Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Recenze (625)

Bohdy67 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavá akční jízda protkaná relativně nudnou, ale přesto poutavou pasáží s Freemanem... Hlavní hrdinové herecky bezva, škoda toho zbytku... Taková přehnaná slátanina plná totálně přepálených dějových sekvencí... Kdyby zůstalo jen u té "vybíjené" asi by to bylo lepší. Takhle se to asi snažilo o nějaký příběh a něco hlubšího, což v kontextu zabíjení holýma rukama prostě tak nějak nejde dohromady... 65% ()

Breaker 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo něco! Jednoznačně nejlepší americký film Jet Liho a se vším všudy, jak akce, tak i děj, smysl ... ()

lobsang 

všechny recenze uživatele

kdyby slo dat 2,5 hvezdicky, tak je to presne ono. Neprilis funkcne vystaveny pribeh, nuda mezi bojovymi scenami a predvidatelnost, jsou nejvetsi neduhy Utrzeneho. Nic moc jsem necekal a nic moc jsem nedostal. Mozna pristi krizenec mezi Guyem Ritchiem, Bessonem, a mlatickami z prvni poloviny devadesatych let bude povedenejsi. ()

E-Chord 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připadalo jako metafora na vývoj lidského jedince: z útlého dětství, kdy se dítě, podobně jako třeba pes, může učit na základě podmiňování (horká kamna = spálená ruka = bolest nebo sundání obojku = agrese), do doby, kdy se člověk "podruhé narodí", tj. kdy se stává socializovaným jedincem, schopným zapojit se do společnosti (tj. když Dannyho vychovává Morgan Freeman a kdy se z něho defacto stává úplný člověk)....Nebo taky jinak: jde o přjemný film, který mě velmi mile překvapil, ačkoliv jeho neakční, emocionální a výchovná část hodně často nesouzní s částí akční. Jako celek to tedy trochu skřípe. Výsledek je něco mezi třemi nebo čtyřmi hvězdičkami. ()

Dinoo 

všechny recenze uživatele

Unleashed je veľmi zaujimvý film po stránke Jet Liho ktorý vo filme ukázal čo dokáže a je v plnej forme. Morgan Freeman dokázal zahrať slepého človeka skutočne úžasne. Po celý film máme možnosť pozerať zvádzané boje ako v aréne alebo v tom paneláku. Najviac zo všetkých scén sa mi páčila práve ta bitka Jet Liho s tým kung fu bojovníkom na záchode na malom priestore čo dokázali bolo priam obdivuhodné. ()

mitush 

všechny recenze uživatele

Jet Li v životnej forme. Skvelý akčný film a o bojových scénach ani nehovorím. Proste super.......máličko chýbalo k 5* ()

Vinczent 

všechny recenze uživatele

Stylová akční mlátička, se špicovim obsazením a hudbou od Massive Attack, která sedí filmu jako pr*el na hrnec.Nebýt melancholické prostřední pasáže(jež se dá snést hlavně díky sympaťákovi Morganovi),byl by dojem ještě o něco lepší ()

Brky77 

všechny recenze uživatele

leterrier akciu zvláda na výbornú, kamerá je super pri Dannyho brutálnom zvieracom boji ..čo však nie je zvládnuté dokonale je prechod z akčného filmu do drámy, Jet Li nie je zrovna divadelný herec a aj keď za film povie naozaj len pár viet jednoznačne vidieť rozdiel napr. medzi ním a Morganom Freemanom,Bessonov scenár je opäť jednoduchý tak ako vždy príliš veľa moralizovania,jednoduché rozdelenie dobra zla a 1000 000 videná záverečná dilema hlavného hrdinu. ()

Drobeczech 

všechny recenze uživatele

Dobrý příběh, skvělá akce a hlavně super Morgan Freeman. Příběh mě fakt dostal a hlavně Jet Li, který vypadal chvílemi jako pes. Prostě super film. ()

BulkaNeAsi 

všechny recenze uživatele

Rozporuplny film...alespon pro me...ale na konci proste...pet hvezd to asi nebude...ale Morgan jako slepý dědula, který rozdává moudra a ja mu je věřím.......uz to by stacilo...navic jeho slova, kterymi oznaci Dannyho jako chlapce, ktery dospiva v muze...i tomuhle "faktu" se v podani Jeta dalo verit...ackoli mu v dobe nataceni bylo 42 let...Jetovi se da verit i to, ze jeden clovek muze beze zbrane holyma rukama umlatit X protivniku...:) ani tolik scen zahrnujicich piano nakonec nevadilo....akcni sceny na ktere jsem se docela tesil nejsou tak povedene, jako treba v exit wounds (kde tedy Jet byl to jedine zajimave)...hudba slabsi...chvilemi ani kamera nic moc...kazdopadne finalni zazitek zopakovatelny...zaslouzenych 80% ()

whass 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší příběh ve kterém hraje JET-LI.Chvaty JET LIHO to je nepřekvapivě dokonalé a herecký výkon Morgana Freemana je taky dost dobrý.Takže jednoznačně jeden z lepších akčních filmů i když konec byl nepřekvapivě jasný. ()

Crtcus 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli verzi pro televizi nějak moc prostříhali, ale připadlo mi to, jako by scénář psal nějaký šimpanz s psacím strojem. Tak pochybný vývoj postav a děj si určitě nazaslouží tak vysoké hodnocení, jaké tady je. Na akční film málo akční, na psychologické drama příliš stupidní. ()

Aniko 

všechny recenze uživatele

Sympatičtí hlavní hrdinové (mno, asi mám slabost pro mladé asiaty) a, pokud to mohu posoudit, originální námět, který mě oslovil a rozhodně jsem byla zvědavá co z toho bude. Ovšem jak se odkrývá Dannyho minulost, zdá se mi už poněkud ohraná a "černobílá", tedy spíš moc černá. Prostě jsem čekala, že cosi kladného mezi Dannym a jeho "strýčkem" bude. Takže konec, ač pratřičně dramatický, jsem až tak moc neprožívala. Určitě to ale promarněný čas nebyl, už kvůli těm efektním bojovým scénám :-) ()

Koubes 

všechny recenze uživatele

U mnoha zahraničních filmů si čeští distributoři přeloží nebo pozmění název filmu i když název vůbec film nevystihuje. Tento film tvoří výjimku jelikož si myslím, že je zvolen lepší název než naznačuje originál, ale to jen tak na počátek. Především musím pochválit výbornou myšlenku o člověkovi vychovávaném jako pes, který dostane novou šanci. Film ukazuje výbornou akční bojovou techniku hlavního představitele Dannyho a následně dojemný příběh nevidomého muže, který se snaží se svou dcerou " psa " pomocí hudby a rodinného života převychovat. Výborná myšlenka, kterou režisér Leterrier proměnil ve výborný film! ()

mingi 

všechny recenze uživatele

Z môjho subjektívneho pohľadu jeden z najlepších vydarených filmov Jeta Liho. Hneď ma dostal úvod filmu, v ktorom Jet vyrukoval s riadnou dávkou agresívnej bojovej explózie, ktorá sa nesie v celom filme. Kvitujem aj ten fakt, že tvorcovia filmu dokázali do snímku vniesť aj rodinno-romantickú atmosféru, čo sa často v tak drsných akčných filmoch nevidí. Čo mi tu trocha vadí je zbytočne zdĺhavý stredový dej bez akcie, na ktorý som si musel dlhšie počkať, ale bazénový masaker v podaní Jeta a jeho protivníkov to úplne vykompenzoval a samozrejme aj ďalšie nasledujúce súboje s vysokým nasadením. Nesmiem zabudnúť na dobrú prácu s kamerou, bojové sekvencie dostatočne s dlhým intervalom a jej stabilný pohyb umožňujú divákovi prehľad v súbojoch a zároveň vyvolávajú pocit dôveryhodnosti v reálnosti úderov, kopov, chmatov a pod. ()

KharDemon 

všechny recenze uživatele

Jet Li a Morgan Freeman První film ve kterém jsem je viděl společně a jsem víc než mile překvapen Zasloužený plný počet... ()

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama