Reklama

Reklama

Tvůrce Hitlerových tajných zbraní

(TV film)
  • Česko Hans Kammler, šéf projektu Hitlerových tajných zbraní (více)

Obsahy(1)

Hans Kammler, muž za programem Hitlerových tajných zbraní, údajně spáchal sebevraždu 9. května 1945. Tento velitel SS byl zodpovědný za využívání vězňů z koncentračních táborů jako nucených pracovníků a také za smrt desítek tisíc lidí. Nový důkaz ale nasvědčuje, že byl tajně přiveden do USA, aby se podělil o své znalosti a vyhnul se tak obvinění z válečných zločinů. (Viasat)

(více)

Recenze (2)

mira007 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nečekal, že mne ještě obohatí nějaká úplně nová pro mne neznámá informace v dokumentu o druhé světové válce, ale story o Hansu Kammlerovi, který stál za programem Hitlerových tajných zbraní , něčím takovým je a navíc možnost, že se dá něco vypátrat sedmdesát let po válce tuplem.....Ikdyž až se jednou otevřou archivi v SSSR, tak to bude jako výbuch atomovky, kterou furt vyhrožují. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vždy sa rád dozviem niečo nové z histórie a som rád, že sa točia aj takéto hlbšie dokumenty. Mnoho dokumentov totiž pláva po povrchu a vkuse ukazujú tie isté obrázky, tie isté osobnosti, máločo nového. O Kammlerovi som toho veľa nevedel a dokument ho dobre nielen predstavil, ale aj spochybnil jeho údajnú samovraždu v Prahe v roku 1945. Odpravil sa totiž zo sveta totiž neskôr. Proste patologický samovrah. Týmto tvrdením a dôkazmi však dokument prináša niečo úplne nové než je oficiálna línia. Preto má svoju hodnotu. Apropo, keď si pozriete na ksicht Kammlera, to je nielen nácek ako ušitý, ale s tým orlím nosom mohol po zaborení do pôdy dobre fungovať ako pluh. Tým mohlo byť jeho pôsobenie na tomto svete pre ľudstvo prínosnejšie. Škoda, že si to neuvedomil. ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama