Reklama

Reklama

Alice in Borderland - Season 1 (2020) (série)


Episode 4 (S01E04)

(epizoda)
Japonsko, 2020, 47 min

Režie:

Šinsuke Sató

Předloha:

Haro Asó (komiks)

Scénář:

Jasuko Kuramicu

Hudba:

Jutaka Jamada
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Arisua trápí pocity viny a má chuť všechno vzdát, ale Usagi ho přesvědčí, aby vydržel. Další v pořadí je vytrvalostní hra na podzemní dálnici. (Netflix)

Recenze (14)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že tohle mě zklamalo. Přitom samotná myšlenka epizody a její provedení mělo fakt potenciál. Jenže tvůrci zbytečně přidali vodu, která z toho udělala dost bizarní podívanou (černý panter se ještě v rámci mezí dal snést). Trochu rozumné kreativity ve scénáři, a hned by to vypadalo úplně jinak. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady bylo vše tak logicky blbě, až to teda neskutečně bilo do očí. Jestli je tohle někdo ochotný přehlížet, tak už pak nevím, na co víc by se měl divák ve filmu zaměřovat. Škoda. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sentimentální čistá vata naprosto postrádající logiku a s naprosto dementní hrou, jejíž "záludný" hlavolam jsem rozluštil hned jak se tam objevilo to počítadlo vzdálenosti. K čemu ta epizoda vůbec byla dobrá? Aby to mělo co nejvíc dílů, jasně... Víc k tomu snad ani nemá smysl psát. 1* ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Level #4 zatím to nejslabší nicméně ne otravné. Tedy pokud nepočítám situace “běží odpočet, ale všichni mají čas na drama”. Myšlenka hry dobrá, ale brutálně nezvládnutá (definice “cíle” bylo ve finále tedy co? Konkrétní místo? GPS souřadnice?). Hodně na vodě... ()

samkko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizida sice nabrala nějaké hlavní postavy, doce rychle i utekla.. Ale nebyla tak zábavná, záživná, a dobrá jako epizody předešlé. Každopádně si nemyslím, že by to bylo něco hrůzostrašného. Jasně, máme tu zde pár dost nelogických věcí, ale i tak si nemyslím, že jen proto že má 4díl slabší hodnocení a už je v modrých číslech, by jste to zde měli vzdát. ()

hero_bk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně hrozně zbytečný díl - hra v tunelu je asi nejslabší z celého seriálu, hrozně hloupá a nelogická a přitom děj nikam neposunující. Kdyby se hra vynechala, nemělo by to pro další dej žádný vliv... ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Level 4, aneb žaludová čtyřka. Další díl a další hra, tentokrát se jedná o nižší náročnost a tak stačí běžet do cíle. Nebylo by to ale ono, proto se na cestě objeví temný narušitel a samotný konec hry je dosti fikaný. Díl to byl skvělý, ale tentokrát musím ubrat hvězdu na poněkud nelogickou pasáž. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tejto časti sa už nemá zmysel sledovať seriál ďalej, riešenia sú tak vycucane z prsta že by ich neprešiel nikto nikde, ale keby máš scenár vo vrecku tak to dáš. Akože keď už tam bola tá puma tak reku že gg 🤷🙈 celé je to od hry k ďalšej hre, postavy stále nechápu logiku, len že musia hrať alebo zomrieť. Postavám chýba motivácia, nemôže byť všetko stále na štýl okay ja tu zomriem a vy choďte bezo mňa. Nie, to nemôžeš, okay tak môžeš, čau a preživší idú do ďalšieho kola. Chýba tu rozmer výhry, ako mal squid game, že hráš o ja neviem 500 miliónov pre víťaza. Hrať hry prakticky bez inštrukcii je tiež taký pochaby nápad. Ale čo chceme od sveta, ktorý stavia na tom že 99,99% obyvateľov proste na začiatku zmizla (Kam sa hrabe Thanos...) ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl nebyl určitě nějaký nejlepší, ale špatný taky nebyl. Celkem mě to bavilo a musím uznat, že hra byla dost zajímavá. Sama jsem si už na začátku říkala, zda není cílem autobus, takže mě u těší, že jsem to odhadla. Nové postavy byli zajímavé zpestření a jsem zvědavá, kdy se hlavní dvojice opět setká s tím chlapcem. ()

Reklama

Reklama