Reklama

Reklama

Joe milionář

(pořad)
  • USA Joe Millionaire

Obsahy(1)

V Česku ji sice uvidíme poprvé, v mnoha zemích světa je však soutěž Joe Millionaire známá a diváky vyhledávána. Pohledné dívky v ní "soutěží" o pohledného chlapíka s tučným bankovním kontem a jejich cesta za štěstím je samozřejmě zaznamenávána televizními kamerami. Protože jde však o reality show, jsou skrytými kamerami filmovány i v okamžicích, kdy o jejich přítomnosti netuší. Joe se jim dvoří a ony se dvoří jemu, neboť věří, že jde o seznamovací pořad typu "Jak si vzít milionáře". Jenomže všechno je jinak. Na konci pořadu Joe finalistce prozradí své skutečné profesní a finanční postavení. Zpravidla se jedná o mladíky s nejrůznějším povoláním, jež však spojuje jedno - rozhodně mají hluboko do kapsy. A kamera škodolibě sleduje reakci "podvedené" dívky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Proč v téhle "reality" show vypadá všechno tak uměle? V TV dávají souběžně s touto hloupostí ještě daleko více hloupostí, ale i tak si divák mezi těmi všemi hloupostmi může vybrat tu méně hloupou. Tato to ale nebude. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pořádně ujetá reality show. Modelky se snaží získat srdce "miliardáře", který má v kapse asi 20 dolarů. Je tam slušná účast České dívčí školy a proto věřím, že to Linda "vyhraje" :o))------------- dodatek po konci show--------- já věděl, že vyhraje ;-) ale takový trošku tupý happyend, který byl ještě dosti průhledný mi přišel k zasmání ;-). Proč takové hodnocení? Show mě poměrně bavila, byla to sranda, holky nebyly zrovna nejškaredější a přes všechnu tu sestříhanost a lehkou tupost to mělo do sebe víc než většina českých blbostí, co se denně pouští do televize. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Reality show, to je moje vášeň. Pro kolegu Dadela malé vasvětlení: reality show není skrytá kamera. Ty dámy (nebo spíš sobecké mrchy) samozřejmě velmy dobře vědí, že je zabírají kamery, proto se tam přihlásily, ale vtip je v tom, že si myslí, že vítězka si vezme milionáře a jenom my diváci víme, že David má asi tak dvacet babek. Jinak je to ale uměle natahovaná a produkčně zoufale nezvládnutá show, která by fungovala pouze rozdělená na tři části. Cokoli víc je zbytečné. 30 % ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! Propadák! Nic víc. Pro koho? Nevím..asi jen pro osazenstvo TV Nova a pro teenagery. Všichni tu na mě působily jen jako napomádovaná a vyumělkovaná strašidla, pořad téměř bez špetky humoru, také jak jinak že? Na Nově se asi těžko dočkáme něčeho podobného.. Tam jde hlavně o prachy a o byznys. Všechno vymydlené a čisťounké pomalu jako v Beverly Hills a na co? Na...ho.no, jde jen o klamavě zdánlivou a mylnou atmosféru, ale co hlavně že se někdo baví! A já se ptám? To musí být v Česku všechno co momentálně frčí v Hemerice, a co je IN hned i u nás.. Reality show? Spíš pohled na zoufalé zlatokopky s vizáží barbie, bez špetky soudnosti. Mělo by se to spíš jmenovat jak sbalit zbohatlíka, a nic nedělat a mít se dobře! Bohužel opak je pravdou. Ze zbohatlíka je kolikrát jen holá prdel, a reakce všech soutěžících žen jsou pak jakési docela nevybíravé a někdy i přímo vražedné. Jen debil může hledat partnerku pomocí kamer a o pravé lásce v tu chvíli nemůže bejt ani řeč. Než tohle to a jiné zhovadilosti podobného typu tak radši staré dobré socialistické seriály.! ()

Dadel odpad!

všechny recenze uživatele

Ať mi nikdo netvrdí, že to ty holky nevědí předem, když jsou všude kolem ty kamery a vůbec. Takže vydávat tuhle blbost za reality show je přinejmenším drzost. (Ale třeba to chtěli nazvat "virtual reality show", ale nevešlo se jim to do titulků:-) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

bylo docela zajímavý sledovat jak se to vyvine a dopadlo to tak jak jsem doufal.Nic výjimečného to určitě nebylo ale na to že nemám reality show rád mě tohle bavilo ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Hvězdička pro české bojovnice o milionáře. Vítězka opravdu sympaťačka. Češky jsou prostě nejlepší, ať si říká kdo chce, co chce ;-) Jinak jako pořad hrůza!!! ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

je to stupidní. Lepší bylo první odvysílané "Kdo přežije". A na výjimky, nejsou ty holky zas až tak hezký. Jedna hvězda za naše pěkné spoluobčanky. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě sledovat zlatokopky usilující o pana milionáře. Byla to sranda. Účast Češky byla pro mě povzbudivá a moc jsem Lindě fandila. Opět jako vždy holka z Česka neměla konkurenci, a to hlavně v povaze a upřímném přístupu k Joeovi. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu. Dvanáct nebo kolik slečen soutěží o milionáře, který má na kontě dvacet babek. Kde je nějaká čest, to netuším. Děvčata jedno po druhé vypadávají ze hry, až zůstává jediná, Češka Linda. Když se dozví, že Džou je na mizině, tak ji to nenaštve, ale nechce ho proto, "že jí lhal". Dojemné. No a ten konec - darmo mluvit. Kdo by čekal, že to dopadne takhle. Největší zneuctění, jaké se árii "Nessun dorma" z Turandot mohlo dostat. (124.) ()

Reklama

Reklama