Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na pražskou kriminálku se dostaví člověk, který oznámí, že byl pod záminkou příjemně stráveného večera vylákán půvabnou dívkou na hausbót, kde byl posléze překvapen a oloupen jejím „žárlivým manželem a jeho bratrem". Povedený trojlístek podvodníků, který vydírá ženaté muže pod hrozbou prozrazení jejich milostného dobrodružství – Dan (K. Heřmánek), Kája (J. Schmitzer) a Jiřinka (D. Veškrnová) právě zpracovávají dalšího amanta – Pecu (J. Teplý), majitele autoservisu, když na místo činu přijíždí vůz kriminálky s předchozí obětí. Celá situace se vyhrotí právě ve chvíli, kdy Peca po rvačce spadne do vody... (Česká televize)

(více)

Recenze (18)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veškrnce to docela slušelo, to se musí nechat. Takové „ojebávání“ staříků na houseboatu – to nemusel být špatný nápad si přivydělat pořádný balík, jen kdyby ten blbec nepřepadl do vody…Zedníček opět domachruje a jeho ego dostane pořádně na prdel, ovšem ve spolupráci s Jiříčkem a kupou štěstí se mu to podaří nakonec přeci jen vyšetřit – a k tomu i něco mnohem „většího“ – takové kradení aut z Maďarska…taky dobrý job za komárů… ()

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Omg díl s Jiřím Schmitzerem byl super, i když tam zase víceméně jenom existoval. ✨🫠 Proč reálně v žádným filmu nevyužili jeho potenciálu tak, jako třeba v Ypsilonce? No nic… tenhle díl mě taky docela bavil i přes to, že tam Jiří Schmitzer jenom existoval a choval se nějak divně. 🤷🏼‍♀️ Z celýho dílu jsem si víceméně zapamatovala jenom to, jak se poprali na té lodi, ale to si myslím docela stačilo, protože se tam stejně nic jinýho nedělo. 🥲 All in all desítka docela průměrná. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak tomu se říká den blbec". Ano, i takhle někdy kriminalisté hodnotí svůj den a případ. A podporučík Kamil má na to nárok, protože vyšetřuje nejen případ špatných mravů, ale také zabití, které se vlastně nestalo. Ještěže Kamil najde důležitou svědkyni, která utonutí poškozeného vyvrátí. Nezbývá než poškozeného najít, což ale nakonec nebude tak lehké. Průměrný díl, který potěší hlavně neschopností Zedníčka vypátrat poškozeného. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úspěch výborného krimi seriálu nenechal tvůrce chladným a tak se rozhodli pro natočení dalších případů. První epizoda druhé série mimo jiné poukazuje na fakt, že ani policejní vyšetřovatel není lecjaký detektivní machr a že ne vždy jde tak jak by si sám přál. Podporučík Kamil Hamřík dostane případ se kterým nemůže hnout a po přidělení k výpomoci mladého kriminalisty se nakonec nečekaně dostanou k případu zcela jinému. Tvůrci se striktně drží zavedených pravidel a tak je policejní vyšetřování daleko reálnější a přesvědčivější. Dobře propracovaný příběh opět dobře natočený. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Natáčení poskočilo o 4 roky dopředu, což však není na ničem znát, a ani tvůrci s tím nijak nepokračují, a tak se prostě pokračuje tam, kde se skončilo. Tenhle díl mi přišel divný, jelikož pachatele známe už od začátku, dokonce je hned na začátku policajti chytí a hledá se vlastně "oběť" (Tím, že oběť dlouho není si myslím, že se pachatelé vůbec nemuseli přiznávat, a dobrý obhájce by je aspoň z toho jednoho dostal). No z "oběti" se pak vychlube vlastně další pachatel, ale až poté, co si geniální vyšetřovatelé nevšimnou toho, že se z ciziny vrátil jiný počet lidí, než do ní odjel, to jako fakt? Však to je snad na vyhazov.... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama