Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (625)

Fr 

všechny recenze uživatele

chudák danny žije ve sklepě s medvídkem (plyšovým), pytlem (boxovacím), slabikářem ( ) a čeká, až ho jeho pán vezme na ,,výlet", sundá mu obojek a řekne ZABIJ JE! a on je (všechny) umlátí k smrti. jenže pak má strýček bart špatnej den, na jehož konci vypadá jako kdyby prodělal 3.světovou válku, ale přesto dostává lukrativní nabídku a vše vypadá růžově (pro strýčka). jenomže....... a tak danny poznává normální život. pyžamo, postel, lžíci a hlavně Sama, který se ho se svojí dcerou ujme. co se stane, až mu odepnou obojek? drsný akční film, který se snaží mít duši. tak to jsem (asi) ještě fakt neviděl. i když je jasný, že jet li asi v žádným souboji neprohraje, díky režii jsem mu držel palce i u nohy. moc zajímavá je i kamera a dobrý (dost) jsou i ,,rvačky". nevím jak to vyjádřit lépe, prostě ten film je takovej zajímavej. i díky zvuku. ()

ditrue 

všechny recenze uživatele

Film rozdeleny na dve casti: na film akcni a film rodinny mezi nimiz se pohybuje Jet Li. Akci cast je bezvadna (ani nemuze byt jina kdyz choreografii vytvoril Yuen Woo-Ping…) a rodinna cast me tak nebrala, ale film nekazila…tech akcnich scen mohlo byt vice ale i tak patri mezi ty lepsi akcni snimky. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Skvělá akce naroubovaná na prostej příběh o tom, jak chudák k rodině přišel. Je lepší neřešit, jaká to byla náhoda, že natrefil zrovna na dvojici takovejch samaritánů, nebo že všechny tyhle dost hlučný přestřelky a demolice činžáku probíhaly v klidný bezpolicejní atmosféře. Není to žádnej originální snímek a ani si na něj nehraje. Jde spíš o to, jak se to celý naservíruje. A dopadlo to dobře. Akce je správně drsná, (např. parádní bitka na hajzlíku), kamera výborná, hudba skvostná (Massive Attack) a herci příjemný. Jet Li-ho role tentokrát vyžaduje krom kopanců i emoce, což se Jetovi docela zdařilo, nasadí si výraz nakopnutýho štěněte a je fakt roztomilej puppy, zralej k adopci. Hoskinsoj se podařilo zahrát libovýho hajzla a Morgan Freeman špatně hrát neumí. Líbilo se, obzvlášť beru-li v úvahu ostatní počiny Bessona či Leterriera, v tom případě jasný nadprůměr. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Příběh samotný je docela zajímavý, jen je až moc přitažený za vlasy, až moc neuvěřitelný, Jet Li je rozhodně lepší herec v roli padoucha, než chudáčka, prostě bych si to užila jen v případě, že bych to celé brala jako pohádku pro děti, ale jako vážně se tvářící thriller těžko. A Morgan Freeman jakkoliv je dobrý herec, jako slepec toho zvládá až moc a navíc až moc snadno. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Francouzský krátkosrstý Le Teriér a jeho drsná verze Srstkova Chcete mě.. Ač bojové plemeno, je čínský palácový psík Danny velmi přítulný a k dětem se chová jako beránek. Kostičky nekouše, ale láme, rád hraje na piano a chtěl by do nějaké hodné rodiny, kde jej nebude týrat zlý gangsterský páneček z Glasgow.. Povrchním šmahem servírovaná Fairy tale o lásce a rodinných hodnotách, u které jsem na počátku litoval, že tam je málo akce a na konci si přál, aby už skončila. Jete, zpátky do boudy..! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně bitky v supermarketu lze v pozadí zahlédnout producenta a scenáristu filmu Luca Bessona, který ten den právě přišel navšívit natáčení. (NIRO)
  • Pri autonehode je na podvozku auta možné vidieť pripevnený plech, ktorý slúži na prevrátenie auta pri nájazde na rampu. (zuzulatomas)
  • Sam (Morgan Freeman) nebyl původně slepý, ale herec přišel s tímto nápadem, neboť takto je pro jeho postavu lehčí "vidět" v Dannym (Jet Li) dítě, spíše než brutálního zabijáka. (imro)

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama