Reklama

Reklama

Virální zločiny

(seriál)
  • USA Crimes Gone Viral
USA, 2020, 20x21 min

Kamera:

Brandan Keller

Obsahy(1)

1. Neubližujte: Na Valentýna navštíví jeden muž svou přítelkyni v práci, když tu k přepážce přijde lupič. A další muž vidí, jak je proti své vůli morálně ponižovaná jiná žena.
2. Uneseni: Asistentka zdravotní sestry jde domů z rodinného setkání, když je náhle unesena. Ale tato oběť zůstane klidná a najde způsob, jak přechytračit svého únosce.
3. Nezahrávej si s mým dítětem: Dva ozbrojení zloději se přiblíží k mladé ženě, aby jí ukradli auto, ale překvapí je, když ta se začne bránit. A také jeden otec nastraží léčku, aby chytil dravce.
4. Utíkej s tím pryč: Zloději ukradnou žraloka z otevřené nádrže v akváriu, kam se vloupali. A dva vězni vymyslí chytrý útěk z vězení, když se schovají do odpadkových košů.
5. Vezmi a jdi: Lupič se pokusí zadržet čtyři mladé muže brokovnicí, ale oběti se brání. Jeden ozbrojený muž vtrhne do garáží, kde ho ale přemůže místní zaměstnanec.
6. Statečná obrana: Když matka a dcera statečně brání svůj podnik, propukne přestřelka. A jeden člověk se pošetile pokouší okrást instruktora bojových umění.
7. Překvapivý útok: Ozbrojený lupič zaútočí na mladou ženu, ale ta se mu odvážně postaví a útočníka odrazí. Jízda na motorce se promění v násilný incident na silnici.
8. Přichycen při činu: Podivný muž se pokusí násilím jedné ženě unést děti, ale mladý zápasník vše zachrání. A také se za bílého dne odehraje jedna děsivá loupež.
9. Beze strachu: Muž s velkou zbraní se pokusí vyloupit bar, ale jeden zákazník se odmítá podřídit. A policie se pustí do nebezpečné honičky ve vysoké rychlosti s vykradači obchůdků.
10. Pozor na cizince: Muž ukradne auto se dvěma mladými sourozenci uvnitř, ale jedno z dětí se brání. A také se jedna 12letá holčička vzepře ženě, která se snaží unést jejího bratříčka. (TV ID Xtra)

(více)

Reklama

Reklama