Reklama

Reklama

The Hire: Beat the Devil

Obsahy(1)

Pán James Brown starne. Požiada preto šoféra (Clive Owen), aby ho zaviezol k Satanovi (Gary Oldman) s ktorým sa pokúsi ujednať zmluvu. Ďalších 50 rokov slávy, mladosti a bohatstva. U Diabla však nič nie je zadarmo... Všetko bude závisieť od jediného závodu v ktorom môže zvíťaziť len jeden... (Avathar)

Recenze (203)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nikdo jiný netočí filmy, které vypadají takhle... Jen Tony Scott. Špičkový vizuál, ďábelský Gary Oldman (po vzoru Angel Heart stylově pojídající natvrdo vařené vejce), švihácký Clive Owen, James Brown, Danny Trejo, kterému stačí stát, mlčet a dívat se... A na konec Marilyn Manson. Kraťas sice není tak nabušený akcí, jako jiné Hire (třeba Frankenheimerův), ale atmosférou patří k těm nejlepším. A závod - ten závod.... ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

GARY OLDMAN byl fantastický!!! BEZKONKURENČNÍ!!! Clive Owen byl taky super, úžasný! A samozřejmě mě potěšil a pobavil i vynikající Marilyn Manson.. Nemám co vytknout, tohle je paráda!!! Nejlepší The Hire!!! :)) ... (Shlédnout můžete zde.) ()

Squib 

všechny recenze uživatele

Zatím nejzajímavější propagační film BMW. Zoufale nevýrazného Clivea Owena absolutně přebíjí James Brown, který z úst vypouští samá moudra a především pak Gary Oldman, který roli ďábla střihnul přímo skvostně. A Marylin Manson je už jen taková třešinka na dortu...jo a abych nezapomněla...Dobrý auta! ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Ale jo, námět je zajímavý, stejně tak stříh a kamera, Oldman a Trejo jako ďábel a jeho asistent byl svkělý nápad, jízdní honička luxusní, závěrečný sousedský vtípek sednul. Ale jako celek mi tato reklama přišla jako polotovar, který je tu spíš sám pro sebe, resp. pro svou vlastní načančanost. I tak za 73% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama