Reklama

Reklama

Malý pitaval z velkého města

(seriál)
  • angličtina Minor Tales of Crime from a Major City
TV spot 6
Československo, (1982–1986), 14 h 8 min (Minutáž: 49–63 min)

Režie:

Jaroslav Dudek

Scénář:

Jaroslav Dietl

Hrají:

Jiří Krampol, Ladislav Frej st., Michal Pešek, Pavel Zedníček, Josef Abrhám, Svatopluk Skopal, Jan Faltýnek, Vlastimil Hašek, Vlastimil Zavřel (více)
(další profese)

Epizody(15)

Na televizní obrazovku se vrací detektivní seriál Malý pitaval z velkého města podle scénáře Jaroslava Dietla v režii Jaroslava Dudka se známými a populárními herci. Opět se budete moci setkávat s partou pražských kriminalistů, kteří pátrají po pachatelích drobných i těch nejzávažnějších zločinů. U některých případů jim jde vše s úsměvem, u jiných do smíchu není nikomu, ani těm nejotrlejším. Skvělé herecké obsazení zajistí příjemnou zábavu i po letech. Vedoucím kriminalistického týmu je náčelník Břetislav Kubát (Ladislav Frej) a jeho podřízenými Rudolf Pekař (Vlastimil Hašek), Libor Krejcárek (Jiří Krampol), Kamil Hamřík (Pavel Zedníček) a nejmladší vyšetřovatel Jiří Otradovec (Michal Pešek). (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele fleker k tomuto seriálu (1)

Malý pitaval z velkého města (1982) 

POZÓÓÓR KOMOUŠÍÍÍÍ...VEMTE SI VŠICKI ROLÁKY A DLOUHÝ RUKÁVY, AT VÁS NEPOKOUSOU!!....HONEEEM VSICHNI DAME VODPAD,,,,JÉ HELE, TAMHE TOMU NEKDO DAL TRI HVEZDY - KOMOUŠ!!....jo jo..je to trosku plesnivější vecicka,,,,viz hlody jako ze pani prodavacka tvrdi, ze kram byl narvanej lidma az kprasknuti, jak by taky ne, kdyz zrovna dovezli banány a pomerance.......nebo nabourana škodovka kera, jak povidal čmaňa,je prej nejmíň na skok zvokna...a spousta dalsich...diky kerejm se z puvodni krimi stava tak trochu i kome,,,nebezpečí kontaminace je však zcela minimální........soudruh fleker dává za 4 rudý.......jo, a že prej strana chysta přemenovat večerníčka na grebeníčka až se zas vysápe nahoru...BU BU BU ()

Reklama

Reklama