Reklama

Reklama

Podzemí

Trailer

Obsahy(1)

Dvacetiletý Maxime pochází z kanadského Val-d'Or a pracuje v dole nedaleko rodného městečka. Tráví čas se svou přítelkyní a kamarádem z dětství Julienem, který před rokem ochrnul po autonehodě, již Maxime zavinil. Ten je od té doby sužován pocitem viny a chce odčinit své hříchy, ale Julienův otec Mario mu v tom vytrvale brání. Pracuje s Maximem v dole a stále mu vyčítá, že se na nehodě podílel. Jednou v noci se pod zemí ozve výbuch a Maxime spěchá na pomoc svým kolegům, aby je zachránil. Kanadské drama ukazuje každodenní život horníků a kontrast mezi drsnými podmínkami v dolech a obrovskou obětavostí lidí, kteří v nich pracují. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Nemělo to explodovat!" Po psychologické stránce je dost silné drama o těžkém životě horníků. Co se týče napětí a akce, tak je to vlažné.  Plusem je vyzrálost vyprávění, kdy sledujete jak se příběh vyvíjí. Silné vrstvení vztahů mezi postavami. Herecké obsazení je zdařilé. Hlavní postava je ale trochu nesourodá.  4/10 ()

kolemjdouc

všechny recenze uživatele

docela by scénář ušel ale otec Mario byl na pár facek.Samozřejmě syn na vozíku je tragedie ale proč bránit někomu ,kdo to chce vinu odčinit a syn očividně není proti. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Aktuálních 50 je myslím málo. Má to dobré herce i slušně rozehrane vztahy mezi postavami. Ty se navíc chovají logicky a vcelku uvěřitelně. Trochu by to ale mohlo víc odsejpat. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama