Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Recenze (624)

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Vynikající film ve , kterém nám Jet Li předvede, že není jenom hercem akčních bojových scén, ale má vlhy zahrát také roli charakterního muže, který zažije přerod své duše a života. Výkon Morgena Freemana, Boba Hoskinse není třeba vůbec komentovat na výbornou jako vždy a Kerry Condon jsem viděl poprvé a zahrála svou roli velmi, velmi zajimavě. Rozhodně doporučuji. ()

Tomi_901 

všechny recenze uživatele

Keď by som niekomu rozprával dej, tak je to jednoduchý akčný film. Dobré bitky (a dostatok), trochu citov, trochu humoru a pod. Minimálne dve hviezdy navrch dáva herecké obsadenie Freeman a Hoskins. Dobrá oddychovka. ()

.:Angel:. 

všechny recenze uživatele

Když si odmyslíte to násilí a vše kolem něho, co „vytváří“ ve vedlejší roli Bob Hoskins, zůstane vám dojemný příběh. Dojemný příběh, který je stejně tak krásný, jako většina klavírních symfonií. A tuto část jsem se rozhodl ohodnotit. ()

Andy.222 

všechny recenze uživatele

První věc, která mě na filmu zaujala byla zápletka - sundejte mu obojek a bude zabíjet. Čekal jsem tedy druhořadý "rubací" akčňák. Hned po prvních pár minutách mě však zaujal přímo boj samotný, ta kombinace kungfu a zvířecího boje, za který by se nemusel stydět ani Wolverine, to bylo samo o sobě pošušňáníčko pro oči. Když pak hrdinu dostal pod palec Morgan a začal jej převychovávat, tak jsme se divil, že přestože že všeobecné klišé: Láska a přátelství probouzí dobro - je v této kombinaci velmi dobře snesitelná, až si troufám říci i uvěřitelná i díky tomu, že se ona změna neudála přes noc ale v rámci dní až týdnů. Všeobecně byl pro mě příběh celou dobu víc než příjemný, Jet Liho herecký výkon výborný a celkový dojem z filmu vynikající. Mohu všem jen doporučit. ()

e-pilot odpad!

všechny recenze uživatele

Bezúčelné násilí nesnáším. Samotná stavební myšlenka tohoto scénáře, zotročený vraždící maniak, je odporná. I když k tomu byl ten chudák jaksi donucen a zneužit. ()

pirate 

všechny recenze uživatele

Ta část, ve které učí Jet Liho o životě, je trochu méně záživná a celkově mi na Jet Lim něco pořád v téhle roli nesedlo. Avšak film má dobrý děj a celkem slušné bitky. Hlavní hrdina se předvede parádně. Na nějakou dobu film v paměti zůstane. 75%. ()

l.l.negro 

všechny recenze uživatele

Akční film ve stylu hudby kterou miluje vycvičený pes. na jednu stranu je to nelítostný pes který nelítostně zabijí,ale hudba to je pro něj vším... tento film se mi líbil z jednoho prostého důvodu Morgan Freeman a jet li spolu ve filmu. Mám rýd tyto herce a musím říct že jejich spolupráce se mi velice líbila. film na mě působil dojemně a akční scény jsou lahůdkou ()

50koruny 

všechny recenze uživatele

i keď filmy točiace sa okolo bojového umenia nevyhladávam, nespomínam si na žiadny s lepšou choreografiou.vo svojom žánri jeden z najlepších. ()

dave91 

všechny recenze uživatele

Už dávno mě nebere tahleta kung fu mela,kdy jeden borec sejme dva,tři,pět,deset podobných borců.Po deseti minutách jsem si říkal něco ve smyslu,že to nebude nic pro mě.Takový trapný film.Pak najednou přece jen blikla jiskřička naděje.Začalo to mít svou váhu.Bohužel to netrvalo dlouho a vrátilo se to do těch rvaček.Dávám palec dolů. ()

jenina 

všechny recenze uživatele

Velmi milá pohádka pro dospělé a větší děti. Když člověk neřeší logiku, je to příjemné koukání. Nenáročné, nesložité, kde jsou přesně vymezeny hranice dobra a zla. Navíc jsou ti kladní hrdinové opravdu velmi kladní a sympatičtí. A ti lumpové jsou tak nebezpeční a oškliví, jako draci a jiné obludy v pohádkách. Ta přívětivost a láskyplnost hlavních kladných postav mě přímo zaplavila. Jo, a žádné bojové scény nemusím - ale tyhle zápasy byly vymazleným tancem. ()

nevergiveup 

všechny recenze uživatele

Další pecka z továrny Luca Bessona. Výborný nápad v kombinaci s mým oblíbencem Morganem Freemanem a pro mě famózním výkonem Jeta Li...nějak tak jsem mu uvěřil tu Dannyho neznalost soudobého světa. Od jezení polévky až po nákup v supermarketu. 80% ()

kodwin 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální kýč. Nejmíň mě bavily zdlouhavé akční scény, ale ten nápad postavit život hlavního hrdiny mezi dva naprosté protiklady je výborný. Strejda Bart je navíc velmi zábavná postava. ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Besson je ten, čo je scenáristicky utrhnutý z reťaze, ale tentokrát to všetko zvláda skvele a servíruje ďalšiu výbornú akčnú nálož, ktorá je dobre navrstvená, podaná, Jetovým bojovým umením našľapaná, i dostatočne emočne uchopená. ()

Bohdy67 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavá akční jízda protkaná relativně nudnou, ale přesto poutavou pasáží s Freemanem... Hlavní hrdinové herecky bezva, škoda toho zbytku... Taková přehnaná slátanina plná totálně přepálených dějových sekvencí... Kdyby zůstalo jen u té "vybíjené" asi by to bylo lepší. Takhle se to asi snažilo o nějaký příběh a něco hlubšího, což v kontextu zabíjení holýma rukama prostě tak nějak nejde dohromady... 65% ()

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama