Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Recenze (625)

Efreeti 

všechny recenze uživatele

Skvělý námět...možná mohl být zužitkován ještě o kapičku lépe. Jet Li dokonce i hraje, v určitých okamžicích mi jeho gesta a mimika připoměly Jackieho Chana..nejsem si ale jistý jestli je to dobře. ()

Lish84 

všechny recenze uživatele

Akční poloze lze její prostoduchost snadno prominout, protože nadupanost akčních scén to bohatě vynahrazuje. Lehká přitaženost za vlasy zprvu nevadí ani u dramatických motivů, nicméně když se začnou mísit s akční linií, začne to skřípat a nedotaženost scénáře vystoupí na povrch. Napsal ho Luc Besson a nelze si při sledování nevzpomenout na tématicky podobného Leona - jeho starší režijní a scénáristický počin, po všech stránkách povedenější. Tentokrát se Besson tolik nepředřel a spolehl se, že akce a herecké výkony to zachrání. Svým způsobem se tak stalo, ale samozřejmě pouze do určité míry. Zamrzí to, protože Utržený ze řetězu měl na víc. Jinak: Hlavní záporák vypadá jak mafián z Chicaga dvacátých let a jeho dvojnásobné zmrtvýchvstání zřejmě mělo být malým humorným příspěvkem. Vyznívá ale pouze jako hodně špatný a trapný vtip. ()

swell 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslel, že film za moc stát nebude, pak se ale rozjel ve vší parádě a rozhodně nelituju stráveného času. Líbily se mi bojové scény, příběh filmu i herecké výkony. Jediná moucha, která mi trošku vadila po celou dobu filmu, je, že jsem Morganu Freemanovi neuvěřil jeho slepotu - to je ale můj názor. 80% ()

Cannabis 

všechny recenze uživatele

Vyváženost decentnosti a akce... Skvělý Morgan Freeman, který dokáže skrze obrazovku uklidnit snad úplně každého je vystřídán Jetem Li a akčností první třídy... Velice oceňuji to, že ve filmu nejsou právě přeháněny akční scény a netvoří to nejdůležitější tohoto snímku... K plnému hodnocení přece jen něco chybí, ale i tak stojí tento film za shlédnutí!!! I díky Morganu Freemanovi dávám 4 hvězdičky **** ()

dražis 

všechny recenze uživatele

Bohužel ani Morgan Freeman mě v tomhle filmu nepřesvědčil. Ba naopak, spíše mě nudil. Ale naštěstí to byl první a doufám poslední film tohohle typu. No a nevim jestli Jet Li hraje nebo je takovej pořád:). ()

marosson 

všechny recenze uživatele

Kvoli klaviru a hudbe ako takej, nadhernej harmonii roztomilosti s akcnostou, Mozartovi a bojovym scenam, nech je odpustene chybam... ***** ()

smrtubohem 

všechny recenze uživatele

No, tak Jet se nám předvedl v docela netradiční roli, pere se samozřejmě dost a dost, ale příběh se trochu vymyká. Pravdou je, že výsledek je velmi pozitivní. ()

sirrgulo 

všechny recenze uživatele

Akci bych si tu dokázal odmyslet, i když je natočená precizně. Jet Li vážně umí, tentokrát předvedl, že je i kvalitním hercem. Jeho pobyt v rodině slepého ladiče piján naprosto zastiňuje zbytek filmu. Jinak se jedná o docela drsný snímek, plný chladných barev a krutých momentů. Vše je dokonale skloubené a film dokáže nabídnout víc než jen akci, ale i skvělé drama s povedenou hudbou. Scény s nakupováním ovoce, zmrzlinou nebo schovávání pod postelí jsou parádní. ()

sidcom 

všechny recenze uživatele

Když se takový Jet-Li utrhne ze řetězu, nepřál bych vám nacházet se blíž než deset kilometrů daleko, pokud tedy zrovna nejste Morgan Freeman, jehož charisma je ještě mocnější než Jetovi pěsti! ()

DooFooS 

všechny recenze uživatele

Celé to na mě působilo, jako pohádka s drsnějšími scénami, protože dějová linie pro mě měla tolik logických, nebo nepochopitelných situací, že si to jinak neumím vysvětlit. Pokud jsem se ovšem oprostil od přemýšlení, pak je to celkem pohodový film, který má spád a jen málo hluchých míst. ()

xSxEx 

všechny recenze uživatele

za 5 uz kvuli tomu, co za ostatni blbosti Louis udelal. Krasne kontrastni film s perfektnima hereckyma vykonama ()

egbert 

všechny recenze uživatele

Když tvůrce baví člověka akcí a násilím, působí hláška "I dont want to hurt people anymore"(nebo jak to přesně řekl) poněkud vyprázdněně. Pěkná hudba. ()

davistercz 

všechny recenze uživatele

Londýnský akční hit s příchutí asijského koření... absolutní dokonalost, co dokáže vytvořit režisér. Odvedl výbornou práci. ()

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama