Reklama

Reklama

Alice in Borderland - Season 1 (2020) (série)


Episode 6 (S01E06)

(epizoda)
Japonsko, 2020, 42 min

Režie:

Šinsuke Sató

Předloha:

Haro Asó (komiks)

Scénář:

Jasuko Kuramicu

Hudba:

Jutaka Jamada
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Čišija zlanaří Arisua a Usagi, aby mu pomohli změnit místní status quo. Křehkou mocenskou rovnováhu na Pláži rozhodí nečekaná událost. (Netflix)

Recenze (9)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt toho zvratu na konci, tak jdu s hodnocením níž, protože to byla snad ještě horší epizoda než ta minule - a to už je co říct. Furt je to neskutečná nuda, na jakoukoli hru se tady rezignovalo, šablonovité osudy šablonovitých postav mě taky vůbec neberou a stále víc je na tom všem znát, jak moc byli tvůrci při vytváření tohohle seriálu bez jakýchkoli nápadů, protože za 6 epizod se to neposunulo skoro nikam, jen pár postav zaklapalo bačkorama. Popravdě se i obávám, že posledním dílem to neskončí a asi bude druhá série, ale na tu už sílu mít asi nebudu. Tenhle seriál dokoukám, protože mě pořád zajímá, s jakým vysvětlením tvůrci přijdou (ale nejspíš to bude nějaká směšná kravina), ale teď už jedině s rychloposuvem na 3, jinak mě to svojí debilitou a nudou zabije. EDIT: Shazuji po dokoukání seriálu hvězdičku dolů, když ten zvrat stál za prd. 1* ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát žádný level... žádná hra... jen trapčení okolo zcela evidentní věci (pofidérnosti mantry “bosse”). Pozérství některých postaven až otravné a konec epizody jen potvrzuje jak moc je existence celé pláže (v konceptu seriálu) na vodě. Opět se tím mimochodem popírá celý princip (to jako jinde v Tokiu se nehraje, a proto každý ví, že zatím nebyla hra o srdcovou desítku...?). ()

Reklama

samkko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono to skáče z horšího dílů k mistrovskému dílu. Atmosféra, děj a postavy se zde hrotí tím správným způsobem a klasické zvraty zde opět čekat MŮŽETE. Konec je jen předzvěst něčeho VELKÉHO. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super díl. Byť tady jde spíš o ukázání, že lidi opravdu víc chtějí falešnou představu ráje než krutou realitu v tomhle blbym světě. Což je snadné pochopit. A konečně začíná hra, po které všichni toužili. Což asi v dalším díle dopadne dost drsně... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama