Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se členem Klubu vrahů ….a všichni vykrvácí !!! Maddy je mladá žena, která jde na party se svým novým přítelem Shawnem. Chce se jen potkat s přáteli a dobře se bavit. Ti ji ale řeknou o „Klubu vrahů“ a pozvou ji, aby se také stala členkou. Maddy si není jista, ale zároveň ji klub přitahuje. Když se stane jeho členkou, jsou její přátelé z Klubu vrahů jeden po druhém zabíjeni. Komu má teď Maddy věřit? Dokáže vraha zastavit a nebo budou všichni zabiti? (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Veľká časť filmového štábu pracovala súčasne aj na natáčaní snímky Delta Delta Die! (2003), využívajúc tie iste lokácie a aj nábytok. (beso74)
  • Na stenách kancelárie, kde pracujú Shawn (Danny Wolske) a Maddy (Debbie Rochon), je možné vidieť plagáty z predošlých produkcii Charlesa Branda, ako napríklad Curse of the Puppet Master (1998) alebo Crash And Burn (1990). (beso74)
  • Produkčná spoločnosť Full Moon Pictures zmenila v roku 2002 po snímke Jigsaw (2002) meno na Shadow Entertainment a toto je prvý film natočený pod novým logom spoločnosti. (beso74)

Reklama

Reklama