Reklama

Reklama

Bunny

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Rodinný / Fantasy
USA, 1998, 7 min

Režie:

Chris Wedge

Scénář:

Chris Wedge

Obsahy(1)

Příběh stařičkého zajíce, který si chtěl v klidu jednoho večera uvařit večeři, ale stále jej za okny domu obtěžovala můra, když se mu dostala do domu, spolu se surovinami ji dal na pekáči do trouby .. (ČSFD)

Recenze (31)

golfista 

všechny recenze uživatele

Jako bonus na DVD "Doba ledová" je tenhle krásný animovaný kraťas od Chrise Wedge. Poslední zápas králičího stařečka s můrou a konečné smíření. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Pointa výborná ale v akom animačnom obale zabalené to je fakt hrôza, príde mi to ako vystrihnuté z nejakého horroru, aspoň že ten záver nadchne, ináč by som to asi ťažko prekusol. __tento short film pozri na: DVD "Doba ľadová" v bonusoch __/40%/ ()

woody 

všechny recenze uživatele

Oscar naprosto zasloužený!Skvěle dojemný kraťas s výbornou animací a scénářem.Nevěřili byste co všechno je ve sporáku. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Stařec a moře... Ehm, tedy nesympatický zaječí stařeček, který má již své dny bezstarostného hopsání dávno za sebou a jedna můra. Na dobu vzniku více než slušné technické zpracování, ale na můj vkus je to až příliš lacině sentimentální. Navíc to klidně mohlo být kratší a nějaký závěr by tomu také neuškodil. Nechce se mi věřit, že by se v roce 1998 nenašel lepší animovaný kraťas. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jako začátky tvůrce úspěšné Doby ledové tento kraťas rozhodně neurazí... Můra je roztomile pitomoučká, králík stařešina patřičně zavrzelý (navíc v něm jde skvěle zahlédnout předchůdce šavlozubé veverky), a nečekaně poetický konec dělá z tohoto animáku něco mnohem více, než čím se zprvu zdá být. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

určitě se najde hned několik lepších krátkých filmů než právě tenhle, ale dokonalost animace mi prostě brala dech... přestože příběh není zrovna světoborný, ty jedničky a nuly jsou poskládaný celkem hezky... 70% ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Najednou dává větší smysl, proč šavlozubá veverka byla propašována do filmu, s jehož dějovou linií měla pramálo společného. Ovšem toto je ještě mnohem větší art. Skvělá ponurá atmosféra a na závěr trochu surrealismu a černého humoru. Jeden z nejlepších CGI animovaných kraťasů vůbec. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

vykaleny pred par rokmi na intraku a do toho BUNNY, nebolo mi viac treba.. cistymi ocami krasna praca, vyhulenymi očami krasa na druhu. na poslednu cestu si po niekoho pride zubata, po ineho zase hmyz. velmi mile. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nádherne animovaný a silný príbeh o poslednom životnom boji jedného starého zajaca, podfarbený hudbou Toma Waitsa. Krásne! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Animace je sice trochu průměrnější, ale to lze vzhledem k roku vzniku filmu odpustit. Závěrečná pointa byla, jak už to mnohdy bývá, opravdu dojemná. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle short měl diváky určitě dojmout svým obsahem, ve kterém se skrývá určitá dávka citů a především diváky zaujme opravdu povedená hudba. Po animační stránce je sice pravda, že jsem už viděl i lepší, ale tak ten Oscar byl v té době zřejmě zasloužený. ()

Reklama

Reklama