Reklama

Reklama

Hovory přes rampu

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show
Česko, 1995, 58 min

Účinkují:

Miroslav Horníček

Obsahy(1)

Jedná se o obnovenou premiéru Hovory přes rampu z roku 1968. Tato verze je opatřena novými titulky a vyčištěna, je také o cca 2 minuty delší o záznam diváků pod delšími závěrečnými titulky. V roce 1968, po návratu Miroslava Horníčka z Ameriky a Kanady, byl pozván brněnskou televizí k natáčení besedního pořadu v Olomouci. Snoubí se zde vtipnost s moudrostí, s politickou situací tehdejší doby a zároveň s nadčasovostí a celkovou uvolněnou atmosférou. (sator)

(více)

Recenze (1)

sator 

všechny recenze uživatele

Jedná se o obnovenou premiéru Hovory přes rampu z roku 1968, tato verze je opatřena novými titulky a  vyčištěna, je také o cca 2 minuty delší o záznam diváků pod delšími závěrečnými titulky. V roce 1968, po návratu Miroslava Horníčka z Ameriky a Kanady, byl pozván brněnskou televizí k natáčení besedního pořadu v Olomouci. Snoubí se zde vtipnost s moudrostí, s politickou situací tehdejší doby a zároveň s nadčasovostí a celkovou uvolněnou atmosférou. ()

Zajímavosti (1)

  • Pořad byl zakázán ještě před dokončením a čekal v archivu České televize na svoji příležitost do obnovené premiéry v roce 1994. (sator)

Reklama

Reklama