Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními aktérkami příběhu jsou matka a její tři dcery. Matka představuje pro svoje dcery model panovačné ženy, které nerozumějí a před kterou mají respekt. A přestože v hloubi srdce touží po její lásce, otevřenosti a přátelství, nedokáží se jí přiblížit. Nechápou, co způsobilo, že matka nebyla schopná je milovat všechny, bez toho, aby si vybrala vždy jen jednu z nich jako hračku, kterou po chvíli odhodila do kouta. Nechápou ani matčinu nespokojenost s vlastním životem. Nevědí nic o její nenaplněné touze po kariéře, o nemilovaném manželovi, o její tajné lásce k mladému muži... Příběh lemuje závažná událost, kterou je nevyléčitelná nemoc matky. Na základě této zprávy přicházejí dcery do starého rodinného domu. A tak paradoxně, právě na pozadí nepříjemné skutečnosti, jsou nucené setkat se a hledat si cestu k sobě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Ak mal byť tento film aj o rakovine, na čo odkazuje záverečný "slogan" / fenomén rakoviny vznikol, keď ľudia začali dávať prednosť rozumu pred láskou /, tak to na mňa vobec nezafungovalo. Ak o relativite života, tak o tej sa tu len rozpráva, resp. sa pláva na povrchu. Ak o vzťahoch nevzťahoch v rodine, tak to áno, rozpráva sa tu o tom, ale tak okato a klišovito, že nefunguje ani toto...zle zostrihaný, zle nasnímaný, zle zrežírovaný a tým devalvujúci akýkoľvek potenciál, ktorý v ňom bol...pocit, ktorý mi po tomto filme ostal je, že si pojdem nechať skontrolovať zuby k mojej dentistke. ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Milá moja LAURA, ak náhodou niekedy natrafíš na tento môj koment, tak si uvedom, že to čo si nakrútila nie je film ale trápna inscenácia o ničom a pre nikoho. Inak nič v zlom. :-) (30.7.2007) ()

Reklama

corona 

všechny recenze uživatele

Škoda, celkom dobrý námet stretnutia ťažko chorej matky a jej troch dcér, ktorý ale pochoval zlý scenár, divné vízie režisérky a korunu tomu nasadila príšerná "akčná kamera". ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Slušný televizní film, ve kterém se střídají silné momenty s citovým vydíráním a jinou vatou. Také jsem nepochopil smysl poslední scény. To mělo být poučení pro přihlížející potomky? ()

Pasternak 

všechny recenze uživatele

Možná jsem neměl hodnotit, protože po dvaceti minutách mě dabing donutil opustit místnost. NENÁVIDÍM DABING, ale ještě více nenávidím dabing u slovenských filmů. Je to sice již jiný stát, ale tohle snad ještě není nutné. Nicméně i film mi připadal dost slabý, abych vydržel až do konce, i v originálním znění. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama