Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v tropickém ráji, v letovisku patřícímu Petu Coconutovi, kde pro pití nemusíte chodit daleko. Kokosový ostrov plný potěšení. Bujná zábava bere za své v okamžiku, kdy nezkušení hosté, pokud se chctějí dožít dalšího dne v ráji, musí čelit maniakovi s mačetou. Podaří se obyvatelům ostrova vyřešit tajemné vraždy? KLUB HRůZY - komedie, která stojí opravdu za to! Černý humor, HRůZU nahánějící scény a spousta krásných dívčích těl! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Cival 

všechny recenze uživatele

Spousta zhuleného humoru a buranských narážek o ničem jiném než o sexu. Takhle nějak měl (a chtěl) vypadat Choking Hazard. Pro mě skvěle napsaná stylovka s naprosto vyvoněnou náladou. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Excelentní momenty (pacman v reálu) střídají scényi, které nepochybně byly vtipné při natáčení, ale ve filmu zoufale nefungují (třeba přehnaný závěr). Nenudil jsem se a pár momentů si zaslouží citovat (třeba ručník od krve přes obličej), ale prostě tomu chybí vyváženost... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Strasna uchylarna a takova smeska, ktera funguje jednak jako misty docela brutalni horor, kde neni nouze o usekany hlavy, preseknuti vejpul a ruzny rezani do tela, ale zaroven to funguje taky jako naprosto pohodovej letni film o ostrove poteseni, kde banda mladejch lidi spolu neustale suka a vetsina zenskejch beha nahore bez. Ale precejen se to trosku na ty hororovy casti podepsalo, bat se asi nebudete. Nicmene tvurci sem dali par zajimavejch a originalnich napadu, par scen prehnaly takovym zpusobem, az sou vtipny (smrt zabijaka), takze ty necely dve hodinky utecou naprosto pohodove, taky diky paradni bande zhulencu a pohodaru, kde nechybi treba samotnej reziser Jay s silenym harem, Bill Paxton rovnez pekne vymodenej a Brittany Daniel ze Spinavyho Joea. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Kvůli fakt pěknejm holkám a kozičkám přidávám 1*. Myslel sem, že to bude krávovina na n-tou, ale nakonec to byla docela ok oddechovka ... :-) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ako píšu iní komentujúci - svetlé momenty to má, niektoré sú dokonca originálne a osviežujúce... ale to je tak všetko. Zvyšok nekonečná gýčová nuda, druhá polovica je už otravné utrpenie, záver totálne na šrot. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo ušlo to. Podle obalu jsem čekal nějakou afektovanou píčovinu, ale on je to nakonec celkem slušnej srandy kopec. Pravda ten humor je někdy opravdu za hranicí dobrého vkusu, ale to už je na každým jak to posoudí.65% ()

chezush odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie? Já se teda ani jednou nezasmála, spíš mi bylo trapně za ty herce.. parodie mi nevadí, ale tahle parodie na horory se nedala ani dokoukat. Ztráta času. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Naozaj veľmi krásny ostrov, krásne kočky a krásny poster. To je všetko pekné na tomto filme. Zvyšok je obrovská blbosť, kde sa snažia všetci byť vtipní a pritom im to vôbec nejde. Klasická vyvražďovačka, málo gore. Aspoň dve hviezdy za pekné dievčatá v bikinách, ale on to zase skutočne úplná konina asi nebola. Ale ako horor nepoužiteľné, ako komédia nepozerateľné, trikovo tragické, remeselne podpriemerné, scenáristicky otrasné, logicky nelogické. Tak to je v krátkosti analýza tohto skvostu. Celý film sa skladá vlastne z dvoch častí. Stupídnych dialógov a tom, kto, kde, s kým a poprípade za koľko. A remeselne zle až tragikomicky vyzerajúce scény s vrahom. Myslím, že toto je krásny príklad toho, kam až môže filmové remeslo klesnúť. Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale tento film môže ponúknuť tak maximálne pár veľa pekných zadníc v bikinách a to je naozaj veľmi málo. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Pračudesný mix nadržanej teenagerskej komédie a slasher hororu. Čudné je to tým, že v istých scénach je film komediálne primitívny a v ďalších sa hemží gore scénami a poctivým hororovým napätím. Niekedy to spolu funguje, niekedy nie, ale celkový výsledok je príjemná, ničím výnimočná oddychovka. ()

CaptainNor 

všechny recenze uživatele

Něco málo na téhle zhovadilosti být musí, když jsem jí celkem v pohodě dokoukal. Může to být způsobeno tropickým prostředím, půvabnou Brittany Daniel, ale hlavně nepřetržitým kroucením hlavou nad tím, jak budoucnost Ameriky, dospělé děti, skotačí, zhulení do sebe lijí Tequilu, poskakují v příšerných kostýmech a domnívají se, jak jsou veselí a šťastní.. Jediná hvězda Bill Paxton nabídku na roli Banánového Peta, přijal nepochybně pod vidinou mnohých rozkoší při natáčení a já se mu vůbec nedivím! ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Slovenský dabing stojí za to! "Vždy sa nájde hajzel ako ty, čo chce nasrať do jablkového koláča!" Ináč film výborný, svižne ubieha a scény ako Niekto bude zabitý topánkou sú nenapodobiteľné. A záver tiež.:) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Natáčelo se na krásném ostrově, který je obklopený písečnou pláží a ve svém nitru hustou džunglí. Mají tady nádherný bazén, spoustu alkoholu a drog. Takže je to vlastně kokosový ráj, kde bych chtěl strávit celý život. Co se týká scénáře, je velice jednoduchý a producenti se snažili moc věcí nekomplikovat a raději bavit diváky. I scénky, ve kterých se vraždí, jsou odlehčené černým humorem. Film celkově staví na hláškách a stupidním chování hlavních postav. Někdy se to dost přehánělo a vypadalo to dost trapně, ale podstata filmu není vystrašit, ale pobavit. Při scénách, kdy vrah zabíjí, toho moc nevidíme, ale občas se dočkáme dost netradičních situací, které mají jistou dávku originality. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ač to tak vůbec nevypadalo, nakonec z filmu vychází povedený mix (parodického) humoru a slasheru. Humor funguje, vraždy jsou promyšlené a nápadité, film přinese několik zajímavých scén (živý Pacman vede), polonahé dívky, progresivní vrah, exotické prostředí. Jo, tohle mi dost sedlo. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, od kterých bych nečekal absolutně nic a už vůbec ne to, že to bude takhle dobrý. Čekal jsem nějakou další prachobyčejnou vyraďovačku, kde bude někdo pobíhat v masce a teenageři budou řvát strachy a sem tam si dopřejí sex. A já jsem dostal neuvěřitelnou úchylárnu, samozřejmně v dobrém smyslu slova. Vrah pobíhá v masce. Místo teenagerů tam jsou pracující lidé. A "vrzá" se v tom o sto šest!!! Takhle to zní jako třeba Vřískot. Svým způsobem se jedná o další napodobeninu, ale v něčem se to přeci jen liší. Krásné a příjemné prostředí ostrova nemělo vážně chybu. Je to okořeněno neuvěřitelnou dávkou humoru a vtipnými dialogy (Sexuální styk s kozou). Děsivé scény sice jsou děsivé asi tak pět vteřin, pak vmisí se do nich humor a jakékoliv napětí je pryč. Motiv vraha je sice takový, jak výcuc z prstu na rychlo, ale nějak to neřeším, vlastně v tomhle filmu se ani nic nedá řešit a může za to velká zábava, který na Vás vyloženě dýchne z obrazovky televize. A tak strašně krasné slečny, že to vypadalo, jak když zbalili všechny krásky z Beverly Hills 90210 a Melrose Place. Hlavně Brittany Daniel je strašně moc krásná. Jak jsem napsal je to sice blbost, ale bavila mně hodně a vím, že až to budou znovu vysílat v tv, tak na to budu zase koukat! ()

Související novinky

Čo chystajú "Jašterice"?

Čo chystajú "Jašterice"?

07.09.2005

Komediálne-recesistická skupina Broken Lizard, stojaca za takými výplachovými (i keď vcelku zábavnými) komédiami ako Superpoldové či Klub hrůzy uzavrela trojročnú zmluvu so spoločnosťou Warner… (více)

Reklama

Reklama