snoubenku, aby ho mohla navštěvovat v nemocnici. Žena se seznamuje s jeho rodinou a s jeho mladším bratrem. Děj se zamotává a hlavní hrdinka si musí vybrat mezi oběma bratry. Celkem slušná romantická komedie, kterou jsem si jako malá holka oblíbila. ()

Nolanofil odpad!

všechny recenze uživatele

Neznášam tento film, každý detail ma na ňom irituje. Jeden z mála filmov, ktorý nedokážem objektívne hodnotiť. ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Taková ta klasická nenáročná romantická komedie se Sandrou Bullock. Až na nějaké trapné scény, například ta na ledě, je to pohodový film, na který se dá s klidem dívat. Kdyby tam hrála J. Roberts, tak bych hodnotil asi záporněji, ale Sandru můžu, je daleko přirozenější a příjemnější. Moje hodnocení: 65% ()

Eva_Krejcova 

všechny recenze uživatele

Je to příjemný film hezky to naladí na Vánoce Sandra Bullock je tam fajn Peter Gallagher též. A Bill ¨Pullmam zde působí opravdu velmi příjemně. tenhle film mám ráda právě v čase Vánočním. ()

ellegrey 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie s plnou řadou již zažitých klišé a pro některé už dopředu jasným koncem... toho všeho jsem si vědoma, ale i přesto si mě tento snímek něčím získal, okouzlil a můžu s jistotou říct, že se na něho v budoucnu ještě několikrát podívám. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Jedná se o jednu z nejkrásnějších romantických komedií, která doslova hladí. Vánoční atmosférou, jemnou romantikou, milostí a krásnými dušemi. Jeden z filmů, který i po letech stále dojímá. I když ho možná ocení jen beznadějní romatici jako jsem já :) ()

Kochanski 

všechny recenze uživatele

Bill Pullman se mi hrozně líbil v Lost Highway, ale tady se celou dobu jenom přihlouple culí. Sandra je celkem dobrá, chvílemi i milá. Ale je to tak sladký... až FUJ!!! ()

Hell_ena 

všechny recenze uživatele

Docela pěkná komedie :) Možná mi jen trochu vadilo, že se Lucy (Sandra Bullock) tak nehorázně vetřela do jejich rodiny ;) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velice jednoduchý předvánoční příběh s romantickou atmosférou se Sandrou Bullock v hlavní roli. Klasická šablona typická pro romantické příběhy je však tentokrát kupodivu vynechána. Očekávaná svatba na samém konci vyprávění sice je, ale je tu také jedno velké ALE. Příběh příjemně ubíhá ve své roztomilosti kombinací pocitů dobré romance a úsměvnými situacemi Určitá odvětví ve vývoji děje může být pro někoho předvídatelná, ale filmový zážitek to nijak nekazí. Jedná se tedy o snímek skutečně pro všechny věkové kategorie. A dá se říci, že hlavně divačky si během sledování příjemně odpočinou. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Slaďárna s dobrou zápletkou, vtipnými momenty, která spěje ke klasickému konci, ale divák se baví. Ke castingu žádné výhrady nemám, Pullman je sympaťák, Bullock je v romantických filmech jako ryba ve vodě. Turteltaubovi tahle sázka na jistotu komerčně vyšla. 3* ()

Besyn 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to.Taková milá,pěkná,nenáročná romantická komedie.A Sandra Bullock je zde (jako ostatně všude jinde) moc krásná. ()

Reklama

Reklama