Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Recenze (625)

Theraphosa 

všechny recenze uživatele

Všechna čest... Jet Li předvedl perfektní herecký i fyzický výkon. Role zblbnutého "domácího mazlíčka" se ujal naprosto výtečně a na čtyřicátníka mu to skákalo víc něž dost. Film samotný je skutečně taková všehochuť a já si v tomto případě přišel na své. Jenom mi tam vadila moc velká pozornost tomu jeho obojku. Zprvu se zdálo, že by to mohl být takový přepínač mezi neškodným pudlem a zmagořeným rotweilerem. Ale přepínač se sám vypnout neumí... Za zmínku také stojí zvučný Massive attack a skvělé ztvárnění nevidomého starce M.Freemanem. Bob Hoskins si také zaslouží pochvalu, jenom sem si na jeho místě představoval někoho jiného. 75% ()

cold 

všechny recenze uživatele

Podle mě, ale hodně silné 3. Akční neakční film, doják nedoják prostě takové natočené nenatočené. Za shlédnutí to určitě stojí, protože to není úplná akční americká sračka, ale Besson už napsal lepší fláky. Prostě se na to jděte kouknout nekouknout. Koukněte se na to , ale moc nad tím nepřemýšlejte, pak si to určitě užijete. Příjemnou zábavu :-) ()

cab 

všechny recenze uživatele

Danny (Jet Li) s obojkem na krku slouzi verne svemu panovi, ktery si ho vychoval od utleho mladi k uklidu spinave prace do te doby, nez se seznami s ladicem pian (Morgan Freeman) a jeho dcerou, prostrednictvi kterych objevuje pratelstvi i lasku, kterou drive necitil a hlavne se take dopatra pravde o sve minuosti. Tim padem nastava zuctovani proti tem, kteri mu ve stesti stoji. Nejen vyplachovy akcnak, ktery ma grady. 95% ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Jeden zmála povedených a navíc vzhlédnutelných filmu z továrny Luca Besona.Náramně udělané akční scény,dobří herci prostě vše co většinou v jeho dalších produkcích chybí. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Velké očekávání, velké zklámání. Moralizující freska se špetkou akčního koření. Chatrný Bessonův scénář (další z mnoha), herecké výkony také nic moc, i když Jet-Li se chvílemi opravdu snaží a několika světlými okamžiky potvrzuje svůj talent. Pochvalu bych vysekl velmi solidní akční choreografii a skvělé instrumentální hudbě Massive Attack. Ovšem oba zmíněné prvky, jako by do filmové mozaiky příběhu příliš nezapadali. Hodnotím lepšími dvěma hvězdičkami. ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Za co tak vysoké hodnocení? (aktuálně 77%). Vždyť na thriller chybí napětí, na akční film je tu málo akce, kde je jaké drama? Táhlý snímek s několika málo scénami, kde Jet-Li předvádí své umění ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Kupodivu film kterej funguje jako akčňák i jako celkem povedenej pokus o psychologii. Já sem nikdy na tzv. arénový mlátičky nebyl, veškerý to fackování nohama mě vždycky spíš nudilo. Ani tady mě akční scény zas tak moc nezaujaly, i když určitě nenudily. Nejlepší část filmu je druhá třetina, ta bez akce. Její přechod k závěrečným akcím byl nenásilnej a přirozenej, což je obdivuhodný a moc často se to nevidí. Bart (skvělej Bob Hoskins) je dokonalá svině a záporák jak z učebnice! ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem před začátkem tohoto filmu nečekal takovou záležitost, jaká se z toho vyklubala, poněkud hlubokomyslnější. Trochu mi přijde jako nevyužitý Jetův potenciál, na druhou stranu Jet předvedl, že umí i celkem dobře hrát. Souboje na jedničku a střihač tohoto filmu by měl být vzorem všem střihačům akčních scén posledních let. Kdo sleduje akční filmy, ví o čem mluvím. Zajímavý nápad i zpracování a nebýt mírné nudnosti neakčních scén filmu, kdyby se film nesl ještě trochu více v akčním duchu, neváhal bych udělit pět hvězd, takhle zůstávám se svým hodnocením těsně pod vrcholem. ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Od filmu jsem čekal jednu velkou mlátičku, ale?? Naštěstí jsem to nedostal. Kupodivu má film celkem zajámavý příběh o chlapci (muži), kterýmu byl od mala vymýván mozek a byl cvičený jen k bojování. Po seznámení s M. Freemanem se snaží od tohoto života odpoutat a rozpomenout si kdo je a kdo byli jeho rodiče. Ovšem pořád ho pronásleduje jeho tehdejší "majitel" a nehodlá se ho díky slušným výdělkům vzdát. Jak to dopadne? Na to si počkejte sami. Jet Li stvárnil postavu Dannyho opravdu dokonale a díky dalším bezvadným hereckým výkonům se film může honosit krásnýma --->85% ()

Mičl 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, že to není jen bezduchá mlátička, ale i kombinace solidního příběhu a paradních akčních scén. Jet Li se předvedl ve vynikající formě, vyřídil všechno co mu postavili do cesty a i na hereckého velikána Morgana Freemana jako slepého ladiče pián se dobře "koukalo". ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Veľmi napínavý, dramatický film s veľmi dobrým hereckým obsadením. Námet je perfektný a postavy, v ktorom sa počas príbehu ukazujú vo filme sú veľmi zaujímavé. Jet Li ako hlavný "psisko", skvelý Morgan Freeman a zo ženského obsadenia najlepšia Kerry Condon. Film má slušné tempo, vôbec nenudí, je tu veľa bitiek ktoré sú vynikajúce, či už po choreografickej stránke, takisto sú aj drsné a originálne, Jet Li je v nich vynikajúci a jeho súperi mu úspešne konkurujú. Celkom dobré gradovanie deja do slušne zakončeného finále. Celkovo zábavný, slušne natočený a kvalitný krimi thriller s akčnou stránkou. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Kung-fu filmy nie sú moja šálka kávy, takže keď v titulkoch vidím v hlavnej role mená ako Jet Li či Jackie Chan, moja ruka sa naťahuje k diaľkovému ovládaču. Keď sa však takýto film skĺbi so psychologickou drámou je to už o čosi zaujímavejšie. Tak tá psychologická dráma (resocializácia zotročeného vraha) je dosť povrchne spracovaná a samostatne by takto natočená asi ani nefungovala, no v spojení so všetkými tými kopancami, buchnátmi a premetmi tvorí nápaditý celok. Jet Li sa snaží, no akosi som mu to neveril, no aspoň je vo svojej role sympaťák. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Jet Li jako trouba na obojku, ale běda pokud strejda Bart řetěz strhne. Bitky jsou parádní, děj ale podivný, a ta až mysteriózní provázanost s klavírem, matkou a haluz v podobě potkání slepého dobrotivého Raye Charlese až k zasmání. Ale jak říkám, ty bitky jsou hodně fain. 5/10 ()

Drc 

všechny recenze uživatele

To co z počátku vypadá jako další tuctový (a stupidní) akční karate film se vyvine v něco trošku hodnotnějšího. Opravdu příjemná změna. Ale zas tak velký úspěch z toho nakonec také nebyl. Akční scény jsou zajímavé, i když klasicky mnohdy nesmyslné. Druhou složkou filmu je lidský příběh hlavního aktéra. Tím je zabiják na úrovni dítěte, vychovaný jako zvíře k jedinému cíli - být velice účinnou zbraní v rukou svého pána. Díky shodě okolností pak dostane možnost prožít určitý čas v prostředí normální rodiny, kdy se učí a objevuje veškeré bežné věci, stejně tak jako svoji minulost. Škoda, že obě tyto složky filmu působí trošku moc samostatně. Myslím, že výsledek s tímto námětem mohl být určitě lepší. Stačilo přidat lepší atmosféru, temnější a ponuřejší, větší propracovanost postav a silnější emoční projevy. ()

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Zajímavé skloubení bezduhé mlátičky a promyšleného dramatu. Pravda, bál sem se aby z té dramatické části nevznikl stupidní doják ale dočkal jsem se humorem příjemně odlehčené pasáže, ve které Danny zjišťuje, jaké to je být neomezovaný člověk a jaké to je skutečně žít. A hlavně sem se poté dočkal řežby, povedených soubojů - ne tak zajímavých jako eskapády Jackie Chana, ale velmi zajímavou kamerou nasnímaných a "reálných". Akce chvílemi působila že by některé ty triky mohl Jet Li dokázat i bez podpůrných lanek. A hlavně byla velmi dynamická a taková "bitka na záchodě" si jistě zaslouží zmínku. 85% ()

G_I_S_M_O 

všechny recenze uživatele

Když jsem si pustil tento film, měl jsem obavy, že z toho nakonec vyleze příliš nesmyslný scénář, který nezachrání ani bravurní kousky od Jet-Liho. Opak byl naštěstí pravdou, Film, ve kterém se objevují skvělé bojové scény s pár opravdu pěknými efekty, ale zároveň jimi není přeplácán a není to jen o zmlácení nepřítele. Do všeho se nám zaplete také citlivá a poměrně dramatická zápletka, která aspon mě nadchla. Morgan Freeman, jakožto velice moudrý a poučený stařík v tomto filmu odehrál také své a i díky němu je výsledná za pět hvězdiček. Tento film řadím do svých top filmů. Určitě doporučuju skouknout.. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Průměrná a ničím nezajímavá "arénovka", která si hraje na něco, čím není (sorry ale ten pokus o "umění" na mě nezabral)! Slušný Hoskins, výborný Freeman (jako ostatně vždy), standardní Jet-Li... Jinak má "Unleashed" klasické neduhy daného žánru (mizerný scénář, naivní děj, nesmyslné jednání postav, hodně patosu a nereálné bojové scény) ()

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama