Reklama

Reklama

Epizody(12)

Videa (20)

Trailer 4

Recenze (6)

Jeoffrey

všechny recenze uživatele

Přišel jsem, viděl jsem a radši zase půjdu. Nemůžu si pomoct, ale rozhodně se tu nedívám na nic zajímavého či originálního, spíš jen další generickou, připitomělou, ecchi komedii s naprosto tragickým hlavním hrdinou, který i sám sebe musí mít plné zuby, ale protože je to vlastně hodný kluk, tak se z něj nakonec všechny dívky po... Pohádky pro nerdíky a puberťáky o tom, že vás jednou nějaká sexy princezna pochopí, vytáhne z vaší šlupky a udělá z vás chlapa mě bavily tak do 25 let, pak jsem pochopil, že tohle takhle nejspíš nikdy a pro nikoho nebude fungovat a většinu kamarádů, kteří naplňují přesně ten samý obdobný tip, jako je zdejší hlavní hrdina, vidím i po třicítce jako svobodné, nezadané pány, kteří sice mají spoustu kamarádek, každé dívce v nouzi moc rádi pomohou, ale nakonec jdou vždy domů s tvrdým v kapse... Hodný, tragický, sebelítostivý, neschopný kluky nečeká žádná veselá budoucnost, protože jak už říkal klitoris v South Parku - ženy milují sebevědomí! A proto se na tuhle pohádku nemůžu koukat, protože to co se mi snaží namluvit považuji za nehoráznou blbost... Navíc pokud jste viděli nějaké podobné anime s obdobným hrdinou, pak je pro vás vše předvídatelné, nudné a hloupé, stejně jako to, že vím, že hlavní hrdina zůstane i přes všechny ty ecchi vsuvky a jeho na dvacetiletého chlapce řekněme docela normální zájem o ženy a sex, stejně panicem do konce celého seriálu. Tohle už ani není spoiler, tohle muselo být každému jasné po prvním díle, stejně jako to, že se to bude pořád řešit, hlavní hrdina se k vysněnému koitu dostane několikrát alespoň tak blízko, aby mohli zpocení mladíci na druhé straně obrazovky donutit kobru plivnout a když ne, tak o tom budeme alespoň snít... No a jak a s kým nakonec hrdina skončí? Není to jasné? A hlavně - potřebuji tohle zrovna tady řešit? Dost, stačilo, tohle není pro mě a jestli někdy budu chtít podobnou pohádku, tak jako vždycky zvolím Shreka, tam je hlavní hrdina nepopíratelně sympaťák... Drop po druhém díle a hodnocení nechám na jiných, protože co když se náhodou pletu a je to skrytý poklad, promyšlené dílo, které svým průběhem hodí všechny romcomy do koše, nebo třeba přinese na poli ecchi něco nového! Nevěřím, ale může se to stát... ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Dokoukáno do konce. Kolem 3. episody se to příběhově zastaví a "možná se z toho vyklube něco zajímavého" hodí tvrdý stop... Co episoda, to to samé. Spousta slz (na straně hošíka), spousta manly power (na straně holek). Finally, the end. Repeating bull*hit. Animace i hudba pěkná. Začátek nadějný. Bohužel s tím autoři nic nesvedli. Rent a gun 35 % ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Znova musím napísať, že nemám toho v tomto žánri až tak veľa napozeraného. Ale v zásade mám voči tomuto len jednu výtku. Každý jeden diel mi vadil aspoň jedne moment preexponovanej reakcie u hlavného hrdinu. Vzhľadom na to, že väčšina postáv je tam umiernená to bolo výsostne rušivé - hoci väčšina tých vecí bola podaná ako vnútorný monológ. Každopádne sa ale jedná o zaujímavý nápad, ktorý pre mňa fungoval. Aj čo sa týka postupného vývinu postáv aj zaujímavými epizódami - hádam až na tú vianočnú. Pozeralo sa to dobre. Nenudilo to. A aj som sa zabavil. A nebolo to ani také oplzlé ako by sa mohlo javiť. Malo to kupodivu veľa pekných a ľudských momentov. Určite som za druhú sériu, na ktorú som už teraz zvedavý. 1.séria - 80% ()

agamazx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

prave toto anime exceluje v krasnom vizuale, progresiou deju, humorom, pribeh je moderne sformulovany co mi pride ako pridavny aspekt kvality. Chytlava hlavna hudobna tema as well. Kazuya mi ani nevadil. Samozrejme Chizuru je najzaujimavejsia a imo best girl by far out of the 4. jedno z mojich prvych anime, dostal som sa k tomu cez youtube video Day in the Life of a Japanese Manga Creator, zaujimavy dej a pekny vizual. Cakanie na novu epizodu bolo stale tazsie a tazsie, no cakanie na druhu seriu tiez. ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže náš hlavný hrdina Kazuya má priateľku len do istého momentu, teda samozrejme kým sa s ním nerozíde a  tak sa rozhodne si objednať Chizuru a kto by to bol povedal dopredu, že potom dvaja hlavný hrdinovia budú vlastne k sebe niečo cítiť, tak to by bol normálne Sherlock Holmes, ale bohužiaľ sa nebavíme o anime Yuukoku no Moriarty (tam sa objaví Sherlock), ale o Kanojo, Okarishimasu. Anime kvalitatívne dokáže plniť svoju rolu len čo sa týka romantiky a tam to dosahuje tak povediac priemerne a ostatné aspekty sú na tom horšie, alebo sa vôbec nerozvíjajú k mojej spokojnosti, takže ak hľadáte čistú romantiku toto by Vás mohlo ešte ako tak zasýtiť.  Osobne si myslím, že ani nápad toho, že si niekto prenajme priateľku nie je nejakým úplne úžasným nápadom, aby ozvláštnil generický štýl anime, kedy sme opäť v školskom prostredí. Hlavný hrdina opäť ako to býva zvykom trocha taký no "jednoduchší" a mierne hanblivý, no proste nie je to hlavný hrdina, ktorý by niečo znamenal, ale plní rolu. Čím ideme ďalej sa z toho viac stáva taká clown fiesta, ktorá za mňa vôbec nie je nijak extra vtipná a najviac potešujúce sú pre mňa normálne rozhovory dvoch hlavných hrdinov, ale to všetko okolo je vlastne rušivý element. Za mňa by sa toto muselo viac snažiť v druhej sérii, lebo inak ak bude takto variť z vody a vytvárať doslova zbytočné situácie, tak potom už nikoho ani nebude baviť ten vzťah hlavných hrdinov. ()

Galerie (330)

Reklama

Reklama