Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na pražskou kriminálku se dostaví člověk, který oznámí, že byl pod záminkou příjemně stráveného večera vylákán půvabnou dívkou na hausbót, kde byl posléze překvapen a oloupen jejím „žárlivým manželem a jeho bratrem". Povedený trojlístek podvodníků, který vydírá ženaté muže pod hrozbou prozrazení jejich milostného dobrodružství – Dan (K. Heřmánek), Kája (J. Schmitzer) a Jiřinka (D. Veškrnová) právě zpracovávají dalšího amanta – Pecu (J. Teplý), majitele autoservisu, když na místo činu přijíždí vůz kriminálky s předchozí obětí. Celá situace se vyhrotí právě ve chvíli, kdy Peca po rvačce spadne do vody... (Česká televize)

(více)

Recenze (18)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Oběma pochvalu za dobrou práci a důtku za vyšetřovatelský úskok." Nepozorný Kamil a aktivní Jiříček přes vydírání ženáčů, imaginární vraždu a krádeže aut dospěli až ke kovbojské koncovce, která mě svou naivitou hodně pobavila. Jinak mě bavil hlavně chybující Kamil a taky "ranař" Kája, který byl ve své jednoduchosti naprosto roztomilý. ()

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Omg díl s Jiřím Schmitzerem byl super, i když tam zase víceméně jenom existoval. ✨🫠 Proč reálně v žádným filmu nevyužili jeho potenciálu tak, jako třeba v Ypsilonce? No nic… tenhle díl mě taky docela bavil i přes to, že tam Jiří Schmitzer jenom existoval a choval se nějak divně. 🤷🏼‍♀️ Z celýho dílu jsem si víceméně zapamatovala jenom to, jak se poprali na té lodi, ale to si myslím docela stačilo, protože se tam stejně nic jinýho nedělo. 🥲 All in all desítka docela průměrná. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kolik lidí má v Praze živnost na opravárenskou činnost? 10. Hmmm to se ten socialismus nikdy nemohl vybudovat, když soukromý podnikání byl problém. ( a to nemluvím o tom, že se kriminalista šokovaně podivuje, že když dá auto do autoservisu, že ho má za čtyři dny opravené) Případ je celkem dobrý, vtipný a dobře obsazený. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak tomu se říká den blbec". Ano, i takhle někdy kriminalisté hodnotí svůj den a případ. A podporučík Kamil má na to nárok, protože vyšetřuje nejen případ špatných mravů, ale také zabití, které se vlastně nestalo. Ještěže Kamil najde důležitou svědkyni, která utonutí poškozeného vyvrátí. Nezbývá než poškozeného najít, což ale nakonec nebude tak lehké. Průměrný díl, který potěší hlavně neschopností Zedníčka vypátrat poškozeného. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veškrnce to docela slušelo, to se musí nechat. Takové „ojebávání“ staříků na houseboatu – to nemusel být špatný nápad si přivydělat pořádný balík, jen kdyby ten blbec nepřepadl do vody…Zedníček opět domachruje a jeho ego dostane pořádně na prdel, ovšem ve spolupráci s Jiříčkem a kupou štěstí se mu to podaří nakonec přeci jen vyšetřit – a k tomu i něco mnohem „většího“ – takové kradení aut z Maďarska…taky dobrý job za komárů… ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama