Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bouřka, která zabíjí, se blíží k východnímu pobreží USA. Tato bouřka vzniká jen jednou za 300 let. Když se již vědci zdají být bezradní, Dr. Timothy Briggs přichází s návrhem, jak předejít absolutní katastrofě… Bude to právě Dr. Briggs, který zvrátí počasí? (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou si začínám všímat že katastrofičáky(to je slovo) jsou buďto horší než bívaly, nebo už mě nebaví. Nepochopte mě špatně já tyhle béčka mám nejraději, ale poslední dobou se u nich šíleně nudím. Nejinak to bylo tady. Vůbec žádná scéna mě nebavila a nezachránil to ani Midkiff(škoda jeho nejslavnější role Creeda už skončila) a ani Ironside. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To jsem si zas takhle jednou pátek v podvečer řekl, že si raději pustím nějaký ten filmeček, než abych poslouchat neustálé tlachání o slavném viru (které se na nás valí ze všech stran). Smůla je, že jsem si spletl filmy se stejným názvem a tak už jsem se teda podíval na tuhle mega katastrofickou sračku. Začátek filmu byl ještě možná alespoň trochu zajímavý, ale postupem času jsem se dočkal jen kupy nudného tlachání, slabého závěru a žádné pořádné akce…Závěr v Grónsku alespoň trošku pobavil (přivítání na základně…). ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Příšerný blábol. Něco tak stupidního se hned tak nevidí. Na závěr jenom poznámky, jak někdo ví, že taková bouřka je jednou za 300 let? Že by si již indiáni dělali zápisy o počasí? ()

DoubleJack 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohohle filmu mi kleslo IQ na úroveň jeho procentního hodnocení. Mám obavy, že se už nikdy nevrátí zpět. ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Od vetedy čo som sa popálil na dvoch katastorfických filmoch o požiaroch som sa chcel trochu schladiť a prešiel som na búrku. A musím priznať že po dlhej doba som sa pri B-čkovom katastrofickom filme nenudil. Páčilo sa mi to že sa tu iba nekecalo ale aj niečo dialo. Herci neboli bohvie čo ale zahrali to docela fajn. A dej nebol tiež vôbec zlý. Scénar stál vo viacerých ohladoch za hovno ale pri takýchto filmoch to ani neriešim. Zaslúžené 2*. ()

Sa.sa odpad!

všechny recenze uživatele

To je teda chujovina :/ Opravdu nechápu kde se berou peníze či kdo to financuje, anebo je to tak levné, že se to prostě vyplácí natáčet... :P ()

Reklama

Reklama