Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ubožák, jehož život ho míjí, náhodou narazí na tajnou podzemní svépomocnou skupinu pro sériové vrahy. Dokáže se vyrovnat důvtipu s pěti vrahy a přežít noc živý? Uvězněný jen se dvěma možnostmi – zabít nebo být zabit, bude muset Joel (Evan Marsh) najít svého vnitřního sériového vraha a sebrat skrytou sílu, aby porazil maniaky ve svém středu. (JasonCZ)

(více)

Recenze (28)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hororová komedie o mladíkovi, který se nešťastnou náhodou ocitne na schůzce jakési support group pro zabijáky. Námět jistě dobrý, výsledky nejsou dobré. Napřišlo mi to bohužel skoro vůbec vtipné - a s hororem to má společného jen občasné krvavé scény. Kdo má odlehčená béčka bez větších ambicí v oblibě, může si hvězdičku přidat. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Za mňa práve naopak úplne v pohode horror comedy, a to komédie nemusím! Ale ten odľahčený štýl tu fakt sedel. Sexi lovkyňa zabijakov pomáha prihlúplemu teenagerovi, ktorého prenasleduje skupinka vraždiacich maniakov. Škaredý klaun, šikmooký kanibal, hovado s mačetou a ten posledný, to už bol totálny magor. Spomenuté krvavé scény sú nakrútené výborne, kamera neuhýba, má to sympatické postavy, svižné tempo, nenudil som sa ani chvíľu. Presne takéto gore-béčka bez väčších ambícii vyhľadávam, takže si dovolím pridať k dvom ďalšie dve :-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Fajnová Kanadská retro jednohubka, která by klidně mohla vyjít v 80. letech. Má to relativně fajn nápad o klukovi, který se neštastnou náhodou připlete na jakousi schůzi šílených zabijáků a když vyjde pravda najevo, začne boj o život. Objeví se zde docela dost známějších béčkových tváří a všechny postavy jsou správně ulítlé, byť mě trochu mrzí, že né všichni dostanou dostatek prostoru a jejich koncovačka je né vždy správně vzrušující.Retro vizuál je fajn, elektro 80´s Synthwave je naprosto parádní a neóny se zde hodily. Film je brán odlehčeněji, avšak příliš vtipný mi být nepřišel, gore je na můj vkus docela málo, trochu krve zde sice je, ale tohle mi ke spokojení už opravdu nestačí ( Když mi po zhlédnutí v hlavě neutkví ani jedna vražda, tak to je špatná vizitka), ale má to fajn tempo, je to docela akční, takže nudou se divák rozhodně neukouše.V rukou někoho schopnějšího by to mohla být velká pecka, ale na příjemný průměr je Vicious Fun dostačující. Ústřední magor s IQ 180 je nejlepší postavou.Příběh 3/5, Akce 3/5, Humor 2/5, Násilí 3/5, Zábavnost 3/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5. 6/10. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Nenáročný, lehce komediální a docela brutální slasher s poměrně originální zápletkou a osmdesátkovým hudebním doprovodem. Mé dvě hvězdičky znamenají, že to na dnešní dobu bylo vlastně velmi dobré. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dílo postavené na senzačním nápadu, kdy se mladý trouba nešťastnou náhodou nachomítne na tajné setkání sociopatických zabijáků. Podaří se mu mezi ně zapadnout a nebo skončí jako další z jejich obětí? Už samotný nápad mne ohromil, ale snímek k tomu nápaditě kombinuje komedii s brutálními akčními scénami a já se skvěle bavil. Film okoření i velice nápadité herecké obsazení jako je například asociální klaun co si libuje v záludnostech a mučení, hromotluk s problémy se vztekem, bývalý tajný agent kterému ve výslužbě chybí zabíjení, vysoce inteligentní schizofrenní slizoun, lidožravý japonský kuchař a krásná drsňačka se kterou si není radno zahrávat. Vyvrcholení na policejní stanici bylo solidní, ale stejně bych byl šťastnější, kdyby všichni vrahouni dostali o něco více prostoru. 78% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Joel je mamlas, který pohnojí, co se dá. Když se nechtěně přimotá na schůzku klubu vraždících maniaků, začne jít o život i jemu. Ještě že jedna členka, Carrie, není tou kterou se zdá být. Oba však skončí v rukou neschopné policie, která je šoupne za mříže. Jejich čas se ovšem krátí, jelikož vrahové jsou jim na stopě. V podstatě ptákovina, kterou zachraňuje především slušné gore. Dojde nejen na střeva ven, ale i na uškrcení střevy. Krev stříká proudem z krku, useknuté ruky, propíchnutých ušních bubínků i těla, jímž projede mačeta. Zábavné je zatloukání hřebu a sekera neomylně najde svůj cíl. Nejvíce mi vadil troubovitý Joel, jelikož hlavní hrdiny, co jsou blbci, nemám rád. Z hlediska napětí je jednou z nejlepších hned úvodní scéna se stopařkou....ta sedla. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Největšími plusy filmu jsou různorodí killeři a celkem obstojný vraždy. Jedním z největších mínusů filmu je naopak to, že na hororovou komedii je to na mě málo vtipný. Vyjímkou jsou asi dvě scény který mě pobavily. Což je zatraceně málo. Nejzásadnějším problémem Vicious Fun pro mě byl ale Evan Marsh. Jeho postava a to jak ji zahrál mě iritovalo hned od začátku. A když je nesympatickej "hlavní hrdina" to filmu moc neprospěje. Nejsympatičtější postavou je ve filmu jednoznačně killerka Amber Goldfarb. Film má svoje plusy a mínusy ale jako celek mě to nezaujalo. Komu nebude vadit Evan Marsh půjde s hodnocením nejspíš výš. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vůbec nebylo špatný. Hlavní postava outsidera, se dostane nedobrovolně mezi brutální zabijáky a musí najít cestu, jak z toho ven. Bylo to občas zábavné, postavy sympatické, záporáci fakt povedený, hlavně ten "Jason Voorhees", 80tkovej look, výborná hudba - tenhle soundtrack už je v "oblíbených" a Gore bylo velice podařený, smrtí rozhodně nebylo málo. Horor asi jen okrajově, ale bavilo mě to. Na Kanadu, nečekaně dobrý. (155. hodnocení) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Osmedesátková atmosféra podpořená elektronickou hudbou je super a ze začátku jsem věřil, že by to mohlo být fajn. Bohužel nadšení vydrželo jen chvilku a ve chvíli, kdy se film začne dostávat do vod hororu, můj zájem o něj se ztrácel. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Neni jednoduche  vybalancovat smich a napeti. Zde se to podarilo. Predvidatelnost je slepovana stylovou jednotou. Jsou zde vyborne vykony, dobra vychozi premisa. Zaporaci sice nejsou vubec zapamatovatelni, ale jako lehka zabava ok. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sestava zabijáckých magorů plná profláklých béčkových ksichtů byla fajn, hlavní hrdina sympaťák a zabijanda sexy. Nechyběl vtip, nějaká ta střeva a místy dokázal film nahodit solidní tempo. Jenže se mu ho bohužel nedařilo držet a to dost často. Neškodilo by film zkrátit tak o 10-15 minut a maličko víc se odvázat co do řezničiny. Pak by to bylo takřka dokonalé. Tak jako tak z Calahana se začíná stávat docela zajímavý režisér. 60% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mne to úplne sadlo. Takéto odľahčene horor komédie mam dosť rad. Vonkoncom nenudí, vidíme tu i slušnú vybíjanú a hlavne správne šialených magorov, ktorí sa radi hrajú a ešte radšej experimentujú alebo obe naraz. Škoda len toho, že tí killerovia nedostali viac priestoru a i boj vraha proti vrahovi bol moc rýchlo skončený a i keď som trocha dúfal, že bude happy end, v konečnom dôsledku som myslel, že film ma odstrelí nejakým nepredvídateľným zvratom, to sa bohužiaľ nestalo. Ako komédia to nemá až takú váhu, ale ako spestrenie do hororového sveta to rozhodne váhu má. Vraždy boli všedne, ale zato ich rýchle a šialene prevedenie, až tak nie. Nič so nečakal, zato som dostal sviežu a prijemnú hororovú jedno hubku, ktorú si môžem pozrieť kedykoľvek. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek sleduje nového přítele své přítelkyně tam zjistí, že je to masový vrah a dostane se omylem na schůzi vrahů. Ti ho chtějí zabít. Jeden je kanibal druhý vraždí z pověřením státu třetí vraždí ženské při sexu a má masku jak vrah z hororu Seed od Bolla jeden vypadá jak Joker a jeden mě připomněl Patricka Batemana z hororu Americké Psycho.  Konečně horor co před násilím neuhne máme zde vypíchnuté oko a uvidíme to (zdravíme Klasický Horor kde to nešlo jelikož režiséři jsou sračky) useknutou ruku , tužky v hlavě, škrcení střevy a spoustu dalšího. Klidně bych bral i druhý díl pokud to vydělá teda.  Hvězda dole za scény na policejní stanici kde měli prostě naběhnout a vyzabíjet to tam hned. 80 procent Díky za titulky Olasek P.s. nechápu ,že to není v červeném ,ale zase u csfd mě to nepřekvapuje. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Pár krát do roka natrafím na film, pri ktorom mám pocit že bol robený vyslovene pre mňa a že by nikoho z môjho okolia istotne nebavil. Vicious Fun je tým filmom. Uvoľnená, 80kovo ladená (tie neóny!!!) hororová komédia s typickým zelenáčom v hlavnej úlohe, ktorý sa omylom zapletie do niečoho čo je nad jeho sily(stretnutie klubu zabijakov) a vďaka tomu sa z neho v závere stane docela schopný chlap. Nič inovatívne, no ja som z filmu cítil že režisér presne vedel, čo chce natočiť, pre koho točí a podľa toho film aj vyzerá a na nič sa nehrá. Postavy sú dostatočne prestrelené a uletené(pozornosť strháva hlavný zabijak Bob Nice a ústredná femme fatale, no výborní sú aj vedľajší zabijaci-podivín a pedant Fritz, hromotĺk a násilník Michael, či príležitostný kanibal a mierny sadista Hideo)  herci vhodne obsadení(Evan Marsh,Julian Richings a čerešničkou je môj obľúbenec David Koechner v maličkej úlohe :) ),soundtrack ujde, krvou sa nešetrí, humor funguje. Béčko ako vyšité, nad ktorým netreba extra premýšľať a ktoré si treba užiť. A ja som si ho teda užil. 75% a veľmi subjektívne 4* ()

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Fúha. Kombinacím horor - komedie se vyhýbám, ale tady jsem si řekla, že udělám výjimku. Nápad s nedobrovolným připletením se jednoho trouby k anonymní terapeutické skupině sériových vrahů nemá chybu, ovšem z komedie i hororu mi tady dost chybělo. Začátek mně navnadil, no potom už jsem tolik nadšená nebyla. Členové skupinky byli sice dobře ujetí, ale čekala jsem, že se zasměju o trošku víc. Nebo snad, že vraždící scénky budou vymakanější? Nevím. Super, že se jiným líbí, já se ke třetí hvězdě bohužel nedonutím. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Presne niečo takéto som potreboval. Nenáročný film, so sympatickými postavami, na ktorý sa dobre pozerá a má všetko čo od hororovej komédie očakávate. Občas sa zasmejete, je to príjemne krvavé a hlavná dvojka má medzi sebou skvelú chémiu. Retro feeling tomu ohromne dopomáha. Mne sa to páčilo, kto má rád nenáročné jednohubky rozhodne doporučujem. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě pohladilo na duši. Čekal jsem nějaký úlet, ale dostal jsem skvělou retro hororovou komedii s výbornou hudbou, obsazením, zahranou zápletkou a náloží sarkastických poznámek. U kola "anonymních vrahů" jsem se hodně zasmál :)) Doporučuji! ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak v porovnani s tymi sra*kami,ktore sa v tomto roku tocia,co sa tyka tohto zanru,cest vynimkam,mozem spokojne a s cistym svedomim tento horor s prvkami komedie zaradit medzi tie nadpriemerne,vyborne gore efekty,vrazdy dostatocne brutalne i krvave,kamera neuhyba,nechyba svizne tempo a herci frcia dobre,k tomu vsetkemu sa mi pacila Amber Goldfarb,pekna zena...:-) ()

Reklama

Reklama