Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

No nevím co se toho klišé týče, ale film s aspoň podobným dějem a scénářem sem neviděl tak s tím nesouhlasím s lidmi co říkají že je to nezajímavé atd... a Jet zde uplatňuje svá léta točení a hraje, co se týče soubojů, perfektní a drsné, a vylepšování zde nebylo až na opravdu pár a to doslova chvilek

R4kosn1k

R4kosn1k (hodnocení, recenze)

skvělý film, pobaví ty, kteří chtějí akci ináročnější diváky, pčedstavte si malého kluka, který je vychováván jako pes, do toho se objeví morgan freeman, ladič klavírů, páníček se psa nechce vzdát, ale danny už není pes!

cuish

cuish (hodnocení, recenze)

Zajímavý napad, vcelku zajímavé zpracování, bojové scény hodně kvalitní, ale trochu mě zarazil Morgan freeman, který se do tohoto typu filmu moc nehodí.Jinak skvělá akce, Jet li skvělý jako vždy, i se tu snažil něco málo zahrát, a celkem jsem mu to baštil.Nic víc,nic míň,celkově 4*

stepanek78

stepanek78 (hodnocení, recenze)

film servíruje jedno klišé za druhým, je to ničím nezajímavé, ničím nevyčnívá z průměru. Akčních scén na můj vkus hodně málo. Za mě tak 40 procent..

kohout08

kohout08 (hodnocení, recenze)

tak tento fil se velmi líbil! Bavil jsem se od začatku do konce..! Docela dobrá kamera atd.. Já sice oc akční filmy nemusím ale tento je fkt dobrej!! 5 *!

miklaras

miklaras (hodnocení, recenze)

Skeptická ke všem Jetovým nečínským projektům jsem s obavami spouštěla disk, ale teprve po 102 minutách jsem si uvědomila, že je konec a že se mi to líbilo. Pravda, tvůrci museli opět mermomocí vylepšit bojové umění, které vylepšovat nepotřebuje, to je tu ale vlastně jen nedůležitou kulisou příběhu, který má velice dobrý základ, slušný scénář a překvapivě vynikajícího Jeta, který bývá často kritizován za svou neschopnost pochopit Stanislavského. pro mě je to nejlepší film, který Jet natočil mimo svůj vyšlapaný chodníček hvězd v Honk Kongu a tleskám.

dawe04

dawe04 (hodnocení, recenze)

Výborný film se skvělou atmosférou!!! A nejen to, od tohoto filmu mám rád Jeta. A nejen to 2, od tohoto filmu ho uznávám nejen jako bojovníka, ale i jako herce!

Blackberry

Blackberry (hodnocení, recenze)

SONG: vraj Massive Attack - Aftersoon (nepreverene). Ocenujem este tradicne skvely dabing MF v podani Iva Gogala! Bez toho by stratil film v mojich ociach par percent ;)

Blackberry

Blackberry (hodnocení, recenze)

Môžte mi zistiť ako sa volá song, ktorý bežal na konci pri titulkách? diký, pls Pošta

CamperCz

CamperCz (hodnocení, recenze)

Jet Li je nejen vyborny akcni hrdina, ale take herec. To, co predvedl v roli Dannyho me zpocatku zarazilo, jelikoz jsem od nej nebyl na nic podobneho pripraven, pozdeji ale prekvapeni preslo v nadseni. Cely film jsem shlednul jednim dechem a muzu rict, ze ho povazuju za jedno z nejlepsich filmu s Jet Lim v hlavni roli(ne-li vubec nejlepsi). Nemene dobre sekundoval i Morgan Freeman a predevsim Bob Hoskins, kteremu jeho role padla jako ulita. BOjove sceny byly skvele, psychologicka a emocionalni stranka rovnez. Neni to sice nic, z ceho bych si sednul na zadek, i tak si ale toto dilo 4 hvězdičky určitě zaslouží...

peteq

peteq (hodnocení, recenze)

Ze začátku sem se na to díval jako na klasickou akčí řežbu,pak vás film vtáhne a ta pauza se vzpomínáním a návratem je zajímavá vložka.Konec zase graduje,celkově nadprůměrný film se zajímavým nápadem a velmi dobrou kamerou a samo hudbou massive attack.

skocan

skocan (hodnocení, recenze)

No proste jet li jako vzdy perfektni bojove sceny,tentokrate ovsem velmi brutalni.to je tak to jedine cim bych odlisil tento film od vsech jeho ostatnich.standartni rubanice.tri hvezdicky.

in4mator

in4mator (hodnocení, recenze)

Velmi dobří herci s velmi dobrými výkony v příběhu plném zavedených klišé. Dobrý nápad, který mohl být zpracován trochu netradičně a výsledek by byl o mnoho lepší. Některým věcem ve filmu lze jen těžko uvěřit, ale zase je to film, na který se člověk podívá a nemusí o něm přemýšlet ještě druhý den...

 (hodnocení, recenze)

Na akcni film to nebylo vubec spatny.Byl jsem velmi prekvapen ikdyz Jet Li je skvely bojovnik.Bob Hoskins coby padouch cislo jedna u me taky uspel.

 (hodnocení, recenze)

Jako vždy skvělý herecký výkon Jeta Liho. dost dobrá film a dobré obsazení.

Jops

Jops (hodnocení, recenze)

Tenhle film se mi libil jenom jako fandovi bojovych umeni. Bojova choreografie je na jednicku, k te nelze nic vytknout, ale ten dej.... Me to nesedlo, prijde mi to klisovite, jako slepy pianista se postara o Dannyho a hned z nej udela lepsiho cloveka. Dej nic moc, bojove sceny GOOD a klidne se na to podivam znova, to ne ze ne :)

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama